Bildirim
Avcılığı doğru buluyor musunuz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bundan 10 000 yıl önce evet,ama şuan boş zevk için hayvan öldürüyorlar.
yani doğada aç kalsan,yemek için öldürsen tamam kimsenin bir diyeceği yok,ama zevk için hayvan öldürenler katildir ve yargılanmalılar. -
Predator gibi kafatasından tutup omurgasiyla beraber koparmadikça neden olmasın?
Amaç eğlence, spor veya eziyet değil de rızk kazanmaksa, eve et goturmekse ve İslami usullere göre yapılıyorsa sakıncasının olduğunu sanmıyorum. -
Aug a3 +6 olsaydi daha guzel olurdu 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnsan et yemeden de yaşar tek diyeceğim.
Spor olsun diye yapanlarla yemek için yapanlar arasında da fark yoktur benim gözümde. -
Yemek içinse evet, ama katillik için asla doğru değil.
Bu domuzu niye vurdu şimdi anlamadım. -
mantar avcısıyım birsürü mantarın kafasını kopardım yine olsa yine yaparım pişman degilim. -
avcılıkta yanlış bir şey yok doğanın kanunu bu güçlü zayıfı ezer -
Aynı videoyu başka yerde izledim ve aynı şeyi düşündüm. Ormandaki eti yenmeyen domuzu neden öldürürsün ki? -
Ovv içim cız etti. Yaban domuzu zararlı diye biliyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz saçma konuları çarpılaya çarpılaya gidiyordum senin konuya denk geldim. Son derece güzel bir konu aslında.
Başlığa bakarak yanıt veriyorum videoya bakmadım.
Avcılık günümüzde son derece gereksiz, canice birşey. Av yapanlara da çoğuna dikkat et, daha kendi anadilini konuşamayan beyni yok tipler...
Günümüzdeki kuş çeşidi, türü yok olan anadolu kaplanının falan nasıl yok oluşunu düşünürsek tezim doğrudur. Garnın açsa git tavuk al ye alüminyum.
Geçmişte bir baykuşun vurulmasına neden oldum. Hala avucumdaki sıcak cesedini bana "ne yaptın oldu mu şimdi?" der gibi bakışını hatırladıkça içim sızlar. O günden beridir elime av tüfeği almayacağıma yemin ettim.
Avı spor olarak gören tipler var bir de. Spor mu len o... Gerçek hayatta bakkala su almaya arabayla giden tipler eline tüfeee alınca sporcu oluyor hayret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 25 Aralık 2019; 17:56:39 >
-
Eee bazı hayvanlarda diğer hayvanları durduk yere öldürüyor mesela aslan bazen çıtayı öldürüyor kendi egosunu tatmin etmek için hatta bazen yavruları öldürüyorlar ona ne diceksiniz Özbey bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendini hayvanlar ile mukayese ediyorsan diyecek bir sözüm yok. insanı hayvanlardan ayrılan bir takım farklar var. -
Yerine göre değişir. Adam et yiyecektir avlar. Domuz, ceylan falan adama zarar veriyordur avlar. Ama gidip afrikada gergedan vurup fotoğraf çekmek olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X