Şimdi Ara

Audi A6 3.2 FSI 2005 model hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi Audi A6 3.2 FSI 2005-2006 model araçlara bakıyorum.

Yorumlarınız nelerdir? Alınır mı, zamanı gelince satmada çok zorluk yaşatır mı? Sorunlu mudur, kronik problemleri var mı?
    Özetle, üzer mi?

Lütfen honda civic muamelesi yapmayalım, D segment aldığımın farkındayım. Kendine göre tabii ki bir miktar yedek parçası pahalı, satışı yavaş olacak vs vs. Geçmişte e39 530i, merso e200, honda accord aldım sattım. Genel olarak hiç birinde üzülmedim. Bu nasıldır mesela?

• D+ oluyor sanırım o, orta üst sınıf araba
  • Aydının inciri guzel diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin açıklamışsin zaten.Dikenine katlaniyorsan alinir tabi..

• Hocam a6 e sınıfıdır güzel araçtır

• Bu aracı bu forumda bilgi verecek sanmıyorum çünkü büyük motor. Ha E39 5.30i aldım oda büyük diyebilirsiniz kabul ama E39 5.30 piyasada yerleşmiş bilinen bir araç A6 ise 2.0 TDI motoru ile piyasayı kaplayan araç bu yüzden pek bilgi çıkmaz ama servisi arayıp 3.2 FSIlarda ne gibi sorunlarla karşılaşmışlar bunları soralabilirsiniz motor hariç diğer özellikle hakkında bilgi verecek baya insan olduğuna inanıyorum
  • D değil E segment aldığınızın farkında olun.
    Performansı eminim çok iyidir. Bu kasaların tasarımı da çok hoş.
    Parçası, yakıtı, bakımları, vergisi için bütçeniz yeterliyse alınır, keyifle binilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kasada en mantıklı seçim 3.0 tdi quattro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.0 tdi lara bakın bence elden çıkarması daha kolay olur
    3.2 fsi ocağınıza incir dikebilir

• 3 litre hacimden de fazla mtvsi var.4.533,00 tl sırf yıllık mtv.onu geçtim fsi motor yüksek oktan benzin istiyor bizdeki 95 oktanlar bile muallakta.tabiki 3.2 litre atmosferik zevklidir iyidir ama işin ekonomik boyutunu ortaya koyunca zevkin bir anlamı olmuyor.
  • her yeri her parçası çok pahalı, ufak tefek hesaplar yapan biriyseniz herhangi bir sıkıntısında üzer, yakıtı zaten konuşmaya bile gerek yok, çok param var zevk olsun diye alıyorum denmiyorsa bence gereksiz bir araç
  • merhabalar,

klavye hatası olarak d segment yazmışım, e'dir kendileri tabii ki :)

3.0tdi motor (dizel olduğunu da düşünürsek) kaç km'den üstüne bakılmamalı sizce?

daha önce dizel motorlu aracım olmadı hiç, fakat 3000 turbo dizele de binilir hani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonrivers

merhabalar,

klavye hatası olarak d segment yazmışım, e'dir kendileri tabii ki :)

3.0tdi motor (dizel olduğunu da düşünürsek) kaç km'den üstüne bakılmamalı sizce?

daha önce dizel motorlu aracım olmadı hiç, fakat 3000 turbo dizele de binilir hani...

200.000 üstü masraf çıkarır. Yani mutlak enjektör ve turbo ilerleyen zamanlarda isteyecektir. Artık bazı markalarda turbo da egzantrik gibi sarf malzeme oldu yani belli km gelince değiştiriyorlar tabiki bu km en az 200.000 olmalı.

3.0 TDI ların 2005 yılında 225 hp olarak çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra 2007 yılında motor elden geçirilip 233 olmuştu ve birkaç kronik sıkıntı halledilmişti. Neler olduğunu uzun yıllar geçtiği için hatırlamıyorum ama revizyonlu 233 hp lik alın, kafanız rahat etsin.

• Honda Civic muamelesi yapmayın diye küçümsemişsiniz ama siz daha almayı düşündüğünüz aracın segmentini bilmiyorsunuz. İnşallah diğer insanlarda başkalarına sizin muamelenizi yapmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Honda Civic muamelesi yapmayın diye küçümsemişsiniz ama siz daha almayı düşündüğünüz aracın segmentini bilmiyorsunuz. İnşallah diğer insanlarda başkalarına sizin muamelenizi yapmıyordur.

en sevdiğim yaklaşım :) sizin gibi arkadaşlara bu forumda ihtiyaç var.
  • w.antilles W kullanıcısına yanıt
    yorumlar için teşekkürler, aslında enjektör ve turbo herkesin ağzında audi dizel diyince. fiyatlarını öğrenerek başlayabilirim. bir ebay.de gezintisi yapayım...
  • araç direkt olarak maaşınızın %60-70 ine ortak olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.