Şimdi Ara

Audi A4 B7 1.6 Hitler motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta bahsettiğim araçtan kullanan dostlarım tecrübelerinizi bekliyorum 2020 yılında bu güzel görünüşlü konforlu araç alınır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayni motoru golf ile kullaniyorum lpg ile sorunsuz bir motor. Ama a4 gibi bir agirlikla yokusta rampada bayılır. Benzili ise binilmez 10 litre yakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Evet o büyük sıkıntı D segment bir arabada neden 8 valf bir motor olur ki sanki Renault.

• Tek kişi binilecekse idare eder belki ancak araç yüklendiğinde çok ter döktürür.
  • Rampaları 1.2 albea gibi gidiyor.1400 kg ye yakın o kasa Audi A4.

O arabanın hakkı en az 2.0 Tdi.Makbulübde 3.2 v6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitler motor nedir?

• Wag grubunun FSI olmayan düz 1.6 102hp lik motoruna hitler motor deniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Çok heveslenmiştim vazgeçeceğim artık araba görünüş konfor harika da gitmedikten sonra anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Evet o büyük sıkıntı D segment bir arabada neden 8 valf bir motor olur ki sanki Renault.
    8valf olmasi alt devirler icin avantaj. Arax daha iyi toplar. 16 valfin alt devirleri cılızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw'nin 1.6 litre, 8 valf, 102 beygirlik motoruna deniyor. Oldukça eski olmasına rağmen, zaman icinde de geliştirilerek Vw gurubun pek çok marka ve modelinde kendine yer bulmuştur. LPG uyumu iyidir, çok atik olmasa da, sağlam bir motordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Çok heveslenmiştim vazgeçeceğim artık araba görünüş konfor harika da gitmedikten sonra anlamı yok
    0-100 mü yapıyorsunuz sürekli?
    Nedir bu sürekli gitmiyor konusu!
    1.2 de 1.6 da kullandım. Hepsi de rahat gidiyor. Yokuş çıkarken dörde üçe atın bişey olmaz.

• Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunda 100 binden fazla para istiyorlar o araca bi zahmet gitsin

• 8 sene octavia kullandım aynı motorlu gitmiyor diye bir şey yok. Tabi sizin beklentiniz nedir bilemeyiz. Bence aracı bir kullanın gidip gitmediğine öyle karar verin.
  • Düzlük bir bölgede yaşamıyorsanız kesinlikle hayır.
  • Muadili exeoyu kullandım bi aralar gerçekten tırt motor ama konforuna laf yok lpgli olunca yakıtta iyi ama işte tfsi gibi fırlıyıp gideyim yok.

• 1.6 hitler motor düşünüldüğü kadar sorunsuz değil golf 4 takıntısı olan bir arkadaşım neredeyse aldığı her golf 4 te motor yaptırdı halada vazgeçemedi konuya dönersek o motorla a4 alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 8 Eylül 2020; 13:44:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.