Şimdi Ara

Audi a5 2.0tfsi quattro sportback hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
27.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi a5 2.0tfsi quattro sportback hakkında dusuncelerınız ne arkadaşlar

7litre civarı yakıt tuketimi varmış

2012 model 4kapılısına nıyetlendım ıyıden ıyıye yarın 3 ilanı arıcam,ilan lokasyonları bana yakın anlasabılırsek almayı dusunuyorum.

4ceker,225 beygir,0-100 performansı 6.5saniye.

115 ile 120 bin arası bır rakam dusunuyorum maksımum sizce ıyı bır tercıh mı olur,yağ yakmasını sorun etmıyorum baska bır problemı varmıdır bu aracın bılgılendırırsenız sevınırım

suan ıcın bu fıyat aralıgında olabılıcek en guzel arac gıbı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback: Kapsamlı Bir İnceleme

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback, performans ve pratikliğin kusursuz bir birleşimidir. Bu üstün araç, etkileyici özellikleri ve şık tasarımıyla otomotiv tutkunlarının beğenisini toplamaktadır.

Performans Canavarı

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback, 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir ve etkileyici 245 beygir gücü ve 370 Nm tork üretir. Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, tüm hava koşullarında optimal yol tutuşu ve kararlılık sağlar. Bu dinamik araç, 0'dan 100 km/sa hıza sadece 6,3 saniyede ulaşabilir.

Şık ve Fonksiyonel Tasarım

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback, sportif ve zarif hatlarıyla göz kamaştırıyor. Dört kapılı sportback tasarımı, pratiklikten ödün vermeden şık bir görünüm sunar. Geniş iç mekan, konforlu yolculuklar için bolca alan sağlar ve bagaj bölmesi 480 litreye kadar eşya depolama kapasitesine sahiptir.

Teknolojik Özellikler

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback, bir dizi son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Bunlar arasında Audi Virtual Cockpit, MMI bilgi-eğlence sistemi ve Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi bulunur. Bu özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli ve bağlantılı hale getirir.

Güvenlik ve Yardımcı Sistemler

Güvenliğiniz Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback'te bir önceliktir. Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve otomatik acil frenleme gibi gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahiptir. Bu sistemler, yolculuklarınızı daha güvenli ve rahat hale getirir.

Kullanıcı Yorumları

Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback kullanıcıları, aracın performansından, tasarımından ve pratikliğinden övgüyle bahsetmektedir. Birçok yorumcu, its handling, hızlanması ve lüks kabininden etkilendiklerini belirtmektedir.

Eğer performans, şıklık ve pratikliği bir arada arayan biriyseniz, Audi A5 2.0 TFSI Quattro Sportback sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 7 litre imkansız gibime geliyor. 2 litre turbo benzin+dört çeker en az 12 yakacaktır. Tabiki performansı ve kalitesine birşey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-624BA2874

7 litre imkansız gibime geliyor. 2 litre turbo benzin+dört çeker en az 12 yakacaktır. Tabiki performansı ve kalitesine birşey diyemem.
    en az 12 yakacak arkadaşa katılıyorum. 211hp diye biliorum ancak o fiyata 100.000 km ye yakın oluyor sanırım
  • Hocam emin değilim de 211 hp olması lazım o araç
  • http://www.arabam.com/otomobil-testleri/a5-sportback-2-0-tfsi-211-hp-quattro-s-tronic-yorumlari/289491
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19059
    http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/models/a50/a5_sportback/teknik_veriler/teknik_veriler.html

ben bu kaynakların yalancısıyım ondan dolayı 7litre cıvarı dedım kullanıcısı bır tanıdgım yok ınternettekı kaynaklardan yararlanmaya calısıyorum

suan baktıgım araclar 40 ile 75 bin km arasında 3 ilan belkı 120 yi biraz gecebılırım aracın durumuna gore

12litre cok fazla okadar fark olur mu bu verılerle acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 17 Kasım 2014; 1:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

http://www.arabam.com/otomobil-testleri/a5-sportback-2-0-tfsi-211-hp-quattro-s-tronic-yorumlari/289491
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19059
    http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/models/a50/a5_sportback/teknik_veriler/teknik_veriler.html

ben bu kaynakların yalancısıyım ondan dolayı 7litre cıvarı dedım kullanıcısı bır tanıdgım yok ınternettekı kaynaklardan yararlanmaya calısıyorum

suan baktıgım araclar 40 ile 75 bin km arasında 3 ilan belkı 120 yi biraz gecebılırım aracın durumuna gore

12litre cok fazla okadar fark olur mu bu verılerle acaba
    A5’in performans çığlıklarına uyduğunuzda tüketim 14 litrenin üzerine rahatlıkla çıkıyor. Testimiz süresice ortalama yakıt tüketimimiz 11 litre oldu.

diyor sizin metin. 7lt yi otobanda 90 a bağlarsanız görürsünüz

• Sizin bahsettiğiniz 225lik yeni eu6 motor ancak o da en az 12 yakar şehir içi ve bunun performanslı kullanımda ucu yoktur. 2.0 tdi çok mu fark ediyor fiyat konusunda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahane yol tutuş ve sürüş keyfi yaşayıp soluğu benzin istasyonunda alırsınız. Şehir içi rahat 13-14 litreeri görürsünüz. Ayağınıza hakim olamazsınız 20 lt ye kadar yolu da var bu arada.
  • hocam 60 bin lira fark ediyor en az quattro olunca,audinin resmi rakamlarında cok ucurum var o halde yıne karma olarak 8-10 arası bır deger yakalarsam goze alınabılıcek bır rakam 14litre benzin tuketımı fazlaymış.
    birde sahıplerıyle konusuyım yakıt konusunda ozaman

2.5 motor 2001 model aracımla performanslı kullanımda 13-14 litre yakıyodum,bu o kadar cıkmaz ya korkutmayın benı,cok heves etmıstım halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 17 Kasım 2014; 1:16:12 >
  • 7Lt hayal olur o araba için :)
  • O araba rolantide 7 litre yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

O araba rolantide 7 litre yakar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-sahibinden-dogus-cikisli-ic-dis-s-line-a5-quattro-sportback-185342396/detay/

bu aracın fiyatı ve durumu iyi duruyor. araç 211 hp, makyajlı kasalar 225 hp. ortalama 12 yakıyor istanbul içi.
  • Arkadaşnn önerdiği ilana bakın çok güzel duruyor araç :)
  • hocam bununla beraber 2ilanı daha bugun arıcam bahsettıgım araclardan biride bu banada cok yakın.

ama aracın acil yazmasına ragmen 2haftadır satılmamıs olması ile plakasının kapalı olması arasında baglantı var gıbıme gelıyor bu arac hakkında
  • quote:

hocam bununla beraber 2ilanı daha bugun arıcam bahsettıgım araclardan biride bu banada cok yakın.

ama aracın acil yazmasına ragmen 2haftadır satılmamıs olması ile plakasının kapalı olması arasında baglantı var gıbıme gelıyor bu arac hakkında

Hocam bunlar fiat reno değilki atnı gün satılsn plaka ise resimlerden plakayı alıp kötüye kullananlar oluyor diye kapatmştır zaten size arayınca plakayı verir sebebini sorar gerekli sorgulamayı yaparsnız sıkıntı olmaz plaka olayına takılmayın mesela yağ eksiltme olayınıda sorun sahibine :) kaç km kaç lt yağ diye :) hayırlısı olsn
  • quote:

hocam bununla beraber 2ilanı daha bugun arıcam bahsettıgım araclardan biride bu banada cok yakın.

Şu ilanı da listene muhakkak ekle bence. S-Line olması, rengi, jantları, spor ön ızgarası, vs. çok güzel araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2012-sportback-2.0-turbo-s-line-60-binde-orjinal-187910324/detay

• Çok tesekkur ederım dedıgınız gıbı cıkar umarım yağ yakmayı cok dert etmıyorum hepsınde varmış bu sorun.

Alınca uzun yıllar sorunsuz bınecegım bır arac olsun diye bu paralara cıktım.1senede 3 arac degıstırdım yoruldum artık

edit:hocam 2. akacagım aracta bu zaten

buda 3.olan.Öncelıgım kartaldaki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-dogus-cikisli-s-line-75binde-full-servis-bakimli-deri-plussnruf-187416481/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 17 Kasım 2014; 9:50:47 >

• quote:

Çok tesekkur ederım dedıgınız gıbı cıkar umarım yağ yakmayı cok dert etmıyorum hepsınde varmış bu sorun.

Alınca uzun yıllar sorunsuz bınecegım bır arac olsun diye bu paralara cıktım.1senede 3 arac degıstırdım yoruldum artık

edit:hocam 2. akacagım aracta bu zaten

buda 3.olan.Öncelıgım kartaldaki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-dogus-cikisli-s-line-75binde-full-servis-bakimli-deri-plussnruf-187416481/detay
    Bakty?ynyz aracyn dy?y seni, içi beni, motoruda ya? yakar. Ya? yakmada öyle benzin yakma gibi normal ve basit bi?ey de?ildir. Sadece A5'lerde de?il bütün tfsi motorlarda mevcut bu sorun. Performans arttykça sorun daha da fazlala?yyor. 1.4 vw polo motorunda bile vardy üretimden kaldyryldy. Forumda A3 sahibi bir kullanycynyn motoru garantiden de?i?tirildi, garanti olmasa 9-10 bin liralyk masraflardan söz ediliyor.

Benzin bitince benzin koyup yolumuza devam ediyoruz. Ama bu sadece ya? eksilince üzerine biraz ekleme meselesi de?il, segmanlar hataly üretim. Ya? yakma sadece bir belirti. Segmanlar tamir edilmezse zamanla komple motor gidiyor. Kysa süre hevesinizi alyp en fazla 1 sene sonra satarsanyz bir problem ya?amazsynyz büyük ihtimal, ama sorunsuz çok temiz araç bulmanyz lazym. Herkes böyle dü?ünürse bomba birinde patlayacaktyr mutlaka. Syky?tyrma, dolayysyyla performans azaldykça ya? yakmada azalyyor 1.8 tfsi'lar nispeten daha sorunsuz. Uzun süre kulanmyy dü?ünüyorsanyz belki 1.8 tfsi bakmalysynyz.

Edit: Yazdigim yazi okunmuyor. Oldu olacak turkceyi yasaklayalim o zaman forumda. Surekli bu turkce karakter sikintisi yasaniyor hala ilgilenmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 17 Kasım 2014; 11:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Bakty?ynyz aracyn dy?y seni, içi beni, motoruda ya? yakar. Ya? yakmada öyle benzin yakma gibi normal ve basit bi?ey de?ildir. Sadece A5'lerde de?il bütün tfsi motorlarda mevcut bu sorun. Performans arttykça sorun daha da fazlala?yyor. 1.4 vw polo motorunda bile vardy üretimden kaldyryldy. Forumda A3 sahibi bir kullanycynyn motoru garantiden de?i?tirildi, garanti olmasa 9-10 bin liralyk masraflardan söz ediliyor.

Benzin bitince benzin koyup yolumuza devam ediyoruz. Ama bu sadece ya? eksilince üzerine biraz ekleme meselesi de?il, segmanlar hataly üretim. Ya? yakma sadece bir belirti. Segmanlar tamir edilmezse zamanla komple motor gidiyor. Kysa süre hevesinizi alyp en fazla 1 sene sonra satarsanyz bir problem ya?amazsynyz büyük ihtimal, ama sorunsuz çok temiz araç bulmanyz lazym. Herkes böyle dü?ünürse bomba birinde patlayacaktyr mutlaka. Syky?tyrma, dolayysyyla performans azaldykça ya? yakmada azalyyor 1.8 tfsi'lar nispeten daha sorunsuz. Uzun süre kulanmyy dü?ünüyorsanyz belki 1.8 tfsi bakmalysynyz.

Edit: Yazdigim yazi okunmuyor. Oldu olacak turkceyi yasaklayalim o zaman forumda. Surekli bu turkce karakter sikintisi yasaniyor hala ilgilenmiyorlar.

bıraz ugrastırsada okudum hocam

Hocam sımdı 1.8 tfsi larla 2.0 quattro lar aynı para, yakıt olarakta cok cok buyuk bır fark gorunmuyor audi verılerınde.Sırf bu sebepden 2.0 olanı tercıh edıyorum yoksa performanslı surus amacım yok.Hırpalanmamış bakımlı dusuk kmli bır aracta motorun buyuk bır arıza vermesı bu kadar olasımı?

Aractan memnun kalırsam 2sene bınerım dıye dusunuyorum,Sanırım tüpte takılabılıyormus bu motorlara belki şeytana uyarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

bıraz ugrastırsada okudum hocam

Hocam sımdı 1.8 tfsi larla 2.0 quattro lar aynı para, yakıt olarakta cok cok buyuk bır fark gorunmuyor audi verılerınde.Sırf bu sebepden 2.0 olanı tercıh edıyorum yoksa performanslı surus amacım yok.Hırpalanmamış bakımlı dusuk kmli bır aracta motorun buyuk bır arıza vermesı bu kadar olasımı?

Aractan memnun kalırsam 2sene bınerım dıye dusunuyorum,Sanırım tüpte takılabılıyormus bu motorlara belki şeytana uyarım

Alıntıları Göster
    bu motor 7 litre yakmaz zaten belirtilmiş, bendeki 2007 1.6 a3 10-11 litre yakıyordu, haa şimdi dersiniz motor yeni teknoloji fln ama en az 13-14 litre gibi düşünün, ben dayanamadım lpg taktım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.