Şimdi Ara

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.361
Cevap
41
Favori
108.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tırın plakasını değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

1.10.1 sürüme güncelleyemiyorum ayrıca metallic paint job sayfasında steamde yükle/ekle yok.

Steam otomatik güncelliyor zaten, 1.9.24 sürümüne downgrade ettiyseniz daha önce, aynı ayar kısmından tekrar HİÇBİRİ seçeneğini işaretlemeniz gerekir.
    Steam login olduktan sonra o steam sayfasına girerseniz 2 dolara satın alma seçeneği çıkıyor.
  • kayıp uygulama dosyası hatası alıyorum 2 kere sılıp yukledım nasıl halledebılırım
  •  ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

Bu hataları alıyorum.Biraz öncede steamı açtığımda 400-500 mb lık bir güncelleme indirdi sebebi nedir?Nasıl düzeltebilirim.
     ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: turkun oglu

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]  ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

Bu hataları alıyorum.Biraz öncede steamı açtığımda 400-500 mb lık bir güncelleme indirdi sebebi nedir?Nasıl düzeltebilirim.

Steam'den aşağıdaki ekran görüntülerindeki ayarlamayı yapmayı deneyin bir de.

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

• @sarppy Sağolasın işe yaradı.Çalışıyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkun oglu

@sarppy Sağolasın işe yaradı.Çalışıyor şuan.

İyi oyunlar dilerim.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba müsaitseniz bi konvoy yaparmıyız ?
  • biri bana bu kornayı açıklayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hocam merhaba müsaitseniz bi konvoy yaparmıyız ?

Bu akşam oyunda olmayacağım ancak yarın oyunda olursak neden olmasın.
  • mhmtali33 M kullanıcısına yanıt
    kayıp uygulama dosyası hatası alıyorum 2 kere sılıp yukledım nasıl halledebılırım

varmıdır bi yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtali33 -- 28 Mayıs 2014; 12:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Multiplayer'ın tamamen ücretsiz ve birkaç meraklı tarafından geliştirildiğini düşünerek eleştiri de bulunursanız daha isabetli olacaktır

Multi de mi mod yani? Ben oyunun üreticisi tarafından yapıldığını sanıyordum.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Maalesef saygıdeğer abim SCS'nin kendisinin yapamıyacağını, o dönem için oyunda farklı şeylere odaklandıklarını söylemişlerdi. Ancak oyunun yapım aşamasında bunun planlanması gerektiğini aksi taktirde çok zor olacağını belirtmişlerdi. Lakin birkaç Polonyalı meraklı bu işe giriştiler ve onlar da bir aşamada çok fazla problem çıktığını söyleseler de daha sonradan projeyi yeniden başlatarak bugünlere getirdiler ve şu an Open Alpha testerlar olarak kullanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapımcısına kapak olsun o zaman bu.
    SCS'yi amatör ruhundan dolayı destekliyorum her zaman, bu artık paraya dayalı oyun sektöründe çok kalan birşey değil, ama bu gibi amatörlükler ister istemez tepki çekiyor, üstüne SCS'nin gerçekten çok yavaş çalıştığını ve detay konusunda hala çok tekdüze olduğunu da göz önünde bulundurursak gerçekten sıkıntılı bir firma olarak da görünebiliyor kimi insana. Ben eleştiren ama hala seven taraftayım bakalım

• Yeni çıkan Tomb Raider, Watch Dogs, Metro Last Light vb oyunların ne kadar detay içerdiği malum. Eğer bu oyun şu an tutuyorsa, alanında ilk olmasının bunda etkisi büyük. Eğer karşısına bu hatalardan arındırılmış ve kullanıcıların beklentileri doğrultusunda yenilikleri yapılmış muadil oyun yapan dişli bir rakip çıksa, ETS2 bu haliyle uzun süre dayanamaz.
    Amatörlük dedigim biraz da o yüzden, piyasada tek olduklarını bilmek bu firma çalışanları için yeterli görünüyo anlaşılan, yoksa karşılarında bir ya da daha fazla rakip olsa, bu şekilde ağırdan akacaklarını da zannetmem birçok şeyi

•  ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]
  • İş alamıyorum , haritada iş gözükmüyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  • server durumuna burdan bakabiliyoruz artık

http://status.ets2mp.com/
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.