Şimdi Ara

SOZ 5555

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı tarifede Taahhüt için SOZ YAZIP 5555 e gönderince faturaya ücret ekleniyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SOZ 5555: Türk Telekom'un Sosyal Yardım Hattı

SOZ 5555 Nedir?

SOZ 5555, Türk Telekom tarafından sağlanan bir sosyal yardım hattıdır. Bu hat, sosyal yardım alan kişilerin yardımlarla ilgili sorularını yöneltebilecekleri, şikayetlerini veya önerilerini iletebilecekleri bir platform sunar.

SOZ Yaz 5555'e Gönder

SOZ 5555'e mesaj göndererek sosyal yardımınızla ilgili çeşitli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin:

• Yardımınızın durumunu sorgulayabilirsiniz.
    • Yardım ödemenizin gecikme nedenini öğrenebilirsiniz.
    • Yanlış veya eksik ödemeler hakkında şikayette bulunabilirsiniz.

SOZ 5555 Mesaj Gitmiyor

SOZ 5555'e mesaj göndermekte sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki hususları kontrol etmelisiniz:

• Mesajınızın 160 karakterden kısa olduğundan emin olun.
    • Telefonunuzun mesaj gönderme özelliğinin etkinleştirildiğini kontrol edin.
    • Operatörünüzün mesajlaşma hizmetlerinde herhangi bir sorun olup olmadığını araştırın.

Söz 5555

SOZ 5555'e mesaj göndermek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Mesaj uygulamanızı açın.
    2. Alıcı kısmına "5555" yazın.
    3. Mesajınızı yazın ve gönderin.

SOZ 5555, sosyal yardım alan kişilerin yardımlarla ilgili sorularını kolayca yanıtlamalarına ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olur. Bu hizmetten yararlanarak, yardımlarınızın zamanında ve doğru bir şekilde ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet, 2₺ ekleniyor. Taahhüt vermek için müşteri hizmetlerini arayarak, ücretsiz bir şekilde taahhüt verebilirsiniz.
  • 2,04Tl

04 Kuruşu da var :)

İos uygulamasına gelmiş güncelleme .bildirimler kötü olmuş hemen tıklarsa paket alınırsa kötü olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.