Şimdi Ara

audigy value mi sb live 7.1 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

Dostum hadi hayırlı olsun. Bende de Creative 5200 var,ses kartım Live 16 bit.

Hiç memnun değilim 5200 den, bunun sebebi bu kart mı bilemiyorum yana döne Audigy 2 ZS alsam mı diye düşünüyorum ama o kadar parayı bayılıpda bir fark göremezsem yani sorun speakerlardaysa vay giden o kadar YTL ye dememek içinde kararsızım

• pardon, boş msj atmışım.
    audigy2 zs alırsan farkı anlayacağına şüphen olmasın ama o kartları daha üst düzey hoparlör sistemleri için tavsiye ediyolar genelde. Yani sen 5200 hoparlör diyosun. Zaten hoparlörün kendisi 150 ytl, bi 150-160 ytl de ses kartına vermek bana koyacaktı baya, ben o yüzden 50 liralık audigy value aldım. Ama imkanın varsa 2. el falan al. gittigidiyora da bakabilirsin. daha bir iki gün önce 95 ytl ye bi tane satıldı. Şu anda da bi tane var.
  • Askerden yeni geldim daha peşin alacak durumum yok ne yazıkki

Aslında bu işe girmişken belkide artık tam girmeliyim, yani amfili veya ne bileyim jazz 9941 tipi sağlam birşeyle + adam gibi bir ses kartıyla sanırım huysuzluk edip acele etmektense gerekli bütçe + araştırmayla bir kere ama son kere girmek yerinde olacak. Biz gene bu dandik 5200 ümüzle devam edelim yola

Cevap için teşekkürler dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Askerden yeni geldim daha peşin alacak durumum yok ne yazıkki

Aslında bu işe girmişken belkide artık tam girmeliyim, yani amfili veya ne bileyim jazz 9941 tipi sağlam birşeyle + adam gibi bir ses kartıyla sanırım huysuzluk edip acele etmektense gerekli bütçe + araştırmayla bir kere ama son kere girmek yerinde olacak. Biz gene bu dandik 5200 ümüzle devam edelim yola

Cevap için teşekkürler dostum

Dostum "bu işe tam girmişken belkide artık tam girmeliyim" diyorsan o zaman LOGİTECH Z-5500 + iyi bir ses kartı almalısın
    JAZZ 9941 ile tam olarak beklediğin gibi giremezsin

Hoşçakalın,saygılar...

• @affan tavsiyen için teşekkür ederim aklımda yoktu o ürün kimbilir biz almaya niyetlendiğimizde bakarsın daha da bir "almışken tam alıcan madem bunu al" mantıklıo yeni bir ürün çıkar
  • valla bence de doğru düşünüyosun. yani yapacaksan hepsini bir arada yap. Çünkü şimdi audigy2 za ses kartını alırsın sonra, ya bu 5200 lerle harcıyorum bu ses kartını dersin. Sonra hemen bi hoparlör seti alıyım diye yanıp tutuşursun...
    Sana kolay gelsin dostum.
  • @eozen81 imzandaki 64 bit creative soundblaster live 24 bit olmasın?
    bu arada inspire 5200 diğer saydığın ses sistemleri yanında komik kalıyor ama yinede kullanım alanına göre inspire 5200 de dandik değil. sonucta multimedya set. odanda bilgisayarına takıcaksın. ama kullanım alanını genişletirsen tabiki daha güçlü setlere ihtiyacın var. en azından 200watt rms sınırını geçsinki büyük mekanı sesle doldurabilsin. benim tavsiyem ilerde müstakil bir eve geçme ihtimalin az ise maximum açabileceğin ses seviyelerinde kaliteli bir ürün al.yoksa ferrari alıpta dağ yolunda 80 le gitmek gibi bir duruma düşersin sadece güzel gözükür ama işine yaramaz.
  • beyler bende de bütçe sınırlı
    audigy value kartı bende düşünüyorum
    amma şu zoltrix pro6 yı görünce ona yöneldim sizce fiyatı çok uygun olan zoltrix ile audigy value arasında çok fark warmıdır yani 25 milyon farka değermi?yardımcı olun lütfen bu gece sipariş wercem netten
    sistem x-530
  • yokmu cevap
    illa yeni bi konu mu açmak lazım
  • linkde detayli inceleme var;

http://www.digit-life.com/articles/zoltrixpro6/index.html

ama bana sorarsan verdigin paraya degmez cunku onbord kartlarda kullanilan c-media yongasi kullaniliyormus bu ses kartinda su durumda audigy value daha iyi bir secimmis gibi duruyor tabi kullananlar varsa onlarin yorumlari daha dogru olur.

Bu arada Audigy Value ses karti a2zs veya a4pro ya modlanabiliyormu kullananlar deneyip yazarlarsa iyi olur ona gore bende almayi dusunuyorum.
  • ilgileniyorsan hala biri 2. el olarak ankaradan zoltrix pro 6 satiyor;

http://forum.donanimhaber.com/m_5985957/tm.htm
  • arkadaşlar merhaba bende yeni bir seskartı almanın eşiğine geldi ve sizden yardımlarınızı benden esirgememenizi rica ediyorum....ben şu an onboard ses kartı kullanıyorum bordumun markası GA-8N-SLI- PRO almak istediğim ses kartı Audigy 2 ZS sizce nasıl bir artış olur bide ses sistemim creative trıgue 5600 24w sub 10*4 ön ve arka 1 center 20w sizce nasıl aldığlacağım ses kartına değermi
  • arkadaşlar bende ses kartı almak istiyorum creative zs bulamıyorum creative fx mi alsam oma bütcemde eğer o kartı alırsam koca bir delik açılacak ne yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

@eozen81 imzandaki 64 bit creative soundblaster live 24 bit olmasın?

Dostum haklısın gözden kaçmız 24 olsa gene iyi 16 bendeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 26 Şubat 2006; 11:39:33 >
  • herkese merhabalar tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın
    bende toshiba öğretmen laptobuna haris-ci bir ses kartı bağlamak istiyorum
    megaworks u onunla kullanırsam sanırım ses kalitesi daha da artar
    laptopun kendi ses kartından maalesef ses kalitesi düşüyor

tavsiyelernizi bekliyorum
  • Audigy serisinin notebook kartları çıktı, veya olmadı bir Audigy 2 nx de işini görür. Bu ikisi de çok iyi karttır.
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

herkese merhabalar tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın
    bende toshiba öğretmen laptobuna haris-ci bir ses kartı bağlamak istiyorum
    megaworks u onunla kullanırsam sanırım ses kalitesi daha da artar
    laptopun kendi ses kartından maalesef ses kalitesi düşüyor

tavsiyelernizi bekliyorum

• arkadaşlar bu söylediğini agudy 2 ses kartının loptoplar için harici modeli varmı
    bilgisi olna aydınlaırsa çok memmun olacağım
    şimdiden çok teşkkürler
    benim de mega var onun bu ses kartı ile laptopta kullanmak istiyorumj
  • wolverine arkadaşım çok teşekkürler
    herkese saygılar hoşça kalın
  • Rica ederim, konuyu burdan takip edebilirsin:http://www.tr.creative.com/products/welcome.asp?category=1&
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

wolverine arkadaşım çok teşekkürler
    herkese saygılar hoşça kalın
  • kıymetli arkaaşlar ve bana yardımcı olan Wolverine arkadş öncelikle ilginiz için teşekkürler
    creativin sitesinden laptoplar için ses kartlarına va bunların özelliklerine baktım
    bunların fiyatları tabiki burada yazmıyor

diğer birtopik te de sormuştum ama ordaki yazılar orda kaldı

laptop için olan ses kartının ( Agudiy 2 ) fiyatı ve nerde bulabilieceğim ( Ben bandırmadayım Bursayada netten ) ile ilgili bilgi verebilirmisinin

teşekkürler hoşçakalın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.