Şimdi Ara

Atv hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

1-)Bizim Şile tarflarında köy evimiz var yollar haliyle bozuk ve ormanda gezinti için almak istiyorum tabi oraya gitmek içinde istanbulunun içinden bir 45 km yol gitmem gerekli.Atv kullanmayı çok seviyorum ama hiç asfaltta kullanmadım.Sizce benim atv almam mantıklı mı ?

2-)3 marka arasında kaldım Aeon Overland 180 , Kymco Mxu 150,Pumarex L4 siz olsanız hangisini seçerdiniz.

3-)Bu modellerin maksimum hızını(şehiriçi),yakıt tüketimini bileniniz varsa yazabilir mi ?

Bütçem maksimum 5000 tl bunu aşmayacak şekilde çift kişilik bir atv tavsitesinede açığım.

• limitiniz 5000tl olmasa kymco mxu 150 alın derdim. şilede Işık üni kampusu karsısında Kanopy park var, orası bizim bir yakınımızın. orada 3-4 yıldır KYMCOları kullanırız. benimde kendime ait var ben manavgatta biniyorum. forumu arastırırsan detaylı bilgi edinebilirsin.
    yakıtını soran olmamıstı simdiye kadar, ama su anki 3.67TL/lt fiyat ile tüketimi şehiriçi/arazi karma : 190Ykrş
    overland da parca sıkıntın olur ve alacagın 3000tl civarında bir motor en az 4-5 yasında olur.. Pumarex L4 ü hiç duymadım.. ama 5000tl ye saglam bir KYMCO MXU 150 bulurum dersen hiç düşünme.. parçaları herzaman elinin altında, muhatabın var, ve kaya kadar sağlam bir araç.. şilede ormanda ve deniz kıyısında seni üzmeyecek bir makinedir.
    asfaltta ATV sürmek konusunda, tercihe göre tatminkarlıklar değişir.. ben keyif almıyorum asfaltta, ama asfaltta gitmiyor anlamına gelmez bu.
    arazide cok daha keyifli, ama ulasım için kullanacaksan sadece hiç düşünme atv yi, çünkü pahalı bi zevk.

KYMCO MXU 150

• Ulaşım değilde köyün içindeki ormanda takılıcam deniz kenarına inicem ama haftada bir şehre inicem onun için de sorun olmaz heralde çok hızlı kullanmam
    CLIO 4 Hakkında Sorularım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.