Şimdi Ara

ATM kartımı unuttum!.Siz unutmayın diye yazıyorum:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam saatlerinde Atm den para çektikten sonra unuttuğum kartımı hatırladım ve müşt.hizmetlerini arayarak kullanıma kapattırdım.
    Tüm bunlar 15 dakika içinde olsa da benden sonra Atm ye gelen kişi 500 tl mi afiyetle çekmiş..

Paramı çeken Arkadaşa Allah'tan rahmet dilerken,kalanlara da sabır diliyorum

Not:karakolla ve banka ile irtibata geçildi ve prosüdüre göre yapılması gereken işlemler başlatıldı..Ne olur acep demiycem,karakoldan geldiğimde çok susamıştım. Bir bardak soğuk su iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre işlem yapılmadıktan sonra otomatik olarak işlemin kapanması gerekiyor kart olsa bile ve dıttt dıııt diye oterler genelde.Adam nasıl çekti parayı anlıyamadım , kameradan belki bulabilirsiniz.
    benim hatırladığım bütün bankalarda böyle olması lazım, kartı unutmuş bile olsanız bir süre sonra kartı geri çekip yutması lazım zaten bunu da geçtim kart çıktığına göre tekrar takıp para çeken adam şifreyi nerden biliyordu

çok bilinmeyenli denklem oldu
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• ben kartı unuttum ve aynı dakika içersinde yapılmış işlemler..Kahrolası telefon çalmaz olaydı..konuşurken öyle çekip gitmişim :)

Yani henüz atm kartı iade etmeden yapılmış işlemler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 27 Eylül 2011; 10:21:25 >
    bence paralar gitti geri gelmeyecek,geçmiş olsun

netten kontrol ettim,yavşak önce bir bakiyeye bakmış ondan sonra çekmiş

Orijinalden alıntı: seyhat

insan içinde bari 100 tl bırakır :)

netten kontrol ettim,yavşak önce bir bakiyeye bakmış ondan sonra çekmiş

geçmiş olsun hocam fazla ümitlenme yanlız o adam yakalansa bile çokta barlarda yemiştir yada iddaa'ya yatırmıştır parayı :D Yakalanırsa hapse girer belki dicem ama burda seninde kusurun var ordan yırtabilir adam :)

not:burası Türkiye şimdi buz gibi bir soğuk su al ve iç.
  • adamın yediği -oku temizlemesi ancak güçlü bir dua ile olur..o Yüzden Allah rahmetle muamelede bulunsun..E kendime de sabır dilemekten öte bir çarem yok..Ama hala narkozun etkisindeyim sanırım daha bi acı hissetmyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 27 Eylül 2011; 10:29:55 >
  • Olay anı..

ATM kartımı unuttum!.Siz unutmayın diye yazıyorum:)

• Boşuna ümitlenme derim, sonuçta gelip gasp yapmadılar, tehdit etmediler belki parayı götüren sıradan bir vatandaştır, kendine hakim olamamıştır

-Sen bu parayı unut..Bu şahıs kayıtlarımızda varsa bulunur ama yok sıradan biriyse 17 milyon insanın içinden nasıl buluruz?
    -Ama etraf mobese doluydu..Takip edilemez mi?
    -Yo o dediğin filmlerde olsur.Siz Arka Sokakları çok izliyorsunuz anlaşılan.
    -Hayır neticede bu bir hırsızlık ve takip edilebilir olmalı.
    -Mesela ben sana desem ki " senden sonra gelen kişi senin arkadaşın ve parayı o aldı" ne olacak?
    -Ama bunun bir şekilde kamera kayıtlarıyla imkansız olduğu anlaşılabilir olmalı hem olur da şahıs yakalanırsa yüzleştirilir ve bir bağımız olmadığı ispatlanır.
    -Biz bu tutanağı Akbanka göndereceğiz ve banka bize Kamera görüntülerini gönderecek bu işekm en az 1 ay sürer..
    -yuh..

Ve unutmadan;

O polisler dışarıda gördüğünüz masum yüzlü kişiler değil,içeride tam bir psikolojik savaş var.O an bir vukuat vardı ve ben tam ortasında buldum kendimi..Adamlar zanlılara bir davranıyor görmelisiniz.Ve inanın ben hep esas duruşda bekledim,Bir ara bir yere oturayım dedim Polis bana" kalkın lan oradan diye bir bağırdı,yerimden zıpladım

İçerisi çok karışık aga

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

Polise ifade sırasındaki dialog;

-Sen bu parayı unut..Bu şahıs kayıtlarımızda varsa bulunur ama yok sıradan biriyse 17 milyon insanın içinden nasıl buluruz?
    -Ama etraf mobese doluydu..Takip edilemez mi?
    -Yo o dediğin filmlerde olsur.Siz Arka Sokakları çok izliyorsunuz anlaşılan.
    -Hayır neticede bu bir hırsızlık ve takip edilebilir olmalı.
    -Mesela ben sana desem ki " senden sonra gelen kişi senin arkadaşın ve parayı o aldı" ne olacak?
    -Ama bunun bir şekilde kamera kayıtlarıyla imkansız olduğu anlaşılabilir olmalı hem olur da şahıs yakalanırsa yüzleştirilir ve bir bağımız olmadığı ispatlanır.
    -Biz bu tutanağı Akbanka göndereceğiz ve banka bize Kamera görüntülerini gönderecek bu işekm en az 1 ay sürer..
    -yuh..

Ve unutmadan;

O polisler dışarıda gördüğünüz masum yüzlü kişiler değil,içeride tam bir psikolojik savaş var.O an bir vukuat vardı ve ben tam ortasında buldum kendimi..Adamlar zanlılara bir davranıyor görmelisiniz.Ve inanın ben hep esas duruşda bekledim,Bir ara bir yere oturayım dedim Polis bana" kalkın lan oradan diye bir bağırdı,yerimden zıpladım

İçerisi çok karışık aga

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.