Şimdi Ara

audigy value mi sb live 7.1 mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyat perfonman olarak audigy value 7.1 ..... çok iyi bir seçenek
  • bende daha yeni live 24 bit aldım. ama burda audigy i övünce herkes biraz pişman oldum. aralarında çok büyük fark varmı cidden ya?
  • Arkadaşlar , ben de şu sıralar onboarddan terfi edeceğim. Fakat live!24 bit ile audigy value arasında kaldım:( özellikleri hatta kartların pcb giriş çıkışları bile aynı. Creative neden böle bişeye gerek duyuyor anlamıyorum... Bence bu kart aynısı live 24bitin. Benim bildiğim en kötü audigy olan ls bile eax3 desteklio.Fakat audigy value 7.1 24bit ,live! 24 bit gibi EAX advence HD olarak lanse edilmiş. Bence bu aldatmaca.. Hatta audigy value nin driverlarını araştırdım ve bulamadım? hiç yoktan 24 bit'in driverını arasanız bulursunuz.

Aslında bi yerde buldum bi Audigy2 value ama 90$+kdv istedi çok deilmi bu? bütçem yetmiyoooorrr...:(

• ya dostlar benimde almam lazım bi ses kartı
    ama anfi analog cikis bu durumda 5.1 ses almam için bu audigy value zs gibi kartlarda analog a dönüşüm nasil yapiliyor :( kendimi çözüyor kart ben tam anlamıyorum bu kart işinden bilen arkadaşlar yazsın lutfen. analog bir anfiye 5.1 giriş yapmak için ne yapmak lazım
  • Arkadaşlar bende CREATIVE SB. AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT almaya karar verdim bu kart Creative live value 7.1 digital tan daha iyi olduğu kesin herhalde birde son kes soruyorum SB. AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT eax keç kullanıyor
  • ridvan kardeşim alma. ben de var hiç memnun değilim.aradaki parayı ödemeye değmez.Ben de Audigy aldım. Acaba para koyup zs alsam mı diye düşünmüştüm ama malesef orta kalite Audigy aldım.Öyle harikalar yaratan bir ses kartı değil ZS gibi .Megaworks var bende .X-fi alıyorum zs bulamadığım için.bak pişman olma sonradan benim gibi.İlla alacakasan creative live 7.1 al.iyi ses kartı alacaksan ZS veya X-fi al.Diğerleri yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 21 Ekim 2006; 12:21:04 >
  • Dostum seni anlıyorum ben o/b ses kertı kullanıyorum o yüzden hemde daha kaliteli ses almak için alıyorum büççe x-fi yetmiyor yetsede bana o fiyata evden izin çıkmaz en fazla 60 ytl vere bilirim bendede megaworks var ne yani SB. AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT hada ni kötü sound blaster den her kes daha iyi diyor hangisini alım bir cevap lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 21 Ekim 2006; 12:43:34 >
  • arkadşın en azından o/b ses katından kurtlursun bide o/b ses kartın yapacağı işlemlerde işlmeciden yediğin biliyosun hemde işlemcinin üzerinen yükünü almış olursun bende kullandım ama sadce 15 gün o kadar sonra gittim x fi aldım ama bütçem o kadar diyosun onu alderim ama fazla bişey beklemek bence hayal olur sana söylüyem hayal kırıklığı yaşama sonraaaaa
  • Arkadaşlar ben sese çok önem veriyorum, bütçeme uygun olarak da:

SOUND BLASTER LIVE 24 Bit D.E 7.1' i sipariş verdim dün, bu kartın iyi olduğunu söyleyebilirim
  • arkadaşlar sistemim "creatıve t7900 7.1 92 watts " hangi kartı önerirsiniz audıgy 24 7.1 almayı düşünüyorum onboarda göre nasıl bir performansı vardır merak ediyorum parama yazık olmasın sonra ...
  • valla beyler gec oldu bıraz yazı ama sonrakı arkadaslara yararlı olur artık,
    kartı ılanı acmadan 1 hafta once aldım daha oncede audigy 2 kullanmıs bırı olarak goruslerım okadar da olumlu degıl,
    audigy 2 ilk cıkan modelı 6.1 ve megaworks kullanıyordum kı 2004 - 2005 yılları arasında malum parayı bayıp alınabılecek en ıyı sıstemlerden bırısıydı neyse konuyu dagıtmadan,
    audigy 2 ve audigy value eax advanced hd kullanıyor buda eax 3 demek, yanlız kalan ozellıklerı kırpılmıs; asıo, hardware dts destegı gıbı ozellıkler, bu ıkı kartı kullanmadan once audigy ls ve creatıve 5200 de kullanmıstık kısa bır sure ıcın ozellıkle GTA3 de ses kalıtesı cok ıyıydı ama dvd ve kalan ozellıklerde onboard kartlarla LSnın degısen fazla bır ozellıgı yoktu bununda altını cızeyım (cmss dısında tabı), ama hertz aralıgı fazla olan sıstem kullanıyorsanız daha ıyı olabılır..
    sımdı kullandıgım sıstem t6100 ve audigy value ama malum mıkısoftun yaptıgı bır ıpnelık yuzunden ve creatıvenın de acgozlulugu yuzunden vıstada openal ve alchemy olmadan eax ozellıklerınden hıcbırınden faydalanamıyoruz malesef, creatıve alcheym programından 9.99$ ıstıyor.Ama Audgy 2 & Audigy sahıbıysenız nette modlanmıs suruculer bulup bu ozellıklerı kısıtlıda olsa kullanma sansınız var..Ama audigy value de bu suruculer yemıyor :)
    sonuc olarak vıstaya gecmeyı dusunen arkadaslar hıc kasmasınlar 45 ytl + 10$ vereceklerıne ıkıncı el audıgy&audigy2 serılerınden bır kart alsınlar cok daha ıyı ozellıklerı ve donanımsal cozumleme desdegı olan kart sahıbı olurlar, kaldı kı oyun ıcın dusunuyorlarsa xp altında kullansınlar vısta da ses olayı malesef vasat...

• merhaba,
    ben bu ürünü almayı düşünüyorum ancak ürünün resmine bakınca toplam sadece 4 giriş/ çıkış olduğunu gördüm. bunlardan biri mikrofon, biri line in biri de line out ise hoparlör için yine sadece tek çıkış kalıyor. bu çıkıştan 5.1 ses nasıl alınıyor? bilenler cevap yazarsa çok sevinirim. kartı bugün almayı düşünüyorum çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.