İSTANBUL/Avcılar ilçesinde YÜKSEK SİTE VE KONUT'lar için çalışmalar başladı! 🚀 Merhaba DonanımHaber ailesi! 📍İstanbul'un Avcılar ilçesinde TurkNet’in GigaFiber altyapısı kuruldu ve aktif hale geldi! ✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları ✅ Kota yok, taahhüt yok ✅ Gecikme süresi minimum, oyun ve yayınlar kusursuz! 🚧 Mahalle altyapınız hazır ve süreci devam eden mahalleler bulunuyor, bundan sonrası site ve yüksek konutlara bağlantı sağlamakla ilgili. 📌 Avcılar’da bulunan site ve yüksek katlı konutlar özelinde; Site/Bina yönetimleri, temsilciler veya sakinler binalarına GigaFiber bağlantısı talep ediyorsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği veriyorum. 🎯 Adresinizi hemen kontrol etmek isterseniz: 🔗 ![]() İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama🔹 Dipnot: Avcılar’da TurkNet altyapısı bazı bölgelerde aktif durumda. Ancak önemli bir hatırlatma: Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetimler arasında yapılan protokollerle ilerliyor. Bu konulara benim müdahale şansım yok, bu yüzden bireysel ya da sokak bazlı taleplere yardımcı olamıyorum. Fakat eğer yaşadığınız yer bir site ya da çok katlı konut ise, Site/Bina yönetimiyle iletişime geçmeniz durumunda bağlantı süreci için tüm desteği sağlamaya hazırım. Her konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, mesaj atmanız yeterli 🙌 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 8 Mayıs 2025; 0:33:19 > |
🎉 AVCILAR'IN SİTE ve YÜKSEK KONUTLARINA TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

-
-
Üniversite Mahallesi Dilber Sok. 19 Dilber Apt. Az önce Turktelekom’da altyapımız gözüktü ve abonelik talebi açtım mevcutta TurkNet Vdsl’im sadece gigabit için Telekom’a geçeceğim için üzülüyorum sokaktaki yanyana iki apartman olarak geçiş sürecine destek sağlayabiliriz hemen karşımızda rezidans var e5 üzeri birkaç ayda gelebilecekse hiç geçmekle ugrasmayalim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TT FİBER Turknet ile kullanmaya devam edin mahalleniz planlamada
Gigafiber gelene kadar TT altyapısından en azından 500 verebilecekseniz olur yoksa da gelir gelmez geri turknete geçerim zaten
Henüz TT VAE altyapısında 100 Mbps üstü paketler Turknet dahilinde kullanımda değil 😔
-
Recep Baltasa verilmiş gigabit TT altyapısından
Merhaba, çalışma TurkNet’e ait çok yakında aktif hale gelecek.🎉
Evet bazı influencer’lara test amaçlı verildiğini bende duydum.
Süper benimde tam taahhüt bitmeye yakındı, ne zamana aktif olur hocam? birde benim bina tam cadde üzerinde tüm mahalleye çekilecektir umarım
bizim tarafta henüz bir çalışma göremedim üst sokaklarda vardı sadece
Bütün mahalle tamamiyle aktif hale getirilecek, merak etmeyin. 🙂
Hocam maddi olarak destek olsak bu ay bizim sokağa gelse olur mu?
Merhabalar, böyle bir süreç malesef bulunmamaktadır. Herşey planlandığı gibi ilerliyor. Çok yakında Gigafiber altyapınız aktif hale gelecektir. 🙂
@KadircanSalman_ Üniversite Mah. Lale sok. kablo çekimi ve kutu montajı bitti, ne zaman aktif olur?
-
Haziran ayı içinde büyük ihtimalle aktif olacaktır. Siz yinede beklentiyi Temmuza alın ne olur ne olmaz kademe kademede aktif edilebilir.
-
Merhaba,
Dün Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhangazi Caddesi No:9–11 civarında Turknet ekibinin kazı çalışması yaptığını gördüm. Acaba bağlantı testlerine başlandı mı? Başvurular ne zaman açılır, bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkskn -- 21 Mayıs 2025; 1:30:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haziran ayı içinde büyük ihtimalle aktif olacaktır. Siz yinede beklentiyi Temmuza alın ne olur ne olmaz kademe kademede aktif edilebilir.
Merhabalar, TurkNet 1000'e 1000 tarifisine geçmek istiyordum fakat altyapı sorgulamasında 61 Mbps indirme ve 15 Mbps'ye kadar yükleme hızı çıktı. Biraz hayal kırıklığına uğradım fakat bu forumu görene kadar. Merkez Mahallesi, Aydınlık Sokakta oturuyorum, geçenlerde bir altyapı çalışması vardı evin önünde. Umarım size aittir ve en kısa sürede burada da GigaFiber interneti aktif edersiniz. Öğrenmek istediğim tek şey, eğer ki altyapı çalışmaları size aitse altyapının ne zaman aktif edileceği. Şu anki bulunduğum internet sağlayıcısından pek de memnun değilim. Olabilecekse en hızlısı olsun istiyorum. O yüzden talebim şudur ki TurkNet GigaFiber altyapısını Merkez Mahallesi Aydınlık Sokakta da aktif etmenizi istiyorum. Umarım gerçekten talebimi karşılamak istersiniz. Okuduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalts -- 2 Haziran 2025; 20:58:14 > -
Merhabalar, dipnot kısmında da belirttiğim gibi; Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetimler arasında yapılan protokollerle ilerliyor. Bu konulara benim müdahale şansım yok, bu yüzden bireysel ya da sokak bazlı taleplere yardımcı olamıyorum.
Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz? Adresinizi kontrol edip talebinizi ileteceğiz.
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- wifi yetkilendirme gerekiyor çözümü
- xdsl numarası öğrenme
- pon ışığı yanmıyor
- türknet kurulum ücreti
- ping düşürme
- internetim çok yavaş
- en hızlı internet sağlayıcısı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X