Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Dun avea bayisine gittim. 12 tl talep etti. Ben de kalsin dedim ciktim.

cikip gitmek yerine sitedeki kampanyayi gostersen ya da sikayet etsen daha iyi olmaz miydi ?

Edecegim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

Pttcell ???

Ben de meraktayım.
  • T60 Kullanıyorum simkart vermediler mesaj gelmiyor diye setcard deneyim dedim kara listedesiniz uyarısı çıktı heyy gidi avea büyüksün yine gösterdin büyüklüğünü
  • pttcell icin gecerli mi

• Bugün Bende yol üzeri Aveanin nu grup magazasina uğradım ve değişimi kafamda soru isaretleri olmasina rağmen yaptim..
    Görevli arkadaş mesaji görmek istedi ve sonrasinda sorunsuz bir sekilde ve ücretsiz olarak yeni sim kartı aldım.
    Bakalım artısı ne eksisi ne olacak

• Bugün 2 tane bayiye gittim, ille hat sahibi olcak diyorlar. Ben vakti zamanında hattımı açık hat olarak almıştım. Şimdi değişim işlemini nasıl yapacağım
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?
  • BlackBerry Q10 4.5G'ye uyumlu arkadaşlar mesaj atarak denedim simdi, telefon uyumlu ama sim degil gelin degistirin diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bugün ücretsiz değişim yaptim. Taraftar hat soranlara duyurulur. İlk mesaja bilgi geçilirse soranlar faydalanabilir.
     Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye

nereden aldınız acaba , bendede fenercell kullanıyorum yakınımdaysa nokta atışı yapiyim

• re_death kullanıcısına yanıt
    Forum ankara avea&telekom bayi
    hiç bir şey söylemedim. buyrun dedi, sim kart dedim mesaj at dedi verdi.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    teşekkür baya uzakmış 400 km kadar :D
  • Numara taşıyanlarada 1 gb hediye veriliyor mu

• re_death kullanıcısına yanıt
    aslında bana da uzaktı ama bir sebepten gitmiş bulundum. önünden geçerken bir sorayım demiştim. ama 400 km değildi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

Bende bunu merak ediyorum. Bilen arkadaşlar yok mu?

Yeni verilenler nano da olabiliyor.
  • onlar önce telefonla konuşturabilsin sonra 4.5 g geçsinler. Aydının en merkezi yerinde oturuyorum bırak internete girmeyi telefonla konuşamıyorum. tahütüm bittiğinde vodafone geçecem.
  • Aveanın 3G olayı akşam saatlerinde sıkıntılı, yeni taahhüt verdim yoksa bende vodafone düşünüyorum artık. Avea da 4G umarım düzgün olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Forum ankara avea&telekom bayi
    hiç bir şey söylemedim. buyrun dedi, sim kart dedim mesaj at dedi verdi.

sayın agritux, aldığınız simkart 128 kb yoksa 512 mi ? dağıtlan ücretsiz kartları alan arkadaşlar kaç kb aldıklarını yazarlarsa sevinirim.herkese iyi günler...
  • evren79 E kullanıcısına yanıt
    128 kb benimkisi. yanlış biliyor olabilirim yanlışsa kusura bakmayın ama 4.5 g sim kartlar hep 128 kb sanırım.
  • Yeni aldığım telefon kırık hat istediği için sim kart değişimi için bayiye gittim. Yeni kart 8tl hattı kırmak 5tl dedi. Biraz konuştuktan sonra herkes ücretsiz veriyor sizde ücretsiz verin dedim. Mesaj falan istemeden kimlik fotokopisi aldı ve 4.5g 128kb hattı verdi. Bana da sürpriz oldu. Teşekkür edip çıktım. Demek ki bayilerin de inisiyatif hakkı var arkadaşlar. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 13 Ocak 2016; 15:20:39 >
  • 4.5 g simkart ücretsiz mi şu anda ?

nano sim veriyorlar mı ?
  • Pttcelle veriyomu 1gb neti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.