Şimdi Ara

AURİS(Meteor Dünyaya Çarpacak ve 24 saatten az kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris diye bir meteor varmış ve 24 saatten daha kısa bir sürede dünyaya çarpacakmış.Yapılan hesaplamalar sonucu taşın romanya-fransa ya da türkiye topraklarına düşeceğini söylediler.romanya şimdiden taşı sahipleniyor fransa ise taşı tanımıyor.Türkiyeden henüz bir açıklama gelmedi.Ayrıca bu meteor un saf altından oluştuğunu söylüyorlar.Hatta reklamlarda da çıkıyor bu göktaşı.Auris, 24 saatten az kaldı falan..Varmı ayrıca bilgisi veya yorumu olan?

• hocam o gök taşı değil araba hatta idda ya bile girebilirim araba olduğuna dair hatta toyota'nın otosu
    Not:Modlar ile idda ya girilir eğer kazanırsam adminlik isterem kaybedersem sınırsız ban ve ip banı
  • Bence de araba reklamı göktaşı felan değil

Sevgiler, Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademyaz

Bence de araba reklamı göktaşı felan değil

Sevgiler, Saygılar

değişik bi yaklaşım yane..
  • zaten tam bir araba modeli adı
  • Ama gazetelere falan çıktı
  • Bunlar reklam kokan haraketler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu öyle bişey olsa öyle bi reklam yaparlar mı hiç

-aman da ne güzel süleyman abi auris dünyaya çarpacakmış özelecekmişiz
    -ooo iyi iyi bi göktaşı görürüz
  • yaw ne diye meteor reklamı yapsınlar manyak mı adamlar ayrıca kim yapacak bunu kim daha düşmeden sahiplenen bu denyo
  • kedidir o kedi
  •  AURİS(Meteor Dünyaya Çarpacak ve 24 saatten az kaldı)

• quote:

Orjinalden alıntı: Pasaklı

Bu arkadasımız konuya bir acıklık getirmis bulunmaktadır.

• quote:

Modlar ile idda ya girilir eğer kazanırsam adminlik isterem kaybedersem sınırsız ban ve ip banı

• kazandım
    Artık bende adminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Auris diye bir meteor varmış ve 24 saatten daha kısa bir sürede dünyaya çarpacakmış.Yapılan hesaplamalar sonucu taşın romanya-fransa ya da türkiye topraklarına düşeceğini söylediler.romanya şimdiden taşı sahipleniyor fransa ise taşı tanımıyor.Türkiyeden henüz bir açıklama gelmedi.Ayrıca bu meteor un saf altından oluştuğunu söylüyorlar.Hatta reklamlarda da çıkıyor bu göktaşı.Auris, 24 saatten az kaldı falan..Varmı ayrıca bilgisi veya yorumu olan?

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=auris&btnG=Google%27da+Ara&meta=

ayrıca :

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 4 Nisan 2007; 23:10:41 >

• Yani şimdi bu araba gökten yeremi düşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Auris diye bir meteor varmış ve 24 saatten daha kısa bir sürede dünyaya çarpacakmış.Yapılan hesaplamalar sonucu taşın romanya-fransa ya da türkiye topraklarına düşeceğini söylediler.romanya şimdiden taşı sahipleniyor fransa ise taşı tanımıyor.Türkiyeden henüz bir açıklama gelmedi.Ayrıca bu meteor un saf altından oluştuğunu söylüyorlar.Hatta reklamlarda da çıkıyor bu göktaşı.Auris, 24 saatten az kaldı falan..Varmı ayrıca bilgisi veya yorumu olan?

ayrıca :

tıkla

yerlerdeyim yaaa

• Tam banyoya koşucaktım başlıgı görünce.. Bi içine bakayım dedim neymiş Allah kahretsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

Tam banyoya koşucaktım başlıgı görünce.. Bi içine bakayım dedim neymiş Allah kahretsin

Sen her ihtimale karşı gene banyonu yap
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.