Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herşeyden önce bilmeniz gereken ; Avatar Anime değildir.





     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB


    Avatar: Son Hava Bükücü , (Avatar: The Last Airbender) ABD kaynaklı animasyon televizyon dizisidir. Şu anda Nickelodeon'da ve CNBC-e'de yayınlanmaktadır. Asya etkileri taşıyan dövüş sanatları ve elementel sihir etrafında dönen "Avatar", Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Ulusu'ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı anlatır. Dizinin senaryosu bir "kitap serisi" olarak yazılmıştır. Her sezon bir "kitap" ve her bölüm bir "kısım" olarak tanımlanır. İlk olarak Kasım 2004'te yayınlanması planlanan dizi ancak 21 Şubat 2005'te TV'de gösterilmeye başlamıştır. Dizi ayrıca DVD olarak piyasaya çıkmıştır. Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko yapımcı ve yaratıcı ekibin başındadır. Dizi, NickToons'da 6-11 yaş arası grubun dışında da çok yüksek reytinglere ulaşmıştır. 4,5 milyon izleyici, dizinin bir bölümünde topladığı en yüksek izleyici sayısıdır. Dizinin bu büyük başarısı üzerine 2. ve 3. sezonun siparişi de verilmiştir. 3. Sezon ABD'de başlamıştır. Dizideki kahramanların oyuncak figürleri, bilgisayar oyunları, kart oyunları v.b. satışa sunulmuştur. 2008 yılının şubat ayından itibaren de Türkiye'de 3.kitap gösterime girmiştir.

    Yaratım

    Avatar: Son Hava Bükücü, Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun yapımcılık ve yönetmenliğinde, Kaliforniya'daki "Nickelodeon Animation Studios"da oluşturulmuştur. Animasyon süreci Güney Kore'de yapılmıştır. Dizinin ilk bölümü orjinal konsepte uygun olarak 6 yılda hazırlanmıştır. Bu bir animasyonu hazırlamak için gereken süreden çok daha fazladır. İlk olarak Kasım 2004'te yayınlanması planlandığı halde ancak Şubat 2005'te yayına başlamıştır.


    Dizinin ilk sezonunun büyük başarısı üzerine Nickelodeon, 2.Sezon için 20 bölüm sipariş etmiş ve yeni bölümler 17 Mart 2006'da yayınlanmaya başlamış ve 1 Aralık'ta sona ermiştir. 3.Sezonun, ABD'de 2007'de gösterime girmiştir.Bitiş tarihi belli değildir. Ancak, son iki bölümünün 3 b
    ölüm kadar uzun olacağı bildirilmiştir.

    Önsöz

    Dört Ulusu Gösteren Dünya Haritası

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB


    "Avatar: Son Hava Bükücü", kurgu bir dünyada geçer. İnsan ırkına ev sahipliği yapan bu dünyada ayrıca fantastik hayvanlar ve doğaüstü ruhlar bulunur. İnsanlar 4 ulusa ayrılmıştır: Su Kabilesi, Toprak Krallığı, Hava Gezginleri, Ateş Ulusu. Her ulusta "Bükücü" adı verilen özel insanlar kendi elementlerini kontrol etme yeteneğine sahiptir. Bu bükme stilleri özel dövüş sanatları ile birleşir.

    Her jenerasyonda, bir kişi 4 elementi de Bükme yeteneğine sahip olarak doğar. Bu kişi "Avatar"dır. Gezegenin ruhunun insan formu almış şeklidir. Avatar öldüğünde, mevsimlerin döngüsüne benzer bir şekilde (kış-su, bahar-toprak, yaz-ateş, güz-hava) bir sonraki ulusta yeniden doğar. Efsaneye göre Avatar kendi elementinden başlamak üzere, 4 gücü de kontrol etmeyi öğrenmek zorundadır.

    Avatar'ın kendi yeteneklerini ve bilgeliğini en üst seviyeye çıkaran özel bir savunma mekanizmasıdır: "Avatar Hâli".Bu hali hem en güçlü olduğu,hem de en zayıf olduğu halidir. Bu hâle geçtiğinde Avatar 4 gücü de kontrol eder ve dahası eski Avatarlarla da konuşma yeteneğine sahip olur. Bu hâle geçtiğinde Avatar'ın ağzı,gözleri ve dövmeleri parlamaya başlar. Bu olay Avatar Döngüsü'nün bir sembolüdür. Bir Avatar öldüğünde diğer ulusta yeniden doğar ancak "Avatar Hâli"nde öldüğünde döngü kırılır ve Avatar yok olur.

    Asırlar boyunca sayısız Avatar, dört ulusu barış ve ahenk içinde tutmak için çalışmıştır. Avatar ayrıca Dünya ile Ruhlar Alemi arasında bir köprüdür.

    Avatar Hali

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB


    Uluslar

    Ateş Ulusu: Ateş güç elementidir, güçlerini güneşten alırlar. Ateş Ulusu insanları hırslı ve tutkulu insanlardır. Çoğunlukla ateş bükmede nefreti kullanırlar. Aynı zamanda şimşek de bükebilen güçlü şimşek bükücüler de vardır. Ateş bükmenin nefret katılmamış en saf ve sıcak haline 'mavi alev' denir.

    Toprak Krallığı: Toprak dayanıklılık elementidir. Toprak Krallığı'nda yaşayanlar kararlı ve güçlü insanlardır. Azimli ve dayanıklılardır. Aynı zamanda çok güçlü bükücüler metal bükebilirler ve kum bükebilen kum bükücülerde vardır.Bazı tecrubeli toprak bükücüler toprağı dinleyebilir .


    Hava Gezginleri: Hava özgürlük elementidir. Hava Gezginleri kendilerini dünyevi endişelerinden ayırmış, barış ve huzuru bulmuş insanlardır. Aynı zamanda çok çevik ve seridirler; uçabilirler. Güçlü havabükücüler bir köyü yıkabilecek büyüklükte fırtına ve hortumlar oluşturabilir.


    Su Kabilesi: Su değişkenlik elementidir. Su Kabileleri yeniliklere uyum sağlayabilen insanlardır. Güçlerini aydan alırlar. Herşeye karşı birlikte durmalarını sağlayan birlik duygularına sahiptir. Her zorluğu atlatırlar. Savunmada su buza dönüştürülür. Susuz bir ortamda bulutu içine çekip suya dönüştürebilir. Bazı subükücüler iyileştirme yeteneğinede sahiptirler. Aynı zamanda dolunayda su bükücüler kan bükebilirler.

    Hikâye

    Dizinin olay örgüsü başlamadan 100 yıl önce, Aang adlı 12 yaşındaki bir Hava Bükücü, Güney Hava Tapınağı'nda yaşıyordu. Yaşlı Keşişlerden kendisinin Avatar olduğunu öğrendi. Normalde bir Avatar'a gerçek kimliği 16 yaşına bastığında söylenirdi ancak Keşişler 4 ulus arasındaki savaşın yaklaşmakta olmasından korktukları için bunu daha önce açıkladılar; çünkü bir savaş başladığında barışı getirebilecek ve dengeyi yeniden sağlayabilecek tek kişi Avatar'dı. Kısa bir süre sonra Aang, öğreticisi ve koruyucusu Keşiş Gyatso'dan ayrılmak ve eğitimine devam etmek için Doğu Hava Tapınağı'na gitmesi gerektiğini öğrendi.

    Korkmuş ve kafası karışmış olan Aang, uçan bizonu Appa ile birlikte kaçmaya karar verdi ama Güney Okyanusu'nda ani bir fırtına ile karşılaşıdı ve okyanusun dibine doğru batmaya başladı. Kendinden geçmiş bir halde bilinçsizce Avatar Hâli'ne geçen Aang, kendisini ve Appa'yı korumak için avatar halini alarak bir balon yarattı. Ancak Aang yarattığı buzdağının içinde Avatar hâlinde kaldı ve bu buzdağı Güney Kutbu'na doğru sürüklendi.

    Dizi bu olaylardan 100 yıl sonra, Ateş Ulusu'nun savaşta mutlak zafere ulaşmak üzere olduğu bir dönemde başlar. Tüm Hava Gezginleri yok olmuştur. Su Kabileleri çok zor durumdadır. Güney Su Kabilesi'ndeki askerler, savaşmak için ailelerini terketmişlerdir ve evlerini savunmasız bırakmışlardır. Bu arada daha büyük olan Kuzey Su Kabilesi savunmaya devam etmektedir. Diğer yanda Toprak Krallığı, Ateş Ulusu'nun zaferi önündeki tek gerçek engeldir. Ancak sınırlarına gelen ordulara dayanmakta zorlanan Toprak Krallığı her geçen gün yenilgiye daha da yaklaşmaktadır.

    Güney Su Kabilesi'ndeki iki kardeş: Deneyimsiz Su Bükücü Katara ve Kabile'nin koruyucusu genç savaşçı Sokka, Aang ve Appa'yı buzdağından kurtararak macerayı başlatırlar. Aang yokluğu boyunca bir asrın geçtiğini ve korkunç savaşın 100 yıldır sürdüğünü anlar. Aang'in kendisini dondurduğu yıl, Ateş Lordu Sozin, Avatar'ın yokluğunu fırsat bilir ve Dünya'nın yakınından geçmekte olan kuyrukluyıldızın gücünü de alarak büyük savaşı başlatır. Aang, Ateş Ulusu'nun Hava Göçebeleri'ni yok ettiğine inanamaz. Bu Aang'i hayattaki son Hava Bükücü yapacaktır.

    Avatar olarak Aang'in görevi savaşı bitirmek ve uluslar arasında bozulan dengeyi yeniden kurmaktır. Aang, yeni tanıştığı arkadaşları Katara ve Sokka, uçan bizon Appa, maymun Momo ve 2.Sezon'da onlara katılan Toprak Bükücü Toph ile birlikte 4 elementin ustası olmak için yolculuğa başlar. Yolculukları boyunca sürgün Prens Zuko daha sonra ise kardeşi Prenses Azula ile uğraşmak zorunda kalırlar.

    Esas görevi olan 4 elementin ustası olmak dışında Aang, yaz sonuna kadar Ateş Lordu Ozai'yi yenmek zorundadır. Çünkü Ateş Ulusu'na savaş başlatmak için güç veren "Sozin" kuyrukyıldızı yaz sonunda yeniden gelecek ve bu kez Ateş Bükücülere savaşı tamamen bitirecek gücü verecektir. Eğer bu gerçekleşirse, bu kez Avatar bile bozulan dengeyi yeniden sağlamayı başaramayacaktır.


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İşte Yeni İmzalarımız

    Hatalar varsa bildiriniz.




    RESİMSİZ

    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    LOGO

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/34/1b/79/341b799b008deae4076a5a6a3b97042a.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    AANG 1

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Clubb


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/86/db/0c/86db0c6ec16fe13a8e95648185a15d55.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    APPA

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/8d/56/b2/8d56b29ff34e2f9ba84456db75da19c4.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    AANG 2

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/64/e1/3f/64e13f95a171708e672746a332bd14c9.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    AANG 3

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]http://img101.imageshack.us/img101/9084/aang3es4.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    AZULA

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/3b/48/38/3b48381ee6e9034211c9b420f9e056bb.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    KRAL BUMİ

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/2e/e5/5b/2ee55b44837aba3ef639bf74c1e71e82.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    GYATSO

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/39/59/ed/3959ed69465c32193e4b8f472e0539e5.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    IROH

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/0f/3f/af/0f3faf9bdf5d01a1489ac064112e5107.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    JET

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]http://img151.imageshack.us/img151/3386/jetxl0.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    KATARA1

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/bc/20/30/bc2030b62dc8f5c7d71e9d3403d1e9f6.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    KATARA2

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/0b/3d/e6/0b3de6f97b3da32b7fd9fcde1b138b20.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    MAI

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/85/8f/5a/858f5a632c64659fc72994fb9b6bf59b.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    MOMO

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/7b/f2/d7/7bf2d76b95bb74eb9575788bd18198d9.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    OZAI

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/0d/f1/33/0df13374e318e1d9212557cd64c61610.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    SOKKA1

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    The Avatar Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]http://img401.imageshack.us/img401/1075/sokka1sr3.jpg[/image][b]The Avatar Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    SOKKA2

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/f0/c6/c3/f0c6c3f1a698956f34115d3dae9bc1f9.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    SUKI

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/e8/e1/65/e8e165e82c49989ad07c5b254378facb.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    TOPH1

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/15/0f/9c/150f9cf76d017dbb158de9aec888ef92.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    TOPH2

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/69/cf/6d/69cf6d10f405bbe1974f493dfca7e678.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    TY LEE

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/89/43/77/89437709623d9ef4d00ac54e3c31b778.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    ZHAO

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/eb/0c/4f/eb0c4f979a4e89d92a69265c79b2d159.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    ZUKO

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/ec/c7/ae/ecc7ae403f24da4a2a96553d80f65153.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    ZUKO2

     Avatar: The Last Airbender FAN CLUB
    Avatar : The Last Airbender Fan Club


    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/23/8d/cc/238dcca895f6aa3b1ea2f188a25a54e2.jpg[/image][b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]


    Aang


    Avatar : The Last Airbender Fan Club



    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/be/25/6e/be256ef2c5eec65ee47a8176b1f99461.gif[/image] 
    [b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]



    Avatar Roku


    Avatar : The Last Airbender Fan Club



    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/53/3a/d8/533ad89ba42d0ee32274a02e4ec67fe7.gif[/image] 
    [b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]




    Painted Lady


    Avatar : The Last Airbender Fan Club



    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/e4/73/36/e473362f46dcefeaf2cb2a4f30feb880.gif[/image] 
    [b]Avatar : The Last Airbender Fan Club[/b][/center][/link]







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 19 Mayıs 2008; 9:25:41 >




  • Kurucular

    1-By_Ako ( Banlandı )

    2.Wizzyy ( Eski konudaki kuruculardan. )

    3.Eh®imeN




    Üyeler

    3-)Headshott

    4-)Brotherhood

    5-)beyaz_piy0n

    6-)En Büyük Savaş

    7-)Cousin

    8-)sylar_brain

    9-)ahmetkarem

    10-)!!! melik !!!

    11-)Pokemon Delisi

    12-)alimert1231

    13-)Bywarl0rd

    14-)0.N.U.R

    15-)sedimanter

    16-)FeelTheLoneliness

    16-)shadow35

    17-)::Deathman::

    18-)murat_gs

    19-)caloom

    20-)james_tr

    21-)Emofelix

    22-)Ultimir

    23-)Fiyong

    24-)cabbar31

    25-).:Solid Snake:.

    26-)Danilo Thann

    27-)zzzmedmexzzz

    28-)mamacık

    29-) OziDozİ

    30-)nman

    31-) gecomert

    32-) emre_fb_fb

    33-) Newresim

    34-) MURDER4LİFE

    35-) behtiyar

    36-)shadow_baba

    37-)_Future_

    38-)bgrcannot

    39-)Gangaster_TR

    40-)mehmet694

    42-)stonegiant

    43-)lucario lucAir

    44-)PaRONiaC

    45-)kolosutrom

    46-)Schlagzeuge

    47-) FinaL_İmPacT

    48-) Jumped

    50-) Kemi Ron

    52-) Kaisertr

    53-) ronaldinho1

    54-) SLAYER_BBB

    55-) alpello

    56-) guray13

    57-) WarriorOfCraft




    58.Farlow

    59.eroxonline

    60.Yaqqmur

    61.koorn

    62.LaYLoNDoN

    63.scorpion41

    64.PHI

    65.barisdogg

    66.hate18

    67.white_wolf_

    68.HuLuSii

    69.GSli_UNAL

    70._KuruKafa_

    71.danger_rogue

    72.okanbozkurts

    73.TrowZeeN

    74.emir97

    75.xL.WaRioR

    76.lejyonerx

    77.BerkoGame

    78.kelaler

    79.pisik027

    80.quetm

    81.defni.toph

    82.Yaratama_Orichi

    83._TOPRAK_

    84.Ch00seN

    85.mckaos

    86.nuker1995nuk

    87.pgasusking

    88.otherside55

    89.viper srt 10

    90.4system

    91.UçanPırasa

    92.qburix

    93.Anilsey

    94.ghostomer

    95.MacroIceTR

    96.kalllavi

    97.strykr

    98.Laxori

    99.kadtas

    100.kadtas

    101.WizzY_WizarD

    102.cengolassa

    103.Shincy

    104.undererk

    105.gameanil

    106.protherm

    107.SharDDewiL

    108.golddragon35

    109.hsnsln

    110.alienlord

    111.onno92

    112.microgenius

    113.mewluth

    114.stner

    115.gunship

    116.Qcu

    117.Alp

    118.Umutcan

    119._LoRDi_

    120.RED LORD CHE

    121.portofino

    122.fatih_t

    123.Eveon

    124.alexis rhodes

    125.| ZıPıR |

    126.ßa®an

    127.1 HiT u DowN

    128.Punxberg

    129.AgniQai

    130.zippy

    131._R4MM5TE1N_

    132.sand storm

    133.0nly4y0u

    134._MeMeNto_

    135.altecser

    136.kemal_raul

    137.:::HeRo SoLdİeR:::

    138.xSquaLLx

    139.zodiackiller83

    140.TouchMyGiga

    141.SuMMerMaN

    142.atacanoral

    143.To die

    144.poke

    145.jedi_bayoz

    146.DARKRUSE

    147.SeraphiM

    148.jackmaldow

    149.ocisun

    150.Sfred

    151.er-112

    152.trixier

    153.Spyxxx

    154.L4st MetaL

    155.Ultraslan_10

    156.:White:DeviL:

    157.*siteci*

    158.Rozin

    159.klutch

    160.fire star

    161.husmen2552

    162.DeStAn_YaZaNvidia

    163.pspMANYA

    164.-Speed-

    165.AnieN

    166.Dr.Alchemy

    167.b3rkhan

    168.NashQlaim

    169.cagann

    170.Reppealle

    171.Paladinn

    172.berkay528

    173.ReJ3eLLioN

    174.-ouzzz-

    175.nicer

    176.saliharslann

    177.AddYokk

    178.ben_efe94

    179.OLabiLemez

    180.radyasyo_N

    181.lastx

    182.ßoost

    183.#FireLord#

    184.Jr09

    185.TechesT

    186.Tunisat

    187.LeePailong

    188.hiphopci

    189.osman4142

    190.artuvan85

    191.SeVaX

    192.Coder Designer

    193.NoN3

    194.coldpain

    195.mezarci034

    196.LOTr C i H @ T

    197. lonely_man

    198.07BLueDeViL07

    199.LOTr C i H @ T

    200.Showtime41

    201.ronaldinho_1

    202.NoN3

    203.Winston El Mariac

    204.lıhgt_mage

    205.AnTiMaSKe

    206.ugiboy

    207.bady54

    208.SmaLLviLLe

    209.erolihsan

    210.naughtymmn

    211.-ouzzz-

    212.karata_50

    213.byalfa

    214.captain_turkiye

    215.m_c_g

    216.dark_flame

    217._mta_

    218.Lordmaster

    219.enzoner

    220.mentalbutcher

    221.Syber10

    222.DeVastating

    223.Light Master

    224.Kağan_

    225..Clown.

    226.chazzkmnst

    227.0___rap___0

    228.Númenóre

    229.demonsaphire

    230.Immortal King

    231.ZZ RAT

    232.menteşe

    233.warriorsiwit

    234.SinapS

    235.20burak1991

    236.xyakamozx

    237.FenrirG

    238.*yns*

    239.TesTuDo

    240.N!ghTM@sTeR

    241.barcinho

    242.DaRLoRd

    243.W7K2D

    244.Doodlezz

    245.Paladin Artix

    246.Power Slave

    247.SpRiTe17

    248.:Bedirhan:

    249. mazottt

    250.orionsguard

    251.mustafay87

    252.darkmet86

    253.razorc

    254.caiz2005

    255.solomis

    256.BoraNb

    257.Arsenic

    258.Tengrielders

    259.SeRo-34

    260.reKLizMa

    261.xSquaLLx

    262.JeTKiLLeR

    263.thend

    264.husoman

    265.dodocan

    266.PhıdıL

    267.cmgmsts

    268.silenThief

    269.turbokerem55

    270.weast60

    271.Solid_SNK

    272.key_S

    273.AurorAbeam

    274.sarah1538

    274.sarah1538

    275.hellcat876

    276.Tolga*

    277.AshamanTR

    278.Casfort

    279.yekialem

    280.BUSTER BAXTER

    281.Mr LoneLy

    282.ASLAN1905

    283.lord_general

    284.BMW 528

    285.EtkisizEtken

    286.kkratoss

    287.Erén

    288.RequiemForADream10

    289.Kırmızı Pervane

    290.Plunder

    291.DüdüklüTencere*

    292.yükselenay

    293.ra hmetli

    294._mta_

    295.-TRioN-

    296._OutOfControL_

    297.FeysteBirVidyo

    298.soulcubee

    299.baxı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 6 Nisan 2010; 18:14:01 >




  • Rehber Yenilendi.
    İmzalar Yenilendi.
    Fan Clup üyeleri Güncellendi.






    Yeni konumuz hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun yeni konu beni de ekleyin listeye bi zahmet
  • Bende izlemeye başladım.1.sezon ve 2.sezon indirip orjinal alt yazılı full izledim.Birde CNBC-E'de 3.sezon yeni bölümlerini takip etmeye çalışıyorum.Bulduğum linkler var indiricem ama yavaş indiriyor.Sanırım 16 çıktı en son 3.sezon bölüm olarak.Bugün 11-12 bölümleri verdiler çok güzeldi.Ateş krallığını basıyorlardı.Bu arada favorim Zuko ve Amcası Iroh.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strykr

    hayırlı olsun yeni konu beni de ekleyin listeye bi zahmet


    97.strykr

    Eklisin zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eh®imeN


    quote:

    Orjinalden alıntı: strykr

    hayırlı olsun yeni konu beni de ekleyin listeye bi zahmet


    97.strykr

    Eklisin zaten.


    göremeyince bende tekrar yazdıriyim dedim




  • evt gelelim son bölüme alt yazılısı geldimi....
  • hayırlı olsun yeni konumuz benide ekleyin imzamıda değiştiriyim eski konudan kalmaydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim-GTX -- 18 Mayıs 2008; 19:18:48 >
  • Bu dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar indirip izleyeceğim bir site var mı varsa Pmden yollar mısınız?? merak ettim başlamayı düşünüorum seversem benide yazarsınız
  • benide ekleyin lütfen eklenmemişim hala
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osman4142

    Bu dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar indirip izleyeceğim bir site var mı varsa Pmden yollar mısınız?? merak ettim başlamayı düşünüorum seversem benide yazarsınız


    PM.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: protherm

    benide ekleyin lütfen eklenmemişim hala


    Eklendiniz.

  • teşekkür ederim
    bu arada 16. bölüm ile ilgili hiçbir haber yokmu kaç aydır yok nerde kaldı bu 16. bölüm ve devamı? bilgisi olan varmı yada evinde nick tv olan ordan duyup gören?
  • Benide ekleyin..
  • 16. bölüm 16 mayısta çıkcak demişlerdi hala bulamadım.

    Benide eklerseniz sevinirim...

    Birde imzaları düzeltir msiniz Avatar The Last Airbender olması gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSagara -- 19 Mayıs 2008; 0:51:45 >

  • Avatar The Last Airbender Fan Club


    imzayı kopyalarken the nın yerini değiştirirsen yazıdaki benim yukarıda yaptığım gibi düzeltebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 19 Mayıs 2008; 1:47:47 >
  • Hayırlı olsun güncellemişiz
  • @SharDDewiL : Ekledim.
    @karamela:D : Düzelttim.
    @dombilibili : Toplu olarak düzenledim imzaları.
    @Fiyong :



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 19 Mayıs 2008; 9:29:05 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.