Şimdi Ara

Lpg'de Devir Dalgalanma Ve Stop Etme... (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Araç : Hyundai Accent Era 1.4 Benzin-Lpg Otomatik Vites

Lpg Kiti: Prins Sıralı Sisitem

Sorun: Dur-Kalklarda, Klima açıkken devir dalgalanıyor ve araç stop ediyor. Benzinde sorun yok. Lpg'de ve klima kapalıysa gene sorun yok.

Konu hakkında bilgili veya aynı sorunu tecrübe etmiş üyelerden sorunun ne olabileceğine dair bilgi rica ediyorum.

ÇÖZÜM:

Buji kabloları ömrünü doldurduğu için bu sorunu yaşıyormuşum. Son zamanlarda devir dalgalanma, stop etmeye ek olarak, gaza bastığımda ön taraftan "pat, pat"
    diye ses geliyordu yetkili serviste LPG Patlatma hatası olduğunu öğrendim, özel servise sorunu söyleyince hemen ateşleme elemanlerını kontrol etti ve buji kablolarının ateşleyi dışarı verdiğini söyledi, kablolar değiştikten sonra bir sorun yaşamadım.

Ayrıca @mustyyyyy nicli arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackday -- 4 Aralık 2017; 16:1:0 >

• Ateşleme elemanlarının (buji, buji kabloları ve bobinler) ömrü dolmuş olabilir, benzin lpg ye göre daha kolay tutuştuğu için lpg de sorun baş gösterebilir ama benzinde anlaşılmaz.

Bir ihtimal de lpg regülatör basıncının dalgalanması olabilir. Kontrol ettirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.