Şimdi Ara

ATV VE TV8'YN AYRICALIKLARI NELERDYR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ?u an babamyn sayesinde E?kiya Dünyaya Hükümdar Olmaz diye bir dizi izliyoruz. Di?er kanallaryn programlarynda "ulan, lan" bile sansürleniyorken bahsetti?im dizide "?erefsiz" lafy defalarca tekrarlandy. Ve elbette sansür yoktu.

Ayryca RTÜK'ün belirledi?i bir reklam süresi var. Özellikle TV8 asgari 20 dakikalyk bir reklam ku?a?y yayynlayabiliyor.

Kurallar neden e?it uygulanmyyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 4 Şubat 2016; 10:48:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Geçen gün emniyete gittim ahaber yayını vardı tvde bekleme salonunda ..Ulan dedim allahınızdan bulun bari trtyi koyunda devlet televizyonu derdik..

• ATV'nin kanalı A Haber her hafta ceza alıyor, AKP yalakası o da size gore.

Asıl ceza alması gerekenler almıyor. Malum muhalefetin kanalları.

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

ATV'nin kanalı A Haber her hafta ceza alıyor, AKP yalakası o da size gore.

Asıl ceza alması gerekenler almıyor. Malum muhalefetin kanalları.

ATV Sağ eli ile rtük e ceza öder
    ziraat veya halk bankasından extra abartı reklam ödeneği alır
    açığı kapatır
    seninki de dert mi şimdi :)
  • Saatte 12 dakika reklam yayınlanıyor, eğer iki saat arasını birleştirip 24 dakikalık yaparsan sorun olmaz

• (bkz.halk tv izlemeyen insanın beyanı)
    Oslo'da PKK ile başkanlık pazarlığı yapıp Apo'yu nasıl salarız hesabını yapan
    Askeri kışlaya, polisi karakola kapatıp doğuda PKK ya ortam hazırlayan
    Dolmabahçe sarayında mutabakat imzalayanlar
    Suriye içi savaşına silah yollayan
    Ayakkabı kutularında saklı paralar ile kanal alanlar
    Bakan çocuklarının evinde para sayma makinaları çıkan
    Sıfırlamalar ile para cukkalayanlar
    Asgari ücret 1300 lira olmaz kaynak yok deyip yalan söyleyenler
    ...

16 yıldır iktidarda olup ülke sorunlarda muhalefete laf atma pişkinliğini gösteren parti mi sizinki?
    5) Nükleer santral küçüçük ülkede olamaz burası Rusya değil.
    6) Doğudaki olaylarda tarafı olmaması Cumhuriyet Halk Partisi'nin başına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun başının altından çıkan bir şey ya KK gider ya da CHP biter.

Not: Kemalizm ve CHP karşıtı bir kürt'sün çünkü asil Türk askeri & Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleyi verebilcek bir önderin asla olmadı. Hayatının hiçbir döneminde devlet içinde devlet kuramayacaksın çünkü götünü yıkamaktan acizsiniz ve bu acı gerçeği kabul edemediğiniz sürece hayatınız boyunca eziklik piskolojisiyle yaşayacaksınız.

Her doğulu'da kendini kürt sanar olmuş. Köklerinize baksak yarınızdan fazlanız Türk çıkarsınız daha düne kadar kürt'ün adı geçmemiş burda ortalık 15Milyon olduğunu iddia eden tipler dolu.

• "şerefsiz" kelimesini buraya yazar iken hiçbir sıkıntı olmuyorda tvde söylenince rtükün harekete geçmesini mi bekliyorsunuz

Orijinalden alıntı: hasan-1907

"şerefsiz" kelimesini buraya yazar iken hiçbir sıkıntı olmuyorda tvde söylenince rtükün harekete geçmesini mi bekliyorsunuz

Allahım bir konu bu kadar mı alakasız bir yere çekilir?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Desmond kullanıcısına yanıt
    Geçen gün biraz bizi artılayın diyordu

Şunu artılayında genel merkeze göstersin zam alır maaşına

Not:Konuyu nerden nereye çekmiş
    Yapay zekalı robotlar senden daha akıllı valla

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

"şerefsiz" kelimesini buraya yazar iken hiçbir sıkıntı olmuyorda tvde söylenince rtükün harekete geçmesini mi bekliyorsunuz

Allahım bir konu bu kadar mı alakasız bir yere çekilir?

O kelime senin için sansür sebebi ise sen niye buraya yazıyorsun? Size gelince serbest başkasına gelince yasak mı? Çok basit aynı kurallar herkes için geçerli olsun.

Fragmanlar için %5, yani 3 dakika.
    Not:
    Kamu spotları sürelere dahil değildir.
    Falanca firma falanca programı sunar/ sundu/ devam edecek/ devam ediyor şeyleri de sürelere dahil değildir.(bunların süreleri ayrıca belirtilmiştir, tek bir firma için 5, Birden fazla firma için her biri 3'er saniye olmak üzere max. 30 saniye)
    Yine üst kurul bazı yayınların reklam sürelerinden sayılmayacağına karar vermiş olabilir. Bunlar da süre hesabında dikkate alınmaz.
    Reklamlara giriş ve çıkışta kullanılan, reklama girildiğini ya da çıkıldığını belirten, görseller de süreye dahil edilmezler. Bunların her biri 3 saniye olmalıdır.

Örneğin, Saat 11.44 te ara verdiniz. Reklama başladınız. Reklam kuşağı içinde bir dakika da Kamu Spotu yayımladınız. Ve 11.57'de fragmanlara geçtiniz. Saat 12.00'da tekrar reklama geçtiniz. 12.12'de reklamı bitirip fragmana geçtiniz. 12.15'te fragmanı bitirip,
    Falanca firmanın sunduğu falanca program devam ediyor reklamı çaktınız.
    12.15.15 te yayına girmeyi başarabildiniz. Etti mi sana 31 dakika.

Bu normalde şöyle uygulanıyor. Programı bitirmeden hemen reklama girilir. Reklam biter bitmez progamın kapanış jeneriği verilip tekrar reklama girilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 17 Şubat 2016; 13:44:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.