Şimdi Ara

AUDI mi VW mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkdaşlar nick'imden de anlaşılacağı gibi focus tutkunuyum ve bugüne kadar performans olarak focus beni çok memnun etti.

Ancak, son 6 aydır şirketin sağladığı vw araçları kullanıyorum. (2004 bora pasific 1.6 105 hp ve 2005 golf mideline 1.6 fsi 115 hp) Gerçekten konforlu araçlar ancak motor performansı olarak beni tatmin edemediler. Bilindiği gibi Audi 'de vw grubuna ait bir marka ve Audi'lere hasta olan birisiyim. Ancak vw araçlar beni bu konuda üzdükleri için Audilere de ön yargım oluştu. Sonuçta aynı motoru kullanıyorlar! Audi kullanıcısı arkadaşlar yorumlarını iletebilirler mi acaba?

Audi 'ler sace mükemmel (karizmatik) tasarımdan mı ibaretler, yoksa 2.0 fsi, 2.0 tdi vb motor seçeneklerini denersem beni tatmin edebilir mi dersiniz?

Eskiden idealimdeki araç, Audi A4 1.8 Turbo idi, artık Volvo S60 2.0 turbo AWD 'yi beğeniyorum.

Ne olacak şimdi?

Yorumlarınızı bekliyorum.

• kardeş birincisi boraya 1.6 motor yeterli gelmez tabii malum öküz gibi kasa var. ikincisi audi'nin kasasıda pek hafif sayılmaz ama 2.0 motor kurtarıyor. üçüncüsü eğer konfor/performans arıyorsan kesinlikle tercihin ACCORD olmalı... tek kelimeyle mükkemmel bi araç hemde dehşet sportif. buyur incelehttp://www.honda.com.tr/otomobil/model/?model=accord&page=main

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DroID -- 27 Haziran 2005, 20:34:38 >
  • honda accordun 2 litreliklerin yakıtı nasıldır acaba?
  • Performans istiyorsan bence para olmalı demek istediğim RS4 war mesala

Herneyse bence 2.0 litre Tuo audi ad birde DTM edition olursa

55.000 Euro olması lazım DTM si ise 65.000 fln olucak gibi bence bu araçlar seni 105-115 hp den sora tatmin edecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 27 Haziran 2005, 23:41:54 >
  • topicin konusu audimi vw mi diye bi soruysa bence AUDİ

+imaj
    +kalite
    +işçilik

-Servis maliyeti
  • vw ile audi arasında fark yok bence , aynı model aynı özellikte araçlar üretiliyor , tek fark görsel audi görsel açıdan biraz daha ön planda ...

• VW biraz daha halka yönelik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    geçen yıl açıldı
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    18 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • audi
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

VW biraz daha halka yönelik

audi zuzaylılara mı yönelik oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

VW biraz daha halka yönelik

audi zuzaylılara mı yönelik oluyor

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• focus dan sonra kullandıgın bora senı nasıl tatmın etmıyor bunu anlamakta sıkıntı cekıyorum focusun hb sedan stwagon hepsını kullandım borayı da kullandım bora bunların hepsının yanında serı kalıyor yapılan yorumları anlamıyorum gercekten bu aracların hepsını kullandınızmı yoksa bazı arkadasların yaptıgı yorumlara goremı sende buraya msg atıyorsun + bısey daha var sırketın dıosun araç kım bılır o aracı nasıl hor kullanmıslardır bakım vsvs klıması acık kullanmıslardır flan sureklı motor yıpranmıstır bızde var bırtane mesela 2000 model bora ben katıyen onu klımasını sehır ıcınde acmam sadece sehırler arası yolda acıyorum dur kalklarda sehır ıcınde klıma gercekten motora cok zarar veriyor + bakım vsvsvs gıbı seylerını de hıc aksatmam en ıyı malzemeyı kullandırırım parca olarak
    bence bunların aracın performansıyla ılgılı olark hepsı bırer etken bence tekrar dusunerek karar ver tabi ben bu araçlar için sarfedmedim bu kelımelerı Audi A4 1.8 Turbo idi, artık Volvo S60 2.0 turbo AWD sadece focus ıcın soyluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: DroID

kardeş birincisi boraya 1.6 motor yeterli gelmez tabii malum öküz gibi kasa var.

kardes neresı okuz gıbı kasa onu da anlamıs degılım pıyasadakı olan araclar ıcınde en elı yuzu duzgun kasa boranın kı + 1.6 motor nasıl yetmıyor sen bu aracı herhalde bmw 520 bmw 750 ıle flan kapıstırmayı flan dusunuyorsun herhalde sonuc da bunlar aıle otomobılı aıle ler ıcın tasarlanmıs amacın yarısmaksa ust sınıf araclara bakıp ona gore yorum yap derım sana bı 360 modena yakısr
    1.6 motor yetersız dıyenler ozmn gıdıp TDI alıcaklar

Bu arada focuss lafı cok zırvalamısım kusura bakma sana onerım audi
    A4 1.9 TDI yada 2.0 TDI gerçekten araç şahane ama yok kardes benım benzım problemım yok dıosan 3.0 bakıcaksın

alet budur

AUDI mi VW mi?

AUDI mi VW mi?

bununlada idare edilebilir
     AUDI mi VW mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 29 Haziran 2005, 18:37:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

kardeş birincisi boraya 1.6 motor yeterli gelmez tabii malum öküz gibi kasa var.

A4 1.9 TDI yada 2.0 TDI gerçekten araç şahane ama yok kardes benım benzım problemım yok dıosan 3.0 bakıcaksın

alet budur

AUDI mi VW mi?

Bu yanlız 4.2 Litre turbo olmuş biraz...

• @drahte
    eet ole kardes bu da bır alternatif performans arayan arkadaslar ıcın uretılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

alet budur

AUDI mi VW mi?

Bu yanlız 4.2 Litre turbo olmuş biraz...

• audi adı konmamış mercedestir wolkswagen ise halk tipi sayılır AUDİ forever
  • ıkısı de guzel araba...ıkısı arasında tercıh zor..
  • Arkadaşalar hepiniz sağolun.

Bazı ek noktalara açıklık getireyim. Ben focus ve vw'i kullandım. İkisini karşılaştırdığımızda focus performans olarak önde ancak iç malzeme kalitesi ve konfor olarak vw daha başarılı. (Ayrıca vw bora pacific'ın focus amiente'den 75 kg daha ağır.)

Ancak focus'da 5.vitesteyken 3000d/dk'da 115 km/sa yaparken, bora aynı aralıkta ~95km/sa yapıyor. Yani yüksek hızlarda focus daha sessizken, bora yüksek devirin ses dezavantajını yaşıyor.

Benim asıl merak ettiğimse, audi'lerde aynı sorunları yaşıyor mu? Yani 1.6 A4 alsam aynı şeyle mi karşılaşırım? Çünkü aynı motorları kullanıyorlar. Yoksa 1.8t mu almak lazım, daha başarılı bir performans almak için?
  • quote:

kardeş birincisi boraya 1.6 motor yeterli gelmez tabii malum öküz gibi kasa var. ikincisi audi'nin kasasıda pek hafif sayılmaz ama 2.0 motor kurtarıyor. üçüncüsü eğer konfor/performans arıyorsan kesinlikle tercihin ACCORD olmalı...

We Vw mühendislerinin saatlerce çalışması

Bir sürü bilimsel incelemeden sora bir türk evaldı yorumu yapıştırdı

BORAYA 1.6 MOTOR YETERLİ GELMEZ

Ama bu Türk ewladı bir şeyi bilmiyordu

Boraya sence 1.6 litre motor az geliyorsa bora V5 war kardeşim wer parayı al performansı

Ha bak Audinin kasası ağır ama 4.2 litre V8 turbo 420 PSİ bir motoruda war wer parayı al performansı

Anlatmak istediğim Borada performans istiyorsan git Bora V5 al ama pahalıdır çep yakar

Bu arada bende Golf V war ki kendisi 115 hp ben çok memnunum az yakıyor her yere goturuyor

Ama performans kaygım yani alırken amacım performans değildi yoksa GTİ ı beklerdim

Anlatmak istediğim parayı weren düdüü çalar her tür çözüm wardır araba dünyasında

Bu arda 1.6 motor 1.5 tona kadar bence her arabayı taşır ama taşır diorum dikkat...

• Arkadaşlar şu ayrımı yapmak lazım. Performans için bir sürü alternatif var tabi ki! Ben denk motorlar arasında ki performansdan bahsediyorum.

1.6 Audi kullanmış arkadaşlar, focus'tan sonra vw beni kesmedi(daha iyi değildi, kötü anlaşılmasın), audi de öyle midir?

Not: Bora düzgün kullanılmış.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.