Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün hazır önünden geçerken uğrayıp değiştirdim,ancak yeni hattı veren personel herkesin anında açılıyor ancak sizin 48 saat yazıyor sistemde dedi.
    Neden diye sorduğumda ise gerçekten bilmiyorum dedi. Bakalım ne zaman aktif olacak
  • ben de fenercelliyim normal sim kart verdi
    belirttiğimde farketmez dedi adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce değiştirdim 15 dk içinde aktif oldu hat.Ücret talep etmediler.

• jorge kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saol kardes..

• quote:

Orijinalden alıntı: quetm

Eyvallah saol kardes..

Hocam akşam grup bayiinden aradılar
    Hata yapmışlar o şekilde olmuyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Banada aynisi olmustu eyvallah..

• arkadaşlar yeni hattımı çıkardım ve meizuya taktım. 1gb hediye için 4.5GSIM yazıp mesajı atıyorum "işleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz,daha sonra deneyiniz" diyor iki gündür
  • ben birşeyi merak ediyorum. 4,5 g kart verdiler telefonum 4 g destekliyor max. hız testinde hız 8 megabit çıkıyor ama sayfaları ilk açtığımda çok geç açılıyor. 2g 3 g 4 g olarak denedim sonuç aynı . sim kartlamı alaklı bu . aveaya yeni geçiş yaptım turkcellde boyle değildi ama 4.5 g falan sim yoktu 3g ile bağlanıyordum turkcellde hızlı olmasada stabil di net sayfa açarken hızlı açıyordu
  • taraftar hatları için alamıyor muyuz şimdi yeni sim kart arkadaşlar?kartalcell,fenercell ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

arkadaşlar yeni hattımı çıkardım ve meizuya taktım. 1gb hediye için 4.5GSIM yazıp mesajı atıyorum "işleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz,daha sonra deneyiniz" diyor iki gündür

Aynı sorun bende de var, uğraşmadım. Çözüm olarak hattını başka telefona takıp mesaj göndererek çözüm bulunuyor denilenlere göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangv

taraftar hatları için alamıyor muyuz şimdi yeni sim kart arkadaşlar?kartalcell,fenercell ?

varsa alırsın. ben koskoca bursada elinde taraftarcell olan mağaza bulamadım
  • Bugun gidip sim kartimizi yeniledik.
    Herhangi bir ucret de odemedik.
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyadan mevcut mobil hat tarifeniz ile beraber yararlanamamaktasiniz. Kampanyadan yararlanabileceginiz tarifelerin bilgisi icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    herhangi bir paket kullanmıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

sim kart değiştirdikten sonra bankaları arayıp, sms bloke kaldırmak ar bide,
    haber verene teşekkkür ederim

Aynen ya bisuru bankanin kullaniyorum ayrica avea artik bitmis turkcell saglam kampanya yapsa hemen gecicem bu kopmalar net in vasatligi hic bi zaman duzelmedi aveada daha oncrde 2 kez gecip cikmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır sim kartı değiştirmek için sms atıyorum. Ama malesef 1 haftadır aynı cevap geliyor. "değerli abonemiz şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diyor. Bir kampanya yapıyorlar ama çalışmıyor
  • Bugün sonmu ücretsiz kampanya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar hatlarının kartları ayrı. Ben 2 hafta önce Fenercell için almıştım. Her bayiide olmayabiliyor yalnız, biraz araştırmanız gerekebilir.
  • Bugun aldim ankara optimum aveadan ucret vermedim. Biraz once acildi hat. 1 gb interneeti de aldim az once. Bugun son gun mu bilmiyorum eger oyleyse sansliyim

• 1 günde hediye 1gb internet bitti çok çakallar. 4gb internetim var 1 ay gidiyor.

• Arkadaşlar 1 gb hediye verilen internet paketinin kalan kullanım paketini nereden öğrenebiliriz ?
    9333'den sorgulama yaptığımda sadece kendi hattıma tanımlanan,kişisel aylık paket kullanımını ve kalanını öğrenebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.