Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arka tamponu kaça boyarlar ki? bilen eden yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoze78

Bende geçen hafta Salı günü aşağıdaki resimde gördüğünüz hasar için aracımı Ankara Batıkent'te bulunan Auto King bayiine bir arkadaşımın şiddetle tavsiye etmesi üzerine götürdüm. İnşallah pişman olmam. Forumun genel kanısı olumsuz ki şu ana kadar bu forumdan aldığım fikirler beni hiç yanıltmadı. İlk defa yanılmayı diliyorum.
    Aracı teslim alan yetkili tamponu tamir ederiz bagaj kapağı boyancak vs deyince hopladım. Bagaj kapağını boyamayın dedim yani resimde görünen hasar için bagajın boyanması tamamen gereksiz sakın bagajı boyamayın dedim. Renk farkının olmayacağını ama belki cilası yeni olduğu için daha parlak olabileceğini söyledi. Bakalım alınca göreceğiz ama dün telefonda araç bu gün boyandı yarın gelip alabilirsiniz dediler ben bir gün daha boya kurusun öyle alayım diye bekledim az evel arayıp sabah geleceğimi söyleyince sabah gelmeyin biz sizi arayacağız dediler. Endişelerim giderek artıyor. Sonucu buradan olumlu bir Auto King müşterisi olarak paylaşmak istiyorum İnşallah öyle olur. Bu sefer forumdaşlarım yanılır
     AUTO KING Tecrübeleri

sonuçlanınca yazarsanız seviniriz.

• Aracımı bu gün Ankara Batıkent Auto King'den aldım. İlk izlenimlerim oldukça iyi. Neyse ki korktuğum başıma gelmedi. Hasar danışmanı Metin Bey aracımla gayet iyi ilgilendi. Teslim etmeden önce ne söylediysem harfiyen yapılmış. Aracımda Sedefli Yakut Kırmızı renk vardı. Tamponda aynı şekilde sedefli boya ile boyanmış. Yetkli servis bile yapamayız derken Auto King'in bu derece başarılı olması beni cidden şaşırttı. Özetle söylemek gerekirse aracımın 90.000 bakımı için servis yerine Auto King'e gitmeye karar verdim. Ben gayet memnun kaldım. Aracın yeni halinin fotoğrafı da aşağıda. Tampon değişmedi tamir edildi ve boyandı. Arka tamponda ise plakanın altı boyandı.
     AUTO KING Tecrübeleri AUTO KING Tecrübeleri AUTO KING Tecrübeleri

• Jant tamiri yaptıran var mı acaba? Düzeltme değil arkadaşlar ama tamir.
    Hani sürtme izleri olur ya fakat biraz derin izler. Bu konuda bilgi lazım bana.
  • Konuyu hortlatayım :)

2010 yılında auto king'den mini onarım yaptırmıştım. Onarımı güzel yapmışlardı fakat aracın her yerinde küçük küçük boylar vardı aldırış etmedim 1 hafta boyunca aralıklarla uğraşıp temizledim ve geçti.

3 gün önce, korka korka yeni aldığım aracı, yine mini onarım yaptırmak için Auto King'e götürdüm ve aracı dün teslim aldım. Mini onarım yapılan yer yine gayet iyi yapılmıştı, temizliğini de güzel yapmışlar fakat deri direksiyonu çizmişler. iç temizlik yapan muhterem, yüzüğüyle derin bir çizik atmış. Neyse hemen yapalım vs dediler, bugün sabah 9 için randevu verdiler ve işlemin 30 dakika süreceğini söylediler. Bugün saat 09:00'da aracı teslim ettim ve aracımı 12:30'da aldım. Şu anda 100.000 TL'lik aracımın direksiyonu, 15 yıllık bir aracın, plastik direksiyonundan daha berbat bir halde.

Özetle Auto king dikkatsiz bir firma ( diğer yerleri bilemem ama yaşadığım şehirdekiler böyleler). Bazı şeylerin ne yazık ki geri dönüşü olmuyor. İnş aynı durumlar sizlerin de başına gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigotum -- 17 Ocak 2015; 16:11:36 >

• Ya arkadaşlar dün akşam da akıllının biri kırmızı ışıkta beklerken gelip vurdu arkadan. Maltepe autoking evime yakın. mini onarım kapsamında bunu yaparlar mı acep? bir fikri olan...
     AUTO KING Tecrübeleri
  • Oto Sanayi'de herhangi bir kaportacı dükkanında daha fazla kurumsallık bulabileceğiniz sorunlu bir şirkettir burası. Sakın ha o gösterişli araç kabulüne, servis uzmanlarına falan aldanmayın. Bir kere araç kabulü için araçla gidiyorsunuz tespit yapıp sizi üç beş hafta sonraya atıyorlar. O gün gidip aracı bırakıyorsunuz size 2-3 günlük bir tamir süresi veriyorlar. O gün aracı almaya gittiğinizde ise biz aramadan neden geldiniz diyebiliyorlar. Evet bu kadar kurumsallar ama bu daha bir şey değil asıl mesel ustalarda.

Benim gittiğim Maltepe Auto King'de tam 100 araç vardı evet 100 araç. Kasko anlaşmalarından dolayı halkımız mecburen buraya bırakıyor araçları. Oysa arka tarafa geçtiğinizde yetersiz usta sayısı ayan beyan ortada. Bu da otomatikman iş kalitesini etkiliyor. Ben sallanan tampon için bırakmıştım aracı. Adamlar tamponun sadece başlangıç noktalarını sıkılaştırmış geri kalan bölüme dokunmamış bile. Fakat tavırlardan, iş yapma tarzından o kadar korktum ki arabamı görür görmez tamam tamam deyip alıp çıktım. Bedava sirke baldan tatlı falan değil arkadaşlar aman deyim, bulaşmayın.

• Değerli hocam ,

Telefon üzerinde belirttiğim gibi nazar olsun diyelim.İyi ki Cumartesi gününden yapmışız kaskonuzu.

Mini onarıma dahil edeceklerdir , resimleri incelediğim de yaptırmanızı öneririm diyebilirim.
  • Sadece sende degil.ben erzurum otokingden de memnun kalmamistim.on tamponu sanki çamurunun ustune boya atmişlardi.basinin etlerini yedim defalarca boyattim.balikesire geldim.burda da arabanin arka koltugunda içi çöp dolu koli birakmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrblar arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var...

Boyasız Göçük düzeltme yani SADECE Vakumla çektirme sonrası boya cihazındaki değerlerde herhangi bir faklılık olur mu? Çünkü benim için bu önemli satarken boyasız deyip alet değerlerinde oynama olursa alan kişiye inandırmak güç!!!
  • Koltuğunu yenisi ile değiştirmesi gerekli ben konunuzu face sayfamda paylaşacam olmaz böyle.şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın Hyundai Getz marka aracına 3 parça gri boya yapıldı autoking de arabaya bakıyoruz her tarafı farklı renk

• Arkadaşlar metalik renkli kaputu mini onarım kapsamında komple boyama yapar mı Autoking?

• Maslak AutoKing'e yeni gittim
    Genelde olumlu diyebilirim.

Aracı biri kanırtarak çizmiş, 4cm kadar, bir de ince tampon çizikleri vardı.
    İlk gidişte 1 saati aşkın bekledim tespit yapıldı.
    Yaklaşık 1 ay sonrasına gün verildi. Fakat bayram öncesi gitmiştim. Normalde 1-2 haftayı geçmez herhalde araç teslimi.

Neyse arabayı teslim ederken yarım saat kadar bekledim. Pazartesi verdim Salı öğlen aldım. Teslim alırken pek beklemedim. İşçilik iyi göründü. Boyada renk farkı göremedim.

Genel olarak memnun kaldım. 4 ayrı boyama yapabiliyorlar farklı yerlerde. Eskiden her hasar için ayrı başvuru gerekirdi normal işlemlerde. Mini onarımın bu pratikliği iyi olmuş.

Maslak Auto King'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Ekim 2015; 12:02:15 >
  • bence otokingle uğraşmayın adamlar telle kaynatıyorlar yazık o plastik aksamlara rezalet

bugün türkiyenin her yerinde atacagım adresten malzeme teminederek bu işi hakkıyla yapan ustalar var

Herkezin bilgisi olsun diye yazıyorum uğraşmayın eski çağ işlerlehttp://prolektro.com.tr/
  • Auto King ( Autoking ) Maltepe şubesine aracınızı bırakmadan önce tekrar tekrar düşünün.

AUTO KING

• Auto King ise bir daha düşünün derim.

Deneyimlenerek yazılmıştır. İkitelli Auto King...
  • maltepe autoking: tamponu güzel boyadılar. marşpiyeli boyarken kapıya da spreylemişler! ton farkı vardı. pasta cilayla çıkmadı. boyasız göçük düzeltmeleri beş para etmez. sakız yapıştırıp çeksem daha iyi iş çıkardı. düzetlmek için çok çaba sarfettiler ama ellerinden gelmedi. dışarda boyatıp faturayı göndersem öderler miydi acaba?
  • Neden böyle işgüzar davranıyorlar orası muamma.

Kasko şirketlerimi tembihliyor acaba mini onarım için gelenlerin araçlarını mâf edin , benekli benekli yapın ki birdaha gelmesinler diye.

Kasko şirketi ile anlaşan firma kendini bozuyor , çalışanları saygısızlaşıyor , nasıl olsa sen memnun olmasanda başkası mecbur bana gelecek hesabı.
  • Yasadigim memnuniyetsizlikten sonra bedava da olsa onunden gecmeyecegim bir ticaret yeri. Para vererek sanayide el sanatiyla para kazanmaya calisan ustalara goturup oraya para veririm hic olmazsa halktan insanlar sebeplenir.

Resmen duzeni kurmuslar, memnuniyet umurlarinda degil.

Hickimseye tavsiye etmiyorum Bursa subesini.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.