Şimdi Ara

Audi A8 ze ne dersiniz... hemde ucuz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz yeni Audi A8 Long 2.0 TFSI Hybryd... evet evet 1997 cc audi A8...
    Yeni A8 Hybrid birkaç ay içinde Avrupa showroomlarındaki yerini almaya hazırlanırken Alman üretici 2013 A8 L Hibrid modelinin resmi fotoğraflarını ilk kez gün ışığına çıkardı.

Audi, yeni amiral gemisinde 2.0 litre hacimli TFSI benzinli güç ünitesi kullanıyor. Toplam 211 PS güç ve 350nm tork üreten motora, disk şeklindeki yeni elektrik motoru toplam 54 hp güç ve 210nm tork desteği sağlıyor.

Kombine 245 PS güç ve 480nm tork çıkışı sunan A8 Hybrid, 100 km/s hıza kadar sadece elektrik motorunu kullanıyor. Ayrıca, elektrik motorunun verdiği bu ivmelenme 60km/s sabit hızda ilerlemek kaydı ile lityum-iyon pilleri adeta su gibi içerek sadece üç kilometre menzil sunuyor.

Öte yandan, ortalama yakıt tüketimi 6.4 litre/100km olarak açıklanan A8 Hybrid, üç farklı sürüş modu ile birlikte geliyor. İlki elektrik motorunun desteği ile ekonomik sürüş, diğeri ise D-Modu olarak tanımlanan elektrik ve benzinli motoru kombine eden Hibrid sistemi ve tabiî ki canlı bir sürüş deneyimi için S modu hazır bulunuyor.

2013 Audi A8 Hybrid € 77,700’dan, A8 L Hybrid ise € 85,400’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. “Turkeycarblog”

Kendimde bisey soylemek istiyorum hep copy/paste olmaz. Vay be 530d (110k euro) fiyatina A8 daha ne isteye bilirsiniz ki. Sanirim Turkiyede okadar dan basliyacak cunku yukaridaki verilen fiyat Avrupa iciri + KDV. KDV yi cikarip hesaplayinca Turkiyedeki (KDV+OTV) fiyati 100-100 binden basliyor.

• Çok Klas Araba Kesinlikle.

Ben Hitler Motorlu Bi a3'e Razıyım
  • elektrik motorunun menzil iyiymiş
  • Bence bu araç çok tutulur.. çoğu kişi e sınıfı almaz bence.. f sınıfı a8 varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 4 Mayıs 2012; 19:17:36 >
  • Çok güzel makina ama yine pahalı yine pahalı. Ötv yüzünden güzelim araçlar hep hayal kalıyor.
  • A1 den sonra en begendigim arac

A1 daha cok begeniyorum sebebi satin alabilirim a8 sadece hayal ama guzel bir hayal
  • Konya yolu dogusta 40.000 km de yepyeni bir A8 gordum ikinci elde satiyorlar sag on camurlukta kucucuk ezilmesi var o da nazarlik olsun tam

150.000€

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F segmentinde 2.0 motoru ilk kim satışa sunacak diyordum Mercedes çıkartır diye düşünüyordum Audi daha erken davrandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Konya yolu dogusta 40.000 km de yepyeni bir A8 gordum ikinci elde satiyorlar sag on camurlukta kucucuk ezilmesi var o da nazarlik olsun tam

150.000€

Ama bunu OTV + KDV 61% geliyor, oysaki senin baktiin heralde 3.0 tdi onun KDV + OTV 112% geliyor...
  • %80 ÖTV ve %18 KDV ile 140 bin euro lara geliyor fiyatı galeriler daha uygun fiyata getirirler
  • Bu arabayı benim çalıştığım yerin genel müdürüne işyeri veriyor anasını satayım.
    Bi alt levelına da A6 çekiyor. Biz hayatımızda 1 kere binebilir miyiz meçhul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Konya yolu dogusta 40.000 km de yepyeni bir A8 gordum ikinci elde satiyorlar sag on camurlukta kucucuk ezilmesi var o da nazarlik olsun tam

150.000€

Ama bunu OTV + KDV 61% geliyor, oysaki senin baktiin heralde 3.0 tdi onun KDV + OTV 112% geliyor...

4.2 TFSI motordu benim baktığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

F segmentinde 2.0 motoru ilk kim satışa sunacak diyordum Mercedes çıkartır diye düşünüyordum Audi daha erken davrandı.

• Araç çok güzel lafım yok hayallerimdeki arabalardan birisi.

Bursa Doğuş Otoda bir modeli vardı A8-L 3.0 TDI 250 HP quattro motor.
    Opsiyon paketleriyle falan toplam liste fiyatı 256.691,98 Euroydu... ( Kuruşuna kadar herbirşeyi aklımda. )
  • Noldu hybrid sistem falan ? Hani 4.2 fsi motorlar ? 2 gün önce hybrid denildiğinde kimse sallamıyordu. Şimdi alamanlarda tutuştu hybrid sistemler peşinde koşuyor. Bknz. Toyota & Bmw ortaklığı.
  • burdaki kdv , otv den haberiniz yok galiba. avrupa'da 80 bin avroya satılacak araç buraya en iyi ihtimal 150 bin den gelir. sizin için 150 bin avro bir araba için ucuzsa ona bişey diyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.