Ya bu işin zaten artık suyu çıktı bir yayınlanıyor sonra iki hafta yayınlanmıyor.Nereye varacak bunun sonu grçekten.
Benide ekleyin plss
quote:
Orjinalden alıntı: golddragon35
Benide ekleyin plss
Ekledim.
Boiling Rock'dan sonra yeni bölüm çıktı mı ?
Yeni bölüm hayırlı olsun hepimize Halen bekliyoz yeni bölümleri
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
Boiling Rock'dan sonra yeni bölüm çıktı mı ?
Hayır.
avatarın 1. sezonu toplam kaç bölüm acaba arkadaslar
1. sezon toplam 20 bölüm
quote:
Orjinalden alıntı: protherm
1. sezon toplam 20 bölüm
Sonunda 3.sezonun 15.bölümüne kadar izledim ve bitti.Gittikçe güzelleşiyor.
kardeş beni de ekle hastası olduk Valla
Şu Yaşta Adamı Çizgi Film için Bekletip küfür Ettiriyorlar Yazık Günah Neyse İşten Sonra CNBC-e de tekrarlara takılıyoruz Unuttum diziyi resmen
Hiç anime izlemememe rağmen bu diziyi çok sevdim hatta hastası oldum.Beni de ekleyebilirsiniz.
Bir de aynı bu şekil çizim tekniğine sahip, bildiğiniz animasyon var mı acaba??
sanki çocuk çizgi filmi gibi ama baya ciddi uğraşıyolar. konusu da iyi gibi büyükler de izleyebilir (ben arası bişi olduğum için pek farketmiyo) aslında bölümleri toparlayığ indirmek lazım öyle bi seçenek varsa yani nereden bulabileceğimi bilen, pm yoluyla vsvsvs anladınız siz
isteyen varsa 3 sezon avatar aldım ben netten sizide yönlendirebilrim aldığım arkadaşa çok güvenilir bir satıcı tavsiye ederim
Sonraki bölüm ne zaman çıkacak bilen var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Fiyong
Sonraki bölüm ne zaman çıkacak bilen var mı ?
sonraki bölümün ne zaman çıkacağını biraz araştırdım, bulduğum kadarıyla temmuz diye geçiyor, hatta temmuzun 29u ne yazik ki
quote:
Orjinalden alıntı: alienlord
sonraki bölümün ne zaman çıkacağını biraz araştırdım, bulduğum kadarıyla temmuz diye geçiyor, hatta temmuzun 29u ne yazik ki
O final bölümü 3 ya da 4 bölüm uzunluğunda olacak deniyor. Adamlar heralde bir nevi ona da çalışıyorç
quote:
Orjinalden alıntı: alienlord
biri bunun gerçek olmadığını söylesin.. 29 temmuz mu