Şimdi Ara

Atv,deki görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben atv yi hiç izlemezdim malum maçlardan dolayı izliyorum yalnız maçlardan sonra telekazığın görüntülü telefonunun reklamı oluyor siz bununla görüşen kişinin gerçekten vatandaş olduğuna inanıyormusunuz



  • Nasıl yani? Şu yorumculara bağlanıp görüntülü konuşmayla yorum aldıkaları reklamı demiyomusun?
  • evet arkadaşım şu karstan vandan bağlantı hikayesine ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: velideli

    evet arkadaşım şu karstan vandan bağlantı hikayesine ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum




    En son atv de maçtan onra hıncala bağlandılar. Valla hani uydurma gibi durmuyodu hiç. Seste gayet telden gelen ses gibi. Sen niye böyle muallakta yaklaştın anlamadım. Öle bişey olmasa telekom neden bedava dağıtsın görüntülü telefonları
  • kardeş ben derdimi anlatamadım evet bağlanırlar doğrudur ama o danışıklı dövüş bence yani bazen karstan vandan bağlanma işi hikaye karstaki vatandaş evine internet bağlatıp birde o zımbırtıya 29 lira verecek ben inanmıyorum
  • Ya bence onlar pc ile yapılıyo ama videophone var
  • msn den goruntulu konusmak lazım hıc ınandırıcı degılll kullananlar memnun degıl
  • arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor
     Atv,deki  görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 16 Haziran 2008; 1:23:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: velideli

    arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor
     Atv,deki  görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz




    tebrik ederim çok güzel yakalmışsın. bu fotoyu atv veya tt ye mail gönderip sorabilen arkadaşlar olursa lütfen cevap yazsınlar.




  • Ben dun gece tesadüfen ilk defa gördüm
    Telefona dikkat etmedim
    Ancak reklamdaki görüşmenin gerçek olması ihtimali çok yüksektir.

    Zira adam TV de reklam yapacak

    En çok kullanan abonesinin evine veya başvuranların arasından birilerini seçer
    Adama hediye de verir, Atv nin arayacağını ve hazır olmalarını da söyler

    Yani böyle ucuz reklam istese de yapamaz
    Çünki 3 - 5 eve videofon takmanın maliyeti ne oacak ki.
    En azından Cem yılmaz a verdiğinin % 1 / 1000 değerine bile bu reklamı yapar

    Onun için reklamın gerçek olabilme ihtimali % 100 dür.
    İnanılmayacak bir şey değil

    Sonuçta bu teknik Telekomun elinde vardır,
    Atv ye bir tane videofon, 3 - 5 tane de seçtikleri müşterinin evine bağlamaları çok zor olmasa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Haziran 2008; 21:24:11 >
  • arkadaşım benim dikkatimi çeken şey görüşmenin bir dümen olduğuydu yani önceden hazırlanmış bir oyun yoksa elbette görüşüyor ama daha önce kendi aralarında hazırlayıp insanlar üzerinde sanki o anda görüntülü bağlantı yapılıp yorum yapılıyor hissi yaratılmaya çalışıyor ama ne hikmetse zımbırtının kablosu yok masada dekor olarak duruyor ama kabloyu unutmuşlar yada kabloyla çirkin duracağını düşünmüşler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: velideli

    arkadaşlar ben telekoma oldum olası gıcığım bizi sömürdüğü için ömür boyu bedava olsa alo dersem namerdim bizi sömürüp yiyorlar sömürdükleri yetmemiş olacakki şimdi birde bu çıktı adsl si olan adam aklını ekmekle yedimi ki buna para versin birde reklamda vatandaşla konuşuyorlar yahu bunun kablosu nerde deliği boş görünüyor
     Atv,deki  görüntülü görüşme reklamına inanıyormusunuz







  • yandan kablo takılı göremiyor musunuz acaba ? boş yerlerin başka bi fonksiyona ait olma ihtimali yok mu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Komnator

    yandan kablo takılı göremiyor musunuz acaba ? boş yerlerin başka bi fonksiyona ait olma ihtimali yok mu ?



    sen hiç ev telefonu görmemişsin galiba.

    8 yaşındaki çocuk bile o kablonun ahize kablosu olduğunu anlayabilir.
  • o kablo ahize kablosu telefon kablosu yeri boş istersen incele
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Komnator

    yandan kablo takılı göremiyor musunuz acaba ? boş yerlerin başka bi fonksiyona ait olma ihtimali yok mu ?


    yandaki kablo ahizenin kablosu değil mi ben mi yanlış biliyorum

    edit : benden önce velideli yazmış benden çok yaşa
  • Videofon Almamak İçin 10 Neden

    Türk Telekom tarafından geçtiğimiz günlerde sunulan ve sabit hatlar üzerinden videolu görüşme imkanı sağlayan cihaz için akıllarda bazı soru işaretleri var.

    Türk Telekom Videofon, eğlenceli reklamlarıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Ancak sunduğu hizmetleri biraz daha detaylı incelediğinizde, Cem Yılmaz'ı unutup bu kararınızdan vazgeçebilecek konuma gelebilirsiniz.

    An itibarı ile cep telefonlarından bile görüntülü görüşme imkanı (3G) bulunmazken, Türk Telekom'un yerli çalışanlarla gerçekleştirdiği bu başarısını gölgelemek gibi bir niyetimizin olmadığını, servisi ilk duyuran ve Videofon'u ilk inceleyen site olduğumuzu hatırlatır, kullanıcıların çok daha iyi şartlarda bu hizmeti kullanması için bu eleştirileri okurlarımızla paylaştığımızı bildiririz.

    Akıllarda soru işareti bırakan bazı hususlar.

    1 - İnternet Olması Gerekiyo
    r

    Videofon kullanmanız için sabit hattınızın olması yeterli değil. Bir de internet bağlantınızın olması gerekiyor. Yapılan videolu görüşmeler, internet üzerinden veri transferi ile gerçekleşiyor. Tıpkı MSN üzerinden yapılan videolu görüşme gibi. Tek fark, bilgisayarınıza ihtiyacınız yok.

    2 - Sabit Ücret

    Cihazı sahip olmak için aylık 29 YTL sabit ücret ödemeniz gerekiyor. İnternet bağlantınızın da olması gerektiğini yazmıştık. Bir sabit ücret de (En az 29 YTL) internet bağlantısı için ödüyorsunuz. En kötü şartlarda, bu cihazı kullanmak için yaklaşık 60 YTL sadece sabit ücret cebinizden çıkıyor.

    3 - İnternet Yavaşlayacak

    Videolu görüşme yaparken dakikada ortalama 1.125 Mbyte veri transferi gerçekleşiyor. ADSL hattında dakikada 1 MB'lık upload ve download işlemi, sizi web sitelerini gezemez hale getirecektir.

    4 - Kota Sorunu


    Videofon hizmeti için bilgi almak istediğinizde, Türk Telekom'un resmi web sitesindeki sıkça sorulan sorular (S.S.S.) bölümünde bu kota sorununa değinilmiş. Dakikada 1.125 MB gerçekleşen veri indirme işlemi, kotanızdan harcandığı söyleniyor.

    Telefon ile müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bu veri transferinin kotadan yenmediği bildiriliyor. Eğer kotadan harcanıyorsa, 3000 dakika ücretsiz videolu görüşme gerçekleştiğinde 4 GB kotalı ADSL hesabı olan bir kullanıcı, internete hiç girmediği halde 3,5 GB kotasından harcamış olacak.

    5 - Yurtdışını Arayamıyorsunuz

    Kurulan sistem, kapalı devre gibi çalışıyor. Yani siz, Almanya'da görüntülü telefona sahip olan akrabanızla videolu görüşme gerçekleştiremiyorsunuz.

    6 - Spam Yağmuru

    Görüntülü telefona sahip olduğunuzda, sizi reklam yağmuruna tutmak isteyen firmalar olacaktır. Sözleşmede, bu hat üzerinden reklam almak istemiyorum gibi bir seçenek maalesef mevcut değil. TV reklamlarının bile gelen bir telefon üzerine ekranınızda oynadığını görmeniz an meselesi.

    7 - Yetersiz Cihaz Seçeneği

    Evlerde ve iş yerlerinde kullanılan kablosuz telefonlarda olduğu gibi bu ürün için şu anda piyasada çok fazla seçenek bulunmuyor. Olan seçenekler de çok pahalı ve ödenen paranın hakkını veremeyecek nitelikteler.

    8 - Intranet Desteği Yok

    Şirketiniz var ve her masaya bu telefondan aldınız diyelim. Çalışanlar, önceden olduğu gibi birbirlerini dahili hat üzerinden aradıkları zaman ücretsiz görüşmeleri videolu olarak gerçekleştiremeyecekler.

    9 - Görüntü Kalitesi

    Telefon üzerinden yapılan görüşmelerin kalitesi, kullanıcıları memnun etmeyebilir. Bunun dışında, o anda internet hattınız meşgulse, videolu görüşmenizde de ses ve görüntü gecikmeleri gibi problemler yaşayabilirsiniz.

    10 - Güvenlik


    Evde daha önceden sabit telefonları açabilecek kadar küçük yaşta olan çocukların, görüntülü telefonları kullanırken kötü amaçlı kişiler tarafından maddi manevi zarar görmemeleri, yapılan görüşmelerin kolayca kaydedilmesi gibi güvenlik konularında çok net açıklamalar henüz bulunmuyor.

    Alıntı: ShiftDelete




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Komnator

    yandan kablo takılı göremiyor musunuz acaba ? boş yerlerin başka bi fonksiyona ait olma ihtimali yok mu ?


    Boş olan girişlerin biri rj11 biride rj45.Biri telefon hattı girişi diğeri ethernet girişi.Resimdeki telefon süs amacını taşıyor.Yapılan bağlantıdaki ses ve video alışverişi doğrudur ama konuşulan kişi gerçekten bir abonemidir bilmiyorum bana pek samimi gelmiyor.Kurmaca ise bunlar kurmacadır.
  • Bu Telekomun hangi işi doğruki yada hakkını veriyorki o YÜzden
  • zaten interneti zorunlu kıldıktan sonra ne cazibesi var ki...her zamanki gibi saçmalıyor telekom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.