Şimdi Ara

ATM'den para çekerken parayı unutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün işten dönerken indiğim durağa yakın bir atmden para çekip ekmek almak için fırına gidicektim. Ne tesadüftür ki kullanıcağım atmnin para çekme bölümünde asılı duran 500 TL'yi gördüm. O kadar kalabalık içinde hiç kimse dikkat etmemiş nedendir ki bana denk geldi. İnsanlara sorduğumda ise adam burdan gideli çok oldu dediler. O kadar zaman atm de para kalmış ve kimse görmemiş , neyse ki kötü niyetli birine denk gelmedi yoksa para sahibinin emeği boşa gidicekti. Parayı alır almaz bankanın müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum paranın sahibi bulunması için.

ATM'den para çekerken çok dikkatli olun. Ne zaman boşluğa denk geliceğimiz belli olmuyor.

ATM'den para çekerken parayı unutmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22yykadir -- 18 Kasım 2022; 19:45:26 >

• helal olsun dürüst insan

• Harcasana parayı enayi misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil suffer

Harcasana parayı enayi misin

Hak mı yiyim? Kim bilir ne için kullanılıcak o para. Hem bana ait olmayan bir parayı neden benimmiş gibi harcıyım?

• İyi de bir süre sonra o hazne otomatik kapanıyor diye biliyorum. Csb diyorum.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Csb değil neden böyle bir konuda sallama konu açayım? Ben bundan kazancım ne olabilir.??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Çoğu ATM kapatıyor ama asılı kalanda oluyor.Atm ye göre değişiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başka Şubeden para çekmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da olmuştu, 300 TL unutmuştum. 5 dk sonra geri döndüm koşarak ama para uçmuş, ATM geri mi çekti başkası mı aldı bilmiyorum tabi. İşlek bir yer de değildi ama az da olsa geçen insanlar oluyordu.

• Benim ailemde vaktinde yolda 1 balya dolar bulmuştu, tabii yetkili kişilere haber verdik hemenATM'den para çekerken parayı unutmak 

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Çok tehlikeli ve üzücü bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.