robotların zor ölmesinden kasıt paylaşılan videolardan birinde olduğu gibi mermi süngeri olmaları kaynaklı mı? o videoda saçma şekilde mermiler içinden geçiyormuş gibi bir etkiye sahipti. hitbox falan hak getire. onun dışında bahsettiğim videodan sonra zaten beklenti ile başlayacak insan kalmamıştır diyordum ben. baya ümitliydik oysa. |
Atomic Heart (2023) [ANA KONU] (8. sayfa)

-
-
reddit’te oynayanlar yükselmiş duruyor oyuna. bioshock gibi herkese hitap etmeyecek bence fakat genel kanı iyi bir oyun olduğu yönünde olacak. metası 8 civarında olur sanki. alışılageldik bir fps oyunu değil, o belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oyunun kötü olacağını düşünmüyorum yine de oynamadan bilemeyiz ortalama olsa bile yeter fps oyunu çıkmıyor son zamanlar da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence oyun güzel olacak ama seyrettiğim videolara bakınca vuruş hissi kötü olacak gibi. Birde vur vur ölmeyen düşman yapmışlar keşke bunu silahların vuruş hasarını artırarak azaltsalar.
Atmosfer, mekanlar çok iyi ya umarım patlamaz.
-
Ya kardeşim neden pc ile xbox konusunu birleştiriyorsunuz burada şimdi grafik ayarlarıyla ilgili yorum okumak zorunda mıyız ? Ayırın şunu rica ediyorum.
-
Akşam saat kaçta açılıyor oyun ?
evet doğru. çok zor ölüyorlar. bir zaman sonra sıkıyor. umarım leakten sonra eleştirileri görüp düzeltirler ama bu kadar temel bir mekaniğin değişeceğini düşünmüyorum.
-
Bazı oyunlarda combat mekaniği izleyince vasat duruyor, oynayınca zevk alıyorsun. Son dönem çıkan Hogwarts Legacy gibi. Bu oyunun combatı izlerken çok sıkıcı duruyor. Vur vur ölmeyen, çok agresif bir düşman. Normalde bu kadar zor ölüyorsa bir düşman souls oyunu gibi vuruş hissiyatı beklersin ama o da yok. Fakat oynayınca bioshock gibi çeşitlilik sunan, kendi karakteri olan bir fps olabilir.
-
Benimde aklima ilk bu geldi . Hogwarts combat oyun cikmadan once cok elestirildi sonradan oldukca tatmin edici oldugu yorumlari yapildi . Bakalim belki buda boyle olur .
Cok negatif yorum cikiyor karsima . Oynayip begenen gormedim diyebilirim suana kadar .
Reddit'te oldukça beğenildi aslında. Olumsuz yorum da çok gördüm başka platformlarda, o yüzden beklentimi düşürdüm oyundan. Meta'sını 70-80 arası bekiyorum. Game Pass'le oynar sileriz
-
Şimdi şöyle de bir şey söyleniyor nete düşen sürüm 1 ay öncesine geliştirici sürümüne ait bir versiyonmuş çıkış günü itibariyle güncelleme alacakmış büyük beklentiyle beklemiyorum oyunu Hogwarts için de aynı şekilde patlar diyordum aşık etti kendine bakalım yarın ola hayrola
Ayrıca incelemeler bugün 16.00 da yayınlanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Şubat 2023; 13:47:45 >
Simdi kontrol ettim evet redditte herkes begenmis sahiden . Herkesin en sonda belirttigi bir not dikkatimi cekti . "Herkese gore degil" demis cogu kisi yorumun sonunda . Love or hate oyunu olacak demekki
.
Zamanında karar alınıp öyle açılmış. Yönetim ekibinde değilim artık dolayısıyla hiç bi yetkim yok. Alakadar etmeyen mesajları görmezden gel, bir alta geç demekten başka yapabileceğim birşey yok. Dediğin mesajlar konunun anca %10'unu falan oluşturuyor, genelde oyun konuşulmuş zaten.
İnşallah öyle olur ben konuyu açan sizi gördüğüm için size yazayım dedim.
Teşekkürler.
-
Hangi sürüm hocam? Game Pass hala bekletiyor, Steam ise yaklaşık 11 saat sonra diyor.
-
Konumu Yeni Zelanda yapınca açılıyor hocam, öyle erişiyor arkadaşlar.
Rtx 3060lı laptopta 1080pde high ayarlarda oynatır mı sizce? Dlss kullanmak istemiyorum mümkünse. Ps5 de var fakat game passten oynamak daha cazip tabii ki. En kötü pste de alabilirim sorun değil o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X