Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuşlu telefona 4g simi almaya neden çalışayım ? Iphone aldım sim kart olmadığı için kurulum yapmadı. Yanımda götürdüm gösterdim ona rağmen vermedi.

Ne çok bilmişsin arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun avea bayisine gittim. 12 tl talep etti. Ben de kalsin dedim ciktim.

• Hiç pasaport kayıtlı Oneplus One da onay mesajı alan oldu mu acaba?
  • grup magazasindan ucretsiz degistirdim aninda acildi tabi mesaji gorelim diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: №7

Hiç pasaport kayıtlı Oneplus One da onay mesajı alan oldu mu acaba?

benim arkadaşın telefonu 4,5 g desteklemiyordu benim telefona taktık avea çalışanı mesaj attı telefonunuz uyumlu sim kart uyumlu değil diye anında onay geldi
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Aga bunları akıl edemeyen çok kişi var. Ben de turkcellde bir gb beleş interneti almak için telefona 4gli bir cihazın imeisini girdim aldım hediye bir gb yi

• Onay mesajı sisteminde sorun mu var? Sonra tekrar deneyin diyor 1 haftadır?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Onay mesajı sisteminde sorun mu var? Sonra tekrar deneyin diyor 1 haftadır?

Bende de aynı sorun var.. İşleminizi gerçekleştiremiyoruz, daha sonra deneyin diyor sürekli..

• Simi başka telefona takıp mesaj gönderin olumlu cevap geliyor. Ben o şekilde yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Simi başka telefona takıp mesaj gönderin olumlu cevap geliyor. Ben o şekilde yaptım.

Ok. Cevap için teşekkür ederim. Deneyeceğim

• quote:

evet sistemde sorun var aslında. avea kendi bünyesinde ki telefonları satmak için kendince bir liste oluşturmuş. bu listede telefonunuz yoksa o şekil hata alıyorsunuz. iphone 6 cat 4 modem kullandığı halde mesaj gelirken aynı modeme sahip bir çok telefona mesaj gelmiyor. Niye işte telefonunuz desteklemiyor şu listemizde ki telefonlardan alın demek için. çözümü de arkadaş vermiş 4.5 g destekleyen telefona hattınızı takın mesaj gelsin gösterin kartı alın.
  • Evet desteklemiyor hatası aldım, Vodafone haftalık 1 gb verirken, avea kırk takla attıracak. teşekkür ederim cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

evet sistemde sorun var aslında. avea kendi bünyesinde ki telefonları satmak için kendince bir liste oluşturmuş. bu listede telefonunuz yoksa o şekil hata alıyorsunuz. iphone 6 cat 4 modem kullandığı halde mesaj gelirken aynı modeme sahip bir çok telefona mesaj gelmiyor. Niye işte telefonunuz desteklemiyor şu listemizde ki telefonlardan alın demek için. çözümü de arkadaş vermiş 4.5 g destekleyen telefona hattınızı takın mesaj gelsin gösterin kartı alın.

Benim telefon Lenovo Vibe x2 sorunsuz mesaj geldi hattı değiştirdim, sorun olan telefon yine 4.5g destekli lenovo a7000 ona gelmedi ilginç

• Hat babamın üzerinde il dışında okuduğum için ,benim hattı 4,5 g yapma olanağım var mı
  • quote:

quote:

quote:

Benim telefon Lenovo Vibe x2 sorunsuz mesaj geldi hattı değiştirdim, sorun olan telefon yine 4.5g destekli lenovo a7000 ona gelmedi ilginç

işte müşteri hizmetlerini aradım meizu m2 note telefon var bende. listede telefonunuz yok diyor. telefonunuz 4.5g uyumlu değildir diyo. dedim cihazım 4g destekliyor. 4g destekleyen cihaz 4.5g yi mi desteklemicek diyorum. işte bu seferde listede telefonunuz olmadığı için mesaj gelmez diyor. bir arkadaşın mesajı vardı avea nın desteklemediği cihazı turkcell destekliyor diye. bunlar tamamen pazarlama stratejisi işte hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Dun avea bayisine gittim. 12 tl talep etti. Ben de kalsin dedim ciktim.

cikip gitmek yerine sitedeki kampanyayi gostersen ya da sikayet etsen daha iyi olmaz miydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Dun avea bayisine gittim. 12 tl talep etti. Ben de kalsin dedim ciktim.

cikip gitmek yerine sitedeki kampanyayi gostersen ya da sikayet etsen daha iyi olmaz miydi ?

Dün eşimin iphone 5 cihazı için , sokağımızdaki standart avea bayisine gittik,grup mağazada değildi,3 dk içinde online olarak hattı iptal edip 4.5 g sim kartımızı verdiler,hemde hiçbir ücret ödemeden.Ben yılbaşından önce grup mağazasında 2 gün beklemiştim form doldurduktan sonra.Hemen 1 gb free internetimizide aldık kullanmaya başladık

• quote:

quote:

quote:

quote:

işte müşteri hizmetlerini aradım meizu m2 note telefon var bende. listede telefonunuz yok diyor. telefonunuz 4.5g uyumlu değildir diyo. dedim cihazım 4g destekliyor. 4g destekleyen cihaz 4.5g yi mi desteklemicek diyorum. işte bu seferde listede telefonunuz olmadığı için mesaj gelmez diyor. bir arkadaşın mesajı vardı avea nın desteklemediği cihazı turkcell destekliyor diye. bunlar tamamen pazarlama stratejisi işte hocam.

O kadar cakallarki destekli değil mesajıda gelmiyor. Çünkü kendileride biliyor destekli olduğunu

Avea ucuz diye kullanıyoruz ama tam dolandırıcılar

Geçen gün hiç alakam olmayan bir servis için ücret kestiler ne yaptiysam iade etmediler, beles internetin parasını çalarak yine aldilar

• Hediye Verdi fakat online islemlerde gozukmuyor Fatura kesildikten sonrami gôrecez.yoksa hemen basliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Hediye Verdi fakat online islemlerde gozukmuyor Fatura kesildikten sonrami gôrecez.yoksa hemen basliyormu

Aynı sorunun cevabı bana da lazım. Az önce yeni hattı taktım hat açıldı ama sorgulama yaptigimda 1 gb bedava internet gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.