Merhaba arkadaşlar 1998 model a6 buldum 2.8 her şey mevcut arabada fakat bu yakıt konusun da bir türlü tam cevap alamadım. LPG 35 - 40 krş arasında yaktığını söylüyorlar kmde bu yaz bende 1995 model a4 1.8 quattro vardı babamın hesabına göre LPG ile 35 krş yaktığını söylüyor. 1.8 araçla 2.8 aracın arasında 1000 hacim var ve aynı yaktığı çıkıyor ve bu bana pek inandırıcı gelmiyor. Ama kağıt üzerinde 35 40 krş çıkıyor. Bu arabayı yada 2.8 kullanan arkadaşlar varsa kilometrede ne kadar yaktığını ve bir depo ile ne kadar yol gittiğini paylaşa bilir mi gerçekten çok yardımcı olur satan kişi yaktığını düşük tutacağı için pek fazla inanılmıyor. Araba gerçekten çok güzel yarı otomatik konfor ve güvenlik yüksek zaten quattro 4 çekiş sistemi yolu çok güzel tutuyor. Bu arabanın konforuna göre yakmasına bir şey demiyorum ama ailede fazla yakar dediği için arabaya yanaşmıyor onlara da hak veriyorum tabi. Dediğim gibi 2.8 kullanan arkadaşların görüşünü alabilirsem çok yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkürler mutlu seneler :)