Şimdi Ara

Atilla Taş ve diğer 13 kişi için müebbet hapis cezası istendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FETÖ'nün medya yapılanması davasında tahliyelerine karar verildikten sonra "darbe girişimi" soruşturmasında gözaltına alınan aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 13 şüpheli hakkında “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” ve “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle iddianame hazırlandı

FETÖ'nün medya yapılanması davasında İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliyelerine karar verilen aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 13 sanık hakkında başlatılan "darbe girişimi soruşturması" tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan tarafından hazırlanan iddianamede şüpheliler; Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Yakup Çetin, Bünyamin Köseli, Cihan Acar, Abdullah Kılıç, Oğuz Usluer, Hüseyin Aydın, Murat Aksoy, Mustafa Erkan, Seyit Kılıç, Yetkin Yıldız ve Ali Akkuş hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

SUÇLAMALAR

İddianamede, şüphellerin FETÖ'nün talimatının ardından Bank Asya'da hesap açtıkları veya var olan hesapa yüklü miktarda para yatırdıkları, bir ByLock kullancısı olduğu, bazılarının FETÖ'nün üst düzey isimleri ile telefon irtibatının bulunduğu belirtildi. İddianamede şüphelilerin ayrıca 17/25 Aralık sürecinin ardından FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlara karşı durdukları ve örgüte destek çıktıkları ileri sürüldü. İddianamede söz konusu dönemde şüphelilerin örgütün yayın organlarında ve soruşturmaların yürütüldüğü adliye çevresinde biraraya geldikleri anlatıldı.

İddianame, FETÖ'nün medya yapılanması davası ile birleştirme talebiyle İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.
    http://www.hurriyet.com.tr/atilla-tas-ve-13-isme-istenen-ceza-belli-oldu-40481932

• Bunlara kalsa ülkenin %48.5'i fetöcü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethullah Gülen ile aynı masada yemek yiyenler dışarıda dolaşıyor, 2-3 tweet atanlar “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan yargılanıyor. Sonra düşünce özgürlüğü var diye Avrupa'ya ağlıyorlar televizyonda.
  • adamın açık görüşmleri var fuat avniyle + cemaatin güdümünde gaztedede yazarlık yaptı sütten çıkan akkaşık yapmayın şu herifi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2017; 21:42:0 >
  • Atilla Taş'a muebbet lüks olur bence
  • Atilla taş napmıs ya ben o kısımı kacırdım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Fethullah Gülen ile aynı masada yemek yiyenler dışarıda dolaşıyor, 2-3 tweet atanlar “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan yargılanıyor. Sonra düşünce özgürlüğü var diye Avrupa'ya ağlıyorlar televizyonda.

O değil kendileri direkt Türkiye Cumhuriyeti'ni kaldırıyor, ama hükümeti önemli tabi:@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atilla Taş nasıl burlara geldi anlamadım..En son Yunanistan a kaktırmaya çalışıyorduk..Sonra birden twitter fenomeni oldu çıktı..Atatürk cü gibi görünüp hükümete 2-3 laf edince bir anda kahraman oldu..Sonra fuat_avni ile.felan fotoları çıktı ve sonuç..Bu adam nasıl olduda birden böyle bir hal aldı anlamak zor.

• Darbeyi Atilla Taş yaptı. Müebbet yetmez, bence asılmalı. FG ile fotoğraf çektirenler kandırıldılar. İnsanoğlu bazen koyun gibidir herşeye kanıyor.

• Fetönun ülkeyi ele geçirmesi için yıllarca yanında çalışan adamlar tv ye çıkıp pişkin pişkin yorum yapıyor. Ham çökelek attilla taş müebbet hapis yatacak..

Ben merak ettim suçu tam olarak nasıl ispatlandı? Bylock mu kullanmış, darbe günü f16 ları uçuran adamlardan birimiy miş? Yoksa darbeci generallere emir mi vermiş? Tankın içinden falan mı çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Fetönun ülkeyi ele geçirmesi için yıllarca yanında çalışan adamlar tv ye çıkıp pişkin pişkin yorum yapıyor. Ham çökelek attilla taş müebbet hapis yatacak..

Ben merak ettim suçu tam olarak nasıl ispatlandı? Bylock mu kullanmış, darbe günü f16 ları uçuran adamlardan birimiy miş? Yoksa darbeci generallere emir mi vermiş? Tankın içinden falan mı çıktı?

yargılancak diyor yatacak demiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Fetönun ülkeyi ele geçirmesi için yıllarca yanında çalışan adamlar tv ye çıkıp pişkin pişkin yorum yapıyor. Ham çökelek attilla taş müebbet hapis yatacak..

yargılancak diyor yatacak demiyor...

teşekkürler, o zaman düzeltme yapayım. Bu şarkıcı bozuntusu ne yaptı da müebbet ile yargılanıyor? Fetö ile cıvık cıvık ilişkisi olan siyasileri herkes biliyor, neredeyse ömrünün yarısını cemaat de geçirmiş, yükselmesi için her türlü adımı atmış adamlar tv de program yaparken. Bu adam ne yaptı da bu kadar ağır bir ceza ile yargılanıyor.

Yoksa amaç bunun gibi muhalif ve sesi çıkan insanları susturmak ve göz korkutmak mı?

• üstte yazdık fuat avniyle çıkan açık yazışmaları + fetö gaztesindeki yazarlığı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

üstte yazdık fuat avniyle çıkan açık yazışmaları + fetö gaztesindeki yazarlığı....

Bunlar ne ara oldu?

Fetö nun yayın organlarında kimler yazı yazmadı ki?
  • FETÖ bahane, muhalifleri bertaraf etmek şahane.
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    gene yaş sınırına takıldın..
  • Atilla Tas'i fetocu diye iceriye almak heralde bulent ersoyu bugun bu haliyle bu yasiyla asker ocagina almak kadar mantiklidir. Yukaridaki arkadas cok guzel demis, bunlara kalsa memleketin yarisi fetocu ama gel gor ki ayni masada kasik takirdatan kendilerinin hic bir sucu gunahi yok
  • Hepimiz müebbet yedik zaten bu ülkede. Gerek var mı fazlasına?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.