Şimdi Ara

A4 DONANIM PAKETLERİ, LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar;

    A4 almayı düşünüyorum. Diğer markalarda bir aracın üç donanım seviyesi oluyor. Trenline, comfortline, highline gibi. Fakat anladığım kadarıyla A4'te donanım seviyesi yok, donanım paketleri var. Bu paketler nelerdir? Lütfen bilgi veriniz. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.



  • Hiç cevap yok. Lütfen bilgi veriniz.
  • Daha önceden paylaşılmış olan aşağıdaki yazı faydalı olacaktır...

    Araç standart olarak attraction donanımla geliyor. Jant kapağı ve 16 sac jant, 4 kollu tuşsuz direksiyon, standart koltuklar (spor değil), standart süspansiyon (orta sertlikte), çift bölgeli dijital klima, sürücü-yolcu-yan perde hava yastığı, ABS-ESP, Cd-mp3 falan var.

    Yaklaşık 3.000 euro fark verip Ambition donanım seçersen ön sis farı, 17 inç 5 kollu jant, 3 kollu spor direksiyon, yükseklik ayarlı yolcu koltuğu, spor süspansiyon, spor ön koltuklar, micrometallic platin iç kaplama, yol bilgisayarında birkaç detay daha var (dış ısı göstergesi vs).

    Konfor ve fonksiyonellik istiyorsan Ambiente paket alacaksın. Alüminyum 16 jant, cruise control, ahşap kaplama, özel kumaş, detaylı yol bilgisayarı, kol dayama, 4 kollu deri direksiyon, kararan ayna falan var onun fiyatı da Ambition'dan biraz daha ucuz.

    Bunlar donanım paketleri.


    Daha bi sürü aksesuar var eklenecek. Mesela S-Line iç ve dış paket, sunroof, xenon, audi concert subwooferlı müzik sistemi, park sensörü vs vs




  • nilayers kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Direksiyonun 3 kollu veya 4 kollu olması, donanım düzeyini gösterir mi?
  • A4 tek tip olarak türkiyeye geliyor. Araca paketler alarak donanımını belirliyorsunuz.Advance, konfor, konfor plus, sline paketler olmak üzere paketleri kendi isteğinize göre alarak aracı oluşturuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.