Şimdi Ara

Attention Please / Japon Dizisi (11 Bölüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tesadüfen bulduğum bir japon dizisi. Toplam 11 bölüm sanırsam, şuan 3.bölümünü izliyorum, tesadüfen denk geldim tesadüfen izliyorum eğlenceli bir dizi hoşuma gitti. Başroldeki çekik gözlü kız çok tatlı

Kısaca konusundan bahsediyim: Küçük yaşta annesini kaybeden Misaki Yoko (Ueto Aya) 3 erkek kardeşiyle birlikte tıpkı bir erkek gibi büyür. Küçüklükten beri sürekli erkeklerle arkadaşlık etmiş, hemcinsleriyle arası pek iyi olmamıştır. Kahramanımız Misaki Yoko bir müzik grubunda yer almaktadır. Yoko aynı müzik grubunda yer alan Tsukasa'ya karşı farklı duygular beslemekte ancak bir türlü bu hislerini ona anlatamaz. Birgün Tsukasa bir bankada iş bulur ve çalışmak üzere şehirden ayrılmak zorunda kalır. Yoko çok üzgündür ve müzik grubundaki diğer arkadaşlarıyla Tsukasa'yı uğurlamak üzere havalimanına gelir. Müzik grubundaki erkek arkadaşları hostesleri görünce kendilerinden geçerler Yoko ise hostes kızların güzel olmadığını onları üniformaların güzel gösterdiğini, o üniformaların kendisine de yakışacağını söyler ama ekip arkadaşları kızımıza güler geçerler :) Yoko'nun farklı duygular beslediği Tsukasa ise Yoko'ya o üniformaların çok yakışacağını, çok güzel olacağını ve onu o üniformalarla görmek istediğini söyler ve şehirden ayrılır.

Bunun üzerine de erkek gibi yetişmiş olan kahramanımız Yoko hostes olmaya karar verir. Dizi Yoko'nun bu karardan itibaren yaşadığı komik, eğlenceli olayları anlatıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diziyle ilgili torrent linki falan bulamadım ancak bir sitede bölümlerini parça parça vermişler. Orjinal dilinde ingilizce altyazılı olarak o siteden izliyorum. Türkçe altyazısının olup olmadığından haberim yok.

Bahsettiğim site:http://www.mysoju.com/attention-please/

Diziyle ilgili ufak bilgilerde şu adreste mevcut:http://wiki.d-addicts.com/Attention_Please

Attention Please / Japon Dizisi (11 Bölüm)

• türkçe altyazısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

türkçe altyazısı yok

Biraz ingilizceniz varsa rahatlıkla anlayabilirsiniz. İngilizce altyazısı oldukça sade
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

türkçe altyazısı yok

Biraz ingilizceniz varsa rahatlıkla anlayabilirsiniz. İngilizce altyazısı oldukça sade

ne denildiğini sadece kabataslak anlıyorum o yüzden zevki çıkmaz niyetlenmiştim posterdeki ablamız iyiymiş bi izleyim demiştim

• Bir bakalım Ilk 15 dklık partı izledim ama webden izlemek zor geliyor yahu alışmışım yata yata, gere gere dizi seyretmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Bir bakalım Ilk 15 dklık partı izledim ama webden izlemek zor geliyor yahu alışmışım yata yata, gere gere dizi seyretmeye

Aynen abi, 11 bölümlük bir şey diye başladım yoksa çekilcek çile değil, sıralıcan arka arkaya 3-4 bölümü yatacan karşısına oh . Ama 3.bölümü de bitirdim hoş dizi, fena değil.

• quote:

quote:

Bir bakalım Ilk 15 dklık partı izledim ama webden izlemek zor geliyor yahu alışmışım yata yata, gere gere dizi seyretmeye

Aynen abi, 11 bölümlük bir şey diye başladım yoksa çekilcek çile değil, sıralıcan arka arkaya 3-4 bölümü yatacan karşısına oh . Ama 3.bölümü de bitirdim hoş dizi, fena değil.

Ilk bölümü izledim, kızın tripleri falan şeker, izlettiriyor . Bir de zaten bahane ile ingilizce okuma pratigi yapıyoruz iyi oluyor , yoksa ing kitap açıp okuyacagım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ilk bölümü izledim, kızın tripleri falan şeker, izlettiriyor . Bir de zaten bahane ile ingilizce okuma pratigi yapıyoruz iyi oluyor , yoksa ing kitap açıp okuyacagım yok

Al benden de o kadar. İngilizce altyazısı sade, pratik için iyi oluyor cidden. Havacılıkla da ilgili olduğumdan arada bilmediğim terimler de çıkıyor o bakımdan da güzel

• Türkçe altyazı çıkmaz mı acaba?
  • sanmam
  • Eğlenceli birşeye benziyor.
  • kabinoo atandetoo
  • Volkan sardırdın ya bu diziyi de başımıza dur bakalım Bir bölüm daha bitti.
  • quote:

Volkan sardırdın ya bu diziyi de başımıza dur bakalım Bir bölüm daha bitti.

Valla ben de sardım be abi, 4.bölümü izliyorum şu an.

bu arada kızın kendi dilinde Yes diyişi bitiriyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 12 Temmuz 2010; 22:47:27 >

• Alt yazı istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Alt yazı istiyoruz

Ben anlasam uğraşırdım ama anlamıyorum malesef. Pek uğraşan olacağını da sanmıyorum
  • Mesajım bulunsun.
  • internet olsaydı izlerdim vay be konu güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 14 Temmuz 2010; 12:04:07 >
  • quote:

quote:

Volkan sardırdın ya bu diziyi de başımıza dur bakalım Bir bölüm daha bitti.

Valla ben de sardım be abi, 4.bölümü izliyorum şu an.

bu arada kızın kendi dilinde Yes diyişi bitiriyor beni

Ben de 4ü bitirdim az önce, yağ gibi akıyor dizi En cok hosteslern eğitim bölümü hoşuma gitti, bizim kızın geri geri yuzusunde falan koptum.

• Altyazı felan nerden buluyosunuz?DivX olayını pek bilmem normalde siteden izlerim ama bu dizi yok.Biri PM'den ulaşabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.