Şimdi Ara

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW Tigiun 2.tdi 95 bin tl DİZEL OTOMATİK
    BMW X1 120 BİN TL DİZEL OTOMATİK
    Aynı boyut klasmanı araçlar değil ancak bmw kaliteli bir araç.
    bmw x1 tiguandan daha küçük ancak premium hissi veriyor.
    sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

alakaya çay demle aradaki fark 25.000 tl arkadaşım şaka mısın ? dahası tiguan ın rakibi x3, oda 2 tiguan eder fiyatıyla.

yanlış bilgiye sahipsiniz. yanlış yönlendirme yapmayalım hocam. x1, q3, tiguan, qq, vs. aynı sınıfta araçlar.

arkadaşın sorusuna gelecek olursak. bahsettiğiniz fiyat baz donanım için geçerli. bir kaç opsiyonla (ki baz donanımla o aracın tadı çıkmaz) fiyat 140-150 binlere dayanır. anca o zaman zevk alınacak hale gelir.

x1 e o kadar para varilirmi. aslında verilmez. ama tiguan 100 bin ediyorsa x1 de 120 bin fazlasıyla eder ve paşa paşa binilir.

x1 aradaki fiyat farkını hak ediyor. ama o fiyatı hak etmiyor. şahsen x3 ü tercih ederim.

2 aracın detaylı bir incelemesi ve karşılaştırması otahaberin 2011 deki bir sayısında vardı. hangi sayıydı hatırlaymıcam. her açıdan x1 öndeydi fakat f/p olarak geride kalmıştı.

• quote:

alakaya çay demle aradaki fark 25.000 tl arkadaşım şaka mısın ? dahası tiguan ın rakibi x3, oda 2 tiguan eder fiyatıyla.

Tiguan'in rakibi x3 öyle mi ? Her yorumun saçma sapandı ama bu bambaşka birşey oldu.

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Tiguan'in rakibi x3 öyle mi ? Her yorumun saçma sapandı ama bu bambaşka birşey oldu.

Yanlis biliyomusum eyv.
    kia sportage mi vw tiguan mı
    3 ay önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlamayın ama o kadar para verip eski 3 serisinin iç tasarımına sahip bir araç almazdım ben.Dış tasarım olarakta beğenmiyorum.Zaten bir kaç sene içerisinde bir makyaj veya kasa değiştirmesi gerekiyor.Bmw bir çok aracını yeniledi veya makyajladı.Hepsinede yeni tasarım anlayışına uygun dış ve iç tasarım eklediki yeni iç tasarımları gayet güzel.Şuan eski kalan X1,X5 kaldı.Onlarda bir kaç seneye yenilenir zaten, bana göre ikisi arasından Tiguan tercih edilmesi daha mantıklı.Fakat bir Q3 incelemekte fayda var.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Yanlış anlamayın ama o kadar para verip eski 3 serisinin iç tasarımına sahip bir araç almazdım ben.Dış tasarım olarakta beğenmiyorum.Zaten bir kaç sene içerisinde bir makyaj veya kasa değiştirmesi gerekiyor.Bmw bir çok aracını yeniledi veya makyajladı.Hepsinede yeni tasarım anlayışına uygun dış ve iç tasarım eklediki yeni iç tasarımları gayet güzel.Şuan eski kalan X1,X5 kaldı.Onlarda bir kaç seneye yenilenir zaten, bana göre ikisi arasından Tiguan tercih edilmesi daha mantıklı.Fakat bir Q3 incelemekte fayda var.

enteresan bi yorum.

3 serisi içli x1 i beğenmiyorsun ama polo içli tiguanı beğeniyorsun hakikaten enteresan

İlla terci edin diyorsanız.X1 hocam.

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Yanlış anlamayın ama o kadar para verip eski 3 serisinin iç tasarımına sahip bir araç almazdım ben.Dış tasarım olarakta beğenmiyorum.Zaten bir kaç sene içerisinde bir makyaj veya kasa değiştirmesi gerekiyor.Bmw bir çok aracını yeniledi veya makyajladı.Hepsinede yeni tasarım anlayışına uygun dış ve iç tasarım eklediki yeni iç tasarımları gayet güzel.Şuan eski kalan X1,X5 kaldı.Onlarda bir kaç seneye yenilenir zaten, bana göre ikisi arasından Tiguan tercih edilmesi daha mantıklı.Fakat bir Q3 incelemekte fayda var.

enteresan bi yorum.

3 serisi içli x1 i beğenmiyorsun ama polo içli tiguanı beğeniyorsun hakikaten enteresan

Size göre enterasan olabilir saygı duyarım.120bin tl olan X1 en boş model.Ekran yok,xenon far yok.İçide aynen böyle eski 3 serisi ile aynı.Aşağıda örnek bir resim var fakat o paraya alınacak X1'de malesef deri koltuk olmıycak.Ayrıca Bmw'nin sembolu Angel eye farlarda olmıycak.
     BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?
    Fakat 95.000tlye ikinci el piyasası güçlü yeni makyaj görmüş bir Tiguan alınabilir.Ayrıca 1.800tl ekliyip bi-xenon led gündüz sürüş farları,1.000tlye ön ve arka park sensörü ve otomatik park sistemi,2.500tlye deri döşeme eklenebiliyor.5300tl düz 5000 tl diyip 100.000tl civarına 1 serisine göre dolu bir tiguan alınabiliyor.
     BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?
    En azından renkli yol bilgisayarı,dokunmatik ekran,dsg,bi-xenon,deri döşeme,otamatik park sistemi gibi özelliklere sahip olunucak.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

• bende duruma şu açıdan bakıyorum;yolda bir tiguan görsem o aracın 100 bin lira olduğu hiç aklıma gelmez.
    birisi bak şu tiguan 100bin lira desin hadi ordan derim hatta daha fazla şeyde derim ama dememek lazım
  • Bende beyaz (2012) tiguan ,arkadaşımda da x1 xdrive var içi bej siyah bir araç. Neyse konumuza gelelim arkadaş x1'i ben tiguanı almadan önce aldı ve tiguana bindikten sonra hem fiyat hemde iç mekan olarak keşke tiguan alsaymışım dedi. X1 cidden binek araç konforu sunan bir suv.İç malzemesi işçilik gibi sıkıntıları yok bence tek eksiği çok klasik bir konsola ve dar iç hacime sahip olması.Özellikle x1 in arka diz mesafesi tiguana göre daha dar Arka koltuklarda 3 kişi (erkek) zor oturuyoruz.Motoru 184bg güçlü bir motor zaten tiguandan da (140 bg 2.0 dizel) ön plana çıkmasını sağlayacak en önemli unsur bu bence. Yoksa tiguanda da kalite anlamında en ufak bir eksik yok hatta ön konsolda bmw den daha hisli ve yumuşak materyallere yer verilmiş ve konsol bence daha şık duruyor.Tiguanın bir diğer artısıda iç hacminin (yaşam alanı) daha ferah ve geniş olması.Bu arada tavsiye vermek gerekirse boş bir x1 çekilmez olur doğrusu, özellikle ferahlık için panoromik cam tavan şart gibi.Umarım sizin için faydalı olmuştur.Eğer illa bmw olsun diyorsanız yeni 3 serisine bakın ne alaka demeyin x1 den çok fazla suv havası alamayacağınız kesin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm

• quote:

quote:

enteresan bi yorum.

Polo ile tiguan konsolu arasında zerre kadar benzerlik yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm

• Arada ki fiyat farkını göz önüne almazsam x1 derim .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • Şahsen ben Tiguan'i seçerdim , heleki makyajdan sonra iyice sevmeye başladım. 320'yi almadan önce bende bu 2 araç arasında kalmıştım.Vw Mez'deki satış elemanıyla Tiguan hakkında konuşurken sınıfında bu araçtan üstün sadece X1 var , oda Tiguan' göre baya pahalı muhabbeti yapmıştı.
    Ben eğer X1 alacak kadar bütçe yapabiliyorsam
    zorlar Cam tavan, deri döşeme gibi bi kaç aksesuarla birlikte X1 alırdım.

Ama ikisi arasında kalacak olsam dedim :)
    Yoksa o parayı kesinlikle X1 e vermem, kasası yamuk yumuk kesinlikle bana hitap etmiyor.

quote:

enteresan bi yorum.

bu ikisini nasıl bir kafayla benzettiğini açıklarmısın?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

• Audi q3 derim x1 yerine
    Q3 x1den daha genis ama birazcik daha pahalidir.
    Ayrica satis danismani halt etmis q3 var tiguandan daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tiguan'a laf atmadan önce iyi düşünün. neymiş polo içiymiş falan, böyle saçma sapan konuşmayın

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

BMW X1 Mİ? VW TİGUAN MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 7 Şubat 2013; 15:15:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.