< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Mayıs 2024; 8:23:44 > |
audi bayisine gidip A1 istesem getirtirler mi?

-
-
Bence getirirler. zaten bayinin yaptıgı şey, araçların siparişini geçmek. onu da sipariş ederlerse gelir. sen de alırsın bence.
-
https://www.minoto.com tarzı firmalar özel olarak her aracı ithal edebiliyor.
-
Vur kapıya tekmeyi gir içeri, o Audi A1 buraya gelecek de net getirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
getirmelerini geçtim, (getirmezler bu arada, İstanbuş Audi Özön ile görüştüm siparişe kapalı, özel sipariş almıyoruz der)
ötv kdv 'si ile 40-45.000 küsür €'luk araca dönüşür...
değer mi ?
kaza anında parça-yürütme masrafları ?
çok ciddi sorun yaşanır... A3'e bakın...
veya yeni kasa mini...
-
Canı sıkılan konu açıyor arkadaş..
-
sanmam getireceklerini. bildiğim kadarıyla her ithal edilen modelin ülkeye sokulabilmesi için (resmi yollardan) bazı şartların yerine getirilmesi (distributör tarafından) / bazı belgelerin hazırlanması gerekiyor. das auto 1 araç için bunları yapar mı? bence yapmaz, ama audinin vereceği cevabı ben de merak ediyorum.
-
sen bir mail at istersen audi'ye
-
Parayı verdikten sonra her araci getirirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Mayıs 2024; 8:26:3 > -
Audi A1 benım sürüp en çok keyif aldıgım araçlardan biriydi. eve araba olarak alınmaz ama çok param olsa aileye 2. araç olarak alınabilir.
-
Albayrac a sor birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X