Şimdi Ara

## ATITool 0.27 Beta 2 ve Guru3D Driver Sweeper 0.4.5 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
157.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ufak boyutlarına rağmen bazı yazılımlar donanımlarımız için gerekli ve faydalı olabiliyor. İşte bu yazılımlardan ikisi ATITool ve Guru3D Driver Sweeper hem donanımlarını hemde sisteminiz için performans artışı sağlayabilecek önemli yazıımlar olarak karşımıza çıkıyorlar.

ATITool 0.27 Beta 2

ATi ekran kartlarına yönelik olarak geliştirilmeye başlanan fakat devamında Nvidia tabanlı ekran kartları için de kullanılmaya başlanan ATiTool yazılımı, ekran kartlarına ince ayar ve overclock yapabilmek için kullanılan ve boyundan büyük işleri gerçekleştirebilen önemli bir yazılım. ATiTool'un yayınlanan son BETA sürümü ile özellikle AMD-ATi'nin Radeon HD 2900XT ve 2900XT CF ekran kartlarına overclock desteği ve yine AMD-ATi'nin kısa bir süre içersinde çıkması beklenen yeni nesil DirectX 10 destekli orta segment ekran kartları olan Radeon HD 2600XT'ye yönelik ilk destek te sağlanmış oluyor.

Programı indirmek için,
    http://www.techpowerup.com/wizzard/ATITool_0.27b2.exe

Not: Program BETA olduğu için ATiTool'un yapımcıları özellikle Radeıon HD 2900XT ile ilgili overclock deneyimlerine yönelik olarak fikirlerinizi paylaşmanızı da rica ediyorlar.

Guru3D Driver Sweeper 0.4.5

Hemen her Windows kullanıcısı donanım sürücülerinin kaldırılmasından dolayı çeşitli sorun veya problemler ile karşılaşmıştır. Özellikle kaldırılan sürücülerin geride bıraktıkları kalıntılar sistemlerimizin stabilitesini ve performansını olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Guru3D'nin hazırladığı Drvier Sweeper ile özellikle NVIDIA (Ekran kartı ve yonga seti), ATI (ekran kartı), Creative (ses) ve Realtek (ses) sürücülerini güvenle sisteminizden kaldırabilirsiniz.

Programı indirmek için,
    http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1655&file=5&evp=e59295fd31b2170309f53856cd7822d1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 25 Haziran 2007; 10:24:46 >

• çok sağol dostum bazı driverlar sistemden kalkmıyor ve bu sorun bu programla çözüm buldu..
  • ewt walla ben kalkmayınca format atıyorum ortada bişi klamıo
    ben atitool u nvidia kartımda kullanıyorum bi fark ettirmioyor war mı bi sakıncası?
  • beta 1 sorunlu baya
  • beta 2 de sorunlu tavsiye etmem wizzard düzelticez dedi bekliyoruz
  • ayıptır sorması ne sorunu var. ben hep beta sürümü kullandımda malum vista
  • test başlar başlamaz artifact veriyo mesela 10. deneme de kartın sacmalaması gereken yerde 3d heat up falna yapıyo sorunlu yani bende vista kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu deneme vs onları nerden görüyoruz birde 3d heat up vs nedir. bende sorun çıkmaması sanırım anlaşıldı
  • arkadaslar bırıncısı Atı tray tool anladıgım kadarıyla atı chıpsetlı ekran kartlarına o/c yapmaya yarıyo ama bu guru3d ne ıse yarıyo???ekran kartının ne ısıne yarıyo kısa bı acıklama yaparsınızmı??
  • hayır nvidia kartlarda oc olailbiyo artık bu programla
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

ayıptır sorması ne sorunu var. ben hep beta sürümü kullandımda malum vista

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?goto=newpost&t=33447
  • ben bu programı denedim ekranımı mahvetti reset tınca düzeliyordu güya overclock aracıymış kartın saat hızlarını arttırıyorum kaydediyorum sonra bakıyom saat hızları gene eski haline gelmiş beta 2 inş öle deildir
  • saat hızlarını 3d açıkken artırıp sonuçlara ordan baktın mı yoksa direk artırdın da oyuna girince kaldırmayıp reset mi attı pc
  • Teşekkürler..

Nvidia sürekli yeni driver çıkardığı bu dönemde Sweeper programı çok işime yarayacak...
  • Teşekkürler Guru3D Driver Sweeper 0.4.5 artık bu programla artıkları temizliyebilirim
  • malesef benim 2600xt de çalışmadı
    sadece sıcaklığı gösteriyor ayarlarda bi değişiklik yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 8 Ağustos 2007; 16:22:33 >
  • bende bi gariplik var ama diyordum. meğerse yine konu hortlamış:D bu aralar çok olmaya başladı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondorax

bende bi gariplik var ama diyordum. meğerse yine konu hortlamış:D bu aralar çok olmaya başladı:)

e kim hortlattıysa artık
  • benim mesajla hortlasaydı kendi çabamla hortlatmış olurdum. ama zaten hortlamış konuyu sağ panelde görmüş ve bu garipliği yazmış oldugum için hortlatan ben değilim
  • Mobil sitede bir sorun var iPhone ile giriyorum yazı okumak işkence oldu saga sola kaydirmaktan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.