Bildirim
ATİKER sistem gaz bitince benzine sarsıntılı geçme sorunu!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyhanak
araç peugeot 206 atiker sıralı sistem var. Son zamanlarda sürüş esnasında gaz bitince benzine sarsıntı geçirerek silkeleme yaparak geçiyor. Eskiden lpg bitince benzine geçtiğini uyarı sesi olmazsa anlamazdım. Şimdi neden böyle olmuş olabilir???
Ustalardan yardım istiyorum.
aracınızın map sensörünü veya ecu su arızalı pc bağlantısı ile bu arıza tespit edilebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: seyhanak
araç peugeot 206 atiker sıralı sistem var. Son zamanlarda sürüş esnasında gaz bitince benzine sarsıntı geçirerek silkeleme yaparak geçiyor. Eskiden lpg bitince benzine geçtiğini uyarı sesi olmazsa anlamazdım. Şimdi neden böyle olmuş olabilir???
Ustalardan yardım istiyorum.
Merhaba aracınızı en yakın servise götürerek programdan regülatör basıncını kontrol etmeleri ve mın.basınç degerini degiştirmeleri gerekmektedir
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X