Kimisi oyunu çok övüyor, kimisi çok gömüyor.. Death Stranding tarzı ya sev ya terket oyunu mu oldu acaba.. Bioshock Infinite hissiyatı yarattı bende bakalım sabırsızlanıyorum. Akşam mesai bitimi eve geçip başlayacağım. |
Atomic Heart (2023) [ANA KONU] (9. sayfa)

-
-
Bunun cevabını bilen varsa çok sevinirim. Oyunu oynayanları görüyorum o sebeple sordum yoksa her türlü deneyeceğim zaten game passten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarda bölgeyi yeni zelanda yapıp girmeyi denedim, 50.3gb update yapıyor şuan aklınca. Aynı durumu yaşayan var mı? Bölge değiştirdiğim için mi update adı altında tekrar indiriyor?
düzenleme: indirme hızı 45mb gösteriyor (hızım 100mbs) yani sanırım daha küçük bir update i dosyalara yeniden yazdığı için o şekilde gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 20 Şubat 2023; 16:6:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://opencritic.com/game/14171/atomic-heart
https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/atomic-heart
Opencritic ve metacritic'e incelemeler düşmeye başladı. Opencritic'te zayıf bir başlangıç yaptı fakat IGN dahi 8 vermiş oyuna. 75-80 arasında sabitlenecek gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 20 Şubat 2023; 16:14:24 > -
ign 8/10
gamespot 6/10
çöponic heart...
-
Puanlar beklediğim gibi, şaşırtmadı. The Snitch’de puanlar için düşük demişti, doğru demiş. Yalnız Gamerant 40 vermiş tamamen gömmüş oyunu.
Hocam Atomic Heart'ın puan aralığı enteresan. Çok yüksek verenler de olmuş, çok düşük sayılabilecek puanlar verenler de olmuş. Bu oyun Rus yapımı. Acaba savaş durumundan dolayı da ufaktan dahi olsa puanların alakası var mıdır diye düşünmedim değil. Çünkü puanlar birbirleriyle alakasız. En doğrusunu tabii ki kendimiz oynayıp göreceğiz. Ben zevk alacağımı düşünüyorum. Umarım yanıltmaz
Ayrıca oyunun Metacritic puanı daha yüksek Opencritic puanına göre. Metacritic sitesinde incelemesi yayınlanan siteler bir nebze daha güvenilir oluyor bildiğim kadarıyla. Metacritic rozeti almak biraz daha zor diye biliyorum
Oyunun ilk 2 saatini filan bol bol geze geze deneyimledim.Bioshock tadi alanlardanim.Hic fena degil 10 uzerinden 7 alir.Aslinda garip dunyasi,dusmanlari ve silahlari oynamak icin yeterli bir sebep.Ozellikle yoklukta iyi gitti.Bol bol loot var etrafta ve oyundaki mekanikler bence cok basarili ozellikle gameplay acayip rahat.Tesekkurler gamepass.Tavsiyem hicbir beklenti yapmadan kendiniz kesif yaparak oynayin.Gideri var.
En iyisi oyunu kendimiz deneyimlemek olucak. Gamepass’te bu gece 00:01 de açılacak diye duydum. Güzel vakit geçireyim yeter. Her oyundan Sony veya Rockstar kalitesi beklediğim için oyunlardan zevk alma oranım azaldı.
bölgeyi ve saati değiştirerek mi oyunadınız hocam. Öyle ise bizede anlatırmısız?
-
Bölgeyi Yeni Zelanda yaparak 2 saat kadar oynadım. Oyun çok güçlü bir başlangıç yapıyor. Sanat tasarımı, grafik kalitesi, bölüm dizaynları çok iyi. Oyun zor, çok agresif bir yapay zeka var. Size durmaksızın saldırıyor. Sürekli kaçmak, kendinizi sakınmak, uygun zamanda saldırmak zorunda kalıyorsunuz. Vuruş hissi bence kötü değil. Sinir sistemi bulunmayan robotlara saldırıyoruz, mermilere ve yakın dövüşe insanın vereceği tepkileri veremiyorlar ama parçalanmaları tatmin edici.
Sadece 2 saatlik izlenimimdir. Belki 2 saat daha oynasam çok sıkılıp sileceğim ya da inanılmaz içine alacak beni, orası belli olmaz ama bundan bağımsız sadece ilk 2 saati dolayısıyla bile bu oyunun bence kesinlikle denenmesi gerekiyor. Game Pass ile indirin ve deneyin. Herkesin kendi kararını vermesi lazım bu oyunla ilgili. Tarzı alışılageldik değil.
-
Bunu cok yapiyordum eskiden , dusunce yapimi degistirdigimden beri cogu oyundan zevk almaya basladim
. Her oyun last of us , red dead kalitesi olmayacak sizinde dediginiz gibi .
Tek yapacaginiz sadece konsol bölgesini Yeni Zelanda yapip restart atmak konsola.Oyun direkt oynanbilir olacaktir.Bugun saat tam 14 te acilmisti bende.
-
Gamerant tuhaf bir site.Scorn'a 20 puan , As Dusk Falls'a 40 puan vermişti.Genelde Ps exc oyunlarına 90-100 puan veriyor.Ucundan Xbox ile alakalı bir oyun gördü mü affetmiyor sanırım.
-
Bendede bu şekilde.
-
Bana da güncelleme gelmiş hocam
-
-
oyunda türkçe yok demi ardaşlar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X