Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara şaşmazda erba oto var, denemek için tampona gittim cillop gibiydi, mini onarım olarak japan sigortaya servis veriyorlardı. auto king'de pis çalıştılar ve tamponuma yaptıkları boya 1-2 ayda serpme yaptı, işleri çok yoğun belki onun için sallama yaptılar. erba kalabalıklaşsın onlarda bozar tahminim.
  • İkitelli AutoKing'e gidenlerin deneyimleri ne yönde oldu?

Servise gidelim dedim ama serviste oraya gönderiyor diye duyum aldım.
  • Uşak'a da yeni şube açtılar. Tamponum taş izi dolu bir baktırayım diyordum. Burayı okuyunca hevesim kaçıverdi :)
  • Auto King Gaziantep Şubesinnden Şikayetçiyim Sahtekar Ve Dolandırıcılar

İlgili Konu Linkim :

http://forum.donanimhaber.com/m_74902828/f_//tm.htm#74902828
  • Kahramanmaraş Autoking e marşpiyel i düzeltmek ve boyatmak için verdiğimiz aracı 3,4 gün gecikmeli ve tamir edilen yerin üst kısmında bolca çizikle geri aldık. Çirkeflikleriyle uğraşmamak için aracı aldık ve arkamızı bile dönmedik. Mecbur kalınsa bile gidilmeyecek bir yer.
  • Bu gün ben de Ankara Oto King de ön ve arka tamponlarıma mini onarım yaptırdım.Yapılan işçiliği beğendim.Tabii ileride kalitesini de göreceğiz.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Servis acelemden arabayı da kirli bırakmıştım.Sağolsunlar içini dışını da temizlemişler.Personelin yaklaşımını beğendim.Bana işin 2 gün süreceğini söylemişlerdi aynı gün de teslim ettiler.Şu an memnunum.sıkıntı çıkarsa (inşallah çıkmaz)buraya yazarım.
  • Mersindeki Autoking nasıldır memnun kalan varmı ? Pasta cila boya koruma vb. şeyler yaptırmayı düşünüyorum. meguiars, ziebart, sonax ürünleri kullanan işini sağlam yapan yerler varmı Mersinde ?
  • Yıllar önce aracı gösterip, hasar tespiti yaptırmıştım, sonrasında bu forumda konuları okuyunca o randevuya gitmemiştim. Şimdi baktım da hala bir düzelme yok gibi.

Bu arada o çizikler, ufak göçükler de hala duruyor
  • Geçrn yıl bozuk para büyüklüğünde yere mini onarım yaptırmak için aracımı batıkent autoking de yaptırdım. Aracı bu yıl satarken ekspertizde mini onarım yapılan çamurluğun komple boyandığını söylediler. Autokingin mini onarım diyerek çamurluğu boyadığını anladım. Aracı sattım ve autokinge şikayet etmedim ancak sizin aklınızda olsun aracı teslim alırken boyamadıklarına emin olun.
  • İkitelli autoking e vermistim bende marspiyel göçüğü vardı işçilik ilgi alaka çok güzeldi herşeyden memnun kaldım arabayi teslim aldım 500 mt gittikten sonra farkettim airbag lambası yanıyordu arabayi teslim aldığmda koltuk en sona kadar çekiliydi büyük ihtimal sert çekti koltuğu soketler oynadı aradım çalışan bayan dedi ne alaka airbagle koltuk dedi bende anlattım neyin ne oldugunu kapattim servise gidip yaptirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum Autoking'de 2004 Focus'umuzun ön tampon köşesini ve aynaları boyattım. Gayet profesyonel ve başarılı bir çalışma yapmışlar.

• Autoking Erzurum şubesi de tam bir felaket. Öncelikle aracın bodykitinin poliçeme dahil olmadığını iddia ettiler. Israrla poliçece yazan Aksesuar ve Jant bedellerini göstermeme rağmen poliçemi yaptırdığım Allianz sigortacısını aradık sorduk.
    Sonrasında aracın bodykitindeki çatlak ve sürtmeden oluşan hasarları yapmak için aracı 3 gün kapatmaya kalktılar. Normal bir sanayi kapotacısına götürsem bodykiti söküp araca el koymadan yaptırabilirdim. Ama işte malum şirket politikası(!) imiş.
    Lanet ettim, yaptırmadan ayrıldım. Bir daha da ne Allianz ile ne Autoking ile işim olmaz.
  • şahsen bir kere işim düştü İstanbul/Maltepe şubesine onda da fena değillerdi, bakın iyi demiyorum.
  • İzmitten memnun olan varmı yada giden marşpiyelimde ve iki kapımın birleşim yerinde ufak bir çizik ve göçük var gitmeyi düşünüyorumda
  • ben elazığda arka çamurluk kaportada düzeltme ve boyama ile birlikte,
    arkaa koltukla leke yıkama işlemi için başvurmuştum,
    daha öncede burdan olumsuz yaılar okumuştum.
    beklentim azdı, davranışları çok iyiydi,
    umduğumdan da iyi iş çıkartmışlardı.
    tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esirmavi

quote:

Orijinalden alıntı: 2019

Bursa auto king şikayet

bursa autoking de range rover aracım yaz başında yapıldı tam bir mezbahane gibi kalabalık yüzünden bir ay yatırdıktan sonra yaptılar

boya farkı çok bariz vardı ve buna itiraz eetim. araç yeniden işleme alındı. komple boyamışlar. ve pişkince nasıl tutmuş mu dediler BU ARADA SADECE SOL KOMPLE BOYANMIŞ. araç sağdan füme soldan siyah

tampon sola doğru aşağıda takılmış ve önden araba ağır kazalı duruyordu ve tüm trimlerini kaybedip kendi yaptıkları parçalarla takmışlar. lastikleri vardı yok diyorlar lastik 30 pound

bu arada 2. boyada ön sol çamurluk koruyucu lastiği sökerken iki yerinden yırtmışlar (2. eli ebayde 200pound sıfırı yok) onu bile şu an tamir edemiyorlar. öyle bit yapıştırmışlar ki. sökebilseler ben siyah mastikle tamir ederim.

3 ay sonra boya çatlamaya başladı, tampon boyası döküllüyordu ve 4. kez gitti ve daha önce düzeltemedikleri yan çizgiyi yapamayız bunu diyerek beni bezdirdiler.

şu an saat sabah 6 da uykum kaçtı. yapışan işlemlerden hem kaskomdan para aldılar hemde benden 1100tl aldılar. 230poundluk zararı da cabası

aracım şu ana portakal dokulu mat görüntülü boyalı. en güzel süsü olan arch liner ları yamuk yapışmış ve yırtık.
    far tampon ve çamurluk farklı yönlere bakıyor ağır darbeli tıra çarpmış da toplanmış gibi

yan kapının çizgisi macun dolmuş eğri büğrü

bu arada aracım ilk defa boyanmış orjinal di

her ay yurtdışı ve içi 1000lerce paraya aksesuar ve parçalarını aldığım aracım artık kozmetik olarak hatalı geliyor gözüme.

oto king sahibi engin i tanımama rağmen bu sıkıntıyı yaşadım
    siz sakın bulaşmayın
    kasko sizi oraya yönlendiriyor. onlar üstüne para da istiyor ve aracınızı düzelmez hale sokuyorlar uykularınız kaçıyor.

sanayide işi az usta bulun benden tavsiye

bu arada aracım yapılana kadar tekrar gidecek. kurumsal firmalar ya yapmak zorundalar.

kesinikle hakkınızı arayın içinizde en ufak bir huzursuzluk varsa..

gelişmeleri gene paylaşacağım

Geçmiş olsun;
    Bursa otoking (diğerlerini bilemeyeceğim) ilk defa 2012 yazında gittim, aracımın üstüne ağaç altına park etmekten dolayı reçine bulaşmıştı, servise götürdüm neskar izmir yoluna, isim vermeden pasta cila boya koruma tavsiye ettiler, bende çok uğraşmadan ve ciddi araçtırmadan gittim, aracı bıraktım dışarıya. (o zaman henüz yeni yerlerine taşınmamışlardı) Aracımı içeriye alacak olan kişi araca bi baktı burun kıvırdı, sinirlendim ama yeni evliyim ve eşimde yanımda diye ses çıkarmadım. Kağıt işlemlerini hallettik, araç girdi içeriye. Birde eleman aracı el freni çekilmiş vaziyette kaldırdı araç bi yere çöktü bu ne yapıyor diye ateşim tavan yaptı, sonra el frenini indirip içeri aldılar. Bizde haliyle akşam olana kadar beklemek yerine metroyla eve döndük, sıcak ve ramazan ayı üstelik. Araca pasta cila boya koruma yapılmış, ama işçilik zayıf, pasta işleminde aracın tavanında bir kaç noktada damlamalar var, çok belirgin değil ama tavandaki siyah plastik bant üzerinde (adını hatırlayamadım) ben buradayım diye bağırıyor. farların aralarını iyi kapatmadıklarından aralarına girmiş, arka stoplarda da vardı. Ayrıca en sinir olduğum ve 15k kmde servis bakımında servisin farkettiği sağ yan sinyalinde tırnağını kırmışlar, aracı teslim aldıktan sonra kontrol ettim normalde ama biraz sallanıyor diye jeton düşmemişti. Hatta 1 ön kaputta, 2 de arka tamponda küçük taş vurukları vardı, randevu tekrar alın kaskonuzla görüşün, sonra gelin onuda yapalım dediler, ama gitmedim. Memnun kaldım mı? %50. Boya konusunda ise hala aklım karışık. %50 gibi bir rakam kabul edilemez bir rakam. Şimdi kişilerin farklı yorumları var, buna diyeceğim yok, ancak tekrar götürür müyüm? bu kocaman büyükce bir soru işareti...
    Bursa için hala kısa sürede iyi işçilik yapacak (mini onarımla) arayışım var...

range rover.! usta bu arabanın en ucuzu şu anda 250.bin tl ne işin var auto kingde felan, malının değeri yüksek onunda tamiratını vs vs sini hak ettiği yerde yaptırsana.

• Dün akşam tali yoldan aniden çıkan araç arabamın sol önüne sürtüp kaçtı plakasınıda alamadık.kasko şirketim anadolu mini onarım ve bir defaya mahsus hasarsızlıgı bozmayan tamirat hakkım var kaskocum ile görüştüm ve oto kinge gösterin yaptıralım dedi buradaki yorumları okuduktan sonra biraz şüphede kaldım izmitteki oto king nasıldır fikri olan varmı.aracımın hasarlı resmi aşagıda onarımda problem yaşarmıyım.

• cavit63 kullanıcısına yanıt
    İzmit konusunda bende hala beklemedeyim bir bilen fikir veren çıksa çok iyi olacak :S
  • İzmitteki otokinge arabayı yaptırdım.arabayı alırken hava yağmurluydu pek dikkat edemedim.arabayı yıkadıktan sonra iki yerde vernik toplanmış mercimek büyüklüğünde yani pek memmnun kalmadım açıkcası.hastam olduğundan dolayıda arabayı götürüp gösteremedim.

• Bende geçen hafta Salı günü aşağıdaki resimde gördüğünüz hasar için aracımı Ankara Batıkent'te bulunan Auto King bayiine bir arkadaşımın şiddetle tavsiye etmesi üzerine götürdüm. İnşallah pişman olmam. Forumun genel kanısı olumsuz ki şu ana kadar bu forumdan aldığım fikirler beni hiç yanıltmadı. İlk defa yanılmayı diliyorum.
    Aracı teslim alan yetkili tamponu tamir ederiz bagaj kapağı boyancak vs deyince hopladım. Bagaj kapağını boyamayın dedim yani resimde görünen hasar için bagajın boyanması tamamen gereksiz sakın bagajı boyamayın dedim. Renk farkının olmayacağını ama belki cilası yeni olduğu için daha parlak olabileceğini söyledi. Bakalım alınca göreceğiz ama dün telefonda araç bu gün boyandı yarın gelip alabilirsiniz dediler ben bir gün daha boya kurusun öyle alayım diye bekledim az evel arayıp sabah geleceğimi söyleyince sabah gelmeyin biz sizi arayacağız dediler. Endişelerim giderek artıyor. Sonucu buradan olumlu bir Auto King müşterisi olarak paylaşmak istiyorum İnşallah öyle olur. Bu sefer forumdaşlarım yanılır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.