Şimdi Ara

ATM kartımı unuttum!.Siz unutmayın diye yazıyorum:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seyhat

Polise ifade sırasındaki dialog;

-Sen bu parayı unut..Bu şahıs kayıtlarımızda varsa bulunur ama yok sıradan biriyse 17 milyon insanın içinden nasıl buluruz?
    -Ama etraf mobese doluydu..Takip edilemez mi?
    -Yo o dediğin filmlerde olsur.Siz Arka Sokakları çok izliyorsunuz anlaşılan.
    -Hayır neticede bu bir hırsızlık ve takip edilebilir olmalı.
    -Mesela ben sana desem ki " senden sonra gelen kişi senin arkadaşın ve parayı o aldı" ne olacak?
    -Ama bunun bir şekilde kamera kayıtlarıyla imkansız olduğu anlaşılabilir olmalı hem olur da şahıs yakalanırsa yüzleştirilir ve bir bağımız olmadığı ispatlanır.
    -Biz bu tutanağı Akbanka göndereceğiz ve banka bize Kamera görüntülerini gönderecek bu işekm en az 1 ay sürer..
    -yuh..

Ve unutmadan;

O polisler dışarıda gördüğünüz masum yüzlü kişiler değil,içeride tam bir psikolojik savaş var.O an bir vukuat vardı ve ben tam ortasında buldum kendimi..Adamlar zanlılara bir davranıyor görmelisiniz.Ve inanın ben hep esas duruşda bekledim,Bir ara bir yere oturayım dedim Polis bana" kalkın lan oradan diye bir bağırdı,yerimden zıpladım

İçerisi çok karışık aga

Polis seni başından savmış , uğraşmak istemiyolar. Kamera kayıtlarını bi kararla yarım saat içerisinde alırlar , mobeseler işe yaramıyosa ne diye binlerce liramızı sokağa atıyolar ozaman ?

Bir sürü tipten polis var valla. Hani kimisini tipden anlarsın ama bazıları sivil polis oluyor ozelikle genç olanlar değişik takılıyolar uzun saçlar , sakallar , küpeler vs vs gorsen tanıyamazsın o derece.

• Bu da sana bir anı oldu.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • _____________________________
  • geçmiş olsun..3 sene önce gece işten eve giderken YKB bankamatiğin önünden geçerken dit dit sesini duyunca baktım ki lütfen işleminizi seçiniz gibi bir ekran vardı..Kartı unutmuş birisi..Neyse aldım kartı sabah işyerinden kart sahibini aradım.
    Nasıl diyeceksiniz.
    Bosch fabrikasında çalışan birisinin maaş kartıydı.Üzerine bosch ve kart sahibinin adı yazıyordu.Bosch fabrikasını arayıp durumu anlattım.15 dk geçmedi aradılar.
    Çocuk iş çıkışı geldi kartı teslim ettim.Beraber hesaba baktık 1500 lira gibi bir para vardı.Hepsi sapasağlam da duruyordu,benden önce kimse almamış anlayacağınız.

Olabiliyor böyle şeyler.Biraz dikkatli olmak lazım.
    Ama parayı çeken şahıs kameraya illa ki görünmüştür ama bulunur mu?binde 1 ihtimalle belki.uğraşmıyorlar çünkü
  • Az Önce Biri Anket açmış dün akşam saatlerinde biri atm de kartını unutmuş diye 500 lira felan vardı çektım somaliye bağışladım yazmıs karttaki isim silinmiş diyordu doğrumu link buhttp://forum.donanimhaber.com/m_53114247/tm.htm

http://www.kucukpara.com/atm-islemleri/atm-de-kalan-kartlar/off-side-atm-de-kartim-kaldi-nasil-geri-alabilirim/
  • İlk kart sonra para atm mantığı budur. Zaten 30 sn içinde kartı çekmezsen yutar
    Yani csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Hocam gelişme nedir aynı olay başımıza geldi neler oldu

Orijinalden alıntı: sametjohan

Hocam gelişme nedir aynı olay başımıza geldi neler oldu

Yaz olduğu için tavsiyem;

Buz gibi bir su...
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.