Şimdi Ara

ATİKER İLE YAŞADIĞIM ve ARABA SATTIRAN SORUNLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
15.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajlara baktığım kadarıyla mevzu atiker&peugeot ikilisi

2004 model 206 quiksilver kullanıyorum 3 sene önce atiker taktırdım ilk taktırdığımda lpgde 5000 devri geçmiyordu ertesi gün montajı yapan yere götürüp sorunu hallettirdim taktırdığımın ertesi günü dışında ekstra ne bir arıza ne bir sorun görmdeim 3 senedir lpg ile dertsiz tasasız biniyorum+ne atiker ne peugeot ne de bir başka marka babamın oğlu değil
  • sabah arabayı çalıştırdım

tek marşta çalıştı

jiklede yedi

önceki gibi jiklede çalışmamazlıkta yapmadı

10km yol boyunca 3-4 defa yine tekleme yaptı

öncekinden çok daha az oldu yani önceden 15 defa tekliyordu enaz

broadwayler ısınnana kadar biraz tekler diyorlar zaten

bakalım bugünde deneyelim

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • değişen bişey olmadı yine tekliyor fema beyinlede

ama kardeşim fikir değiştirip şahini değilde broadwayi almak istedi

o yüzden maviaya gidip eski atiker beyni taktırıp vericem arabayı

ankarada bakıcaklar çaresine artık

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

değişen bişey olmadı yine tekliyor fema beyinlede

ama kardeşim fikir değiştirip şahini değilde broadwayi almak istedi

o yüzden maviaya gidip eski atiker beyni taktırıp vericem arabayı

ankarada bakıcaklar çaresine artık

aitkerde beyin bedava nasılsa geçmiş olsun birader.ucuz etin yahnisi
  • sayın 666 kardeşim neyin peşindesin anlıyamıyorum atıker için ucuz etin yahnisi tabirini kullanmışsın sen pahalı etin yahnisinden hiç tattınmı acaba.arkadaşımızın aracına atıker marka sökülüp x marka regülatörde bağlanmış.sonuç gene aynı bu aracın lpg kaynaklı sorunu olmayabilir buna rağmen hala atıker kelimesini ağzından düşürmüyorsun. senin mesleğini merak ediyorum doğrusu.. atıker filitre fiatına oha dersin x marka filitreyi değiştirdiğinde ne diyeceksin merak ediyorum onu 3 liraya değiştirtirsin sanıyorum..
    --- HZ MEVLANA--

@ karahan

şu anda pahalı etin yahnisini yiyyorum (BRC) nerdeyse 5 ay oldu aracımı alalı ne bir tekleme ne çok yakma ne stop etme vsvs hiçbişey yok.Buraya gelip DANDİKER in reklamını yapmayın.Alın kullanın bişey demem engel de olmam ama sanki ben yalan söylüyormuşum gibi sallamayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 19 Mayıs 2012; 12:04:32 >

Bende 2001 hyundai accent 1.5 gls, abimde 2005 paegeot 206 1.4 araç var. Hala da aynı araçlara sahibiz. Aynı gün ve aynı ustalar montajı yaptı.

O günden beri benim aracımda hiçbir sorun çıkmazken abimin 206sında nerdeyse her ay değişik bir arıza oldu. Yakıt beklendiğinden fazla çıktı. Arızalar düzeltildi ama çoğu lpg kaynaklı olsa da lpg cilerin değil işten anlayan diğer motor parçalarının ustalarının elinden geçerek düzeltildi. En son haliyle abim şu an aracını 5 üzerinden 3,5-4 memnuniyetle kullanmaya devam ediyor. Bense hiç sorun yaşamadım çok şükür.

Şimdi lpg kit tartarini, ustalar aynı, araçlar farklı, benzer ve farklı yönleri ortada.

Araştırdğımda öğrendim ki paegeot araçlarda sıralı sistem lpg nin sorun çıkarma ihtimali diğer marka araçlara göre daha yüksek ve ben bu araştırmayı uzun bir süre yaptım. (3-4 yıl)Bunda atikeri, tartarinisi, v.s. aynı. Ancak buna rağmen de aracı paegeot olup da hiç sorunsuz da süren çok kişiyle de tanıştım. Yani paegeot araçlarda sıralı sistem lpg kit ile tam uyum sağlamayıp kronikleşecek kadar sorun çıkarma ihtimali diğer kitlere göre daha yüksek ihtimal. Neden peki? Orasını ben bilemiyorum, sorduğum ustalar en çok bu markadan sorun çıkıyor dediler.

Sonuç olarak, konuyu sadece lpg kitine bağlamak çok yanlış.

Bu kadar iddialı konuşabilmek için o araçtaki lpg kitinin sökülüp başka bir marka takılıp bakılması gerekir. Bundan başka marka kötülemek, bu kadar uzun süre kötülemek fanatikliktir.

Bir forum üyesi olarak konuyu açıp başınızdan geçeni paylaşırsınız, sizinle aynı veya benzer şeyleri yaşayanları görürsünüz, araç ve kiti değiştirdiğinize memnun olursunuz, burası o.k. ama memnun olan veya size aksini iddia etmeye çalışan burdaki usta olsun olmasın diğer arkadaşlara olumsuz eleştiriler yöneltmek, aradan geçen uzun süreye rağmen "hadi bakalım, marka kötülemeye devam edelim." mantığıyla yazmak art niyet göstergesidir. Konuyu açan arkadaşın burda Atiker'den yana sorun yaşayanların yazdıklarını okudukça zevk aldığını açıkça hissediyorum, etik değil bir kere.

Abim de paegeot aracını biçok defa satmak istedi, ustalara ve tartariniye buldu kabahati biçok kez, ama bende hiçbir sorun çıkmadığını görmesi, 206 paegeot araçlarda farklı marka lpg kitlerde benzer sorunları duyunca ve arızalarının çoğunu hatta şu an tümünü giderince bakış açısı değişti.

Lpg kiti bağlı araçlarda benzer sorunlar her zaman yaşanıyor, hangi marka olursa olsun. Bize düşen bunları paylaşmak, çözüm bulmaya çalışmaktır, satılmış gitmiş bir aracın ve markanın ardından uzun süre kötü konuşmak bize yakışmaz.

Abime kalsa yaşadığı sorunların hiçbirini halledemeyecekti, nereye gideceğini, nasıl yapacağını bilmiyordu, aracını satma noktasındayken ben ele aldım ve hallettim dertlerini ama aylar sürdüyse de her geçen süre içinde bir derdinden onu kurtarmam sonuçta yüzünü güldürdü.

Bunları hiçbir şeyi değiştirme anlamında yazmıyorum, amacım sadece benim ve abimin başından geçenleri paylaşmaktı.

Kalın sağlıcakla..

• @Wolverine

Ben zaten direkt olarak kite kızmıyorum sonuçta bu kiti de insanlar yapıyor öyle değil mi? Bak şimdi 206 larda kronik problemler olduğunu ben de duydum kimisi düzelir dedi kimisi düzelmez dedi.Anlamadığım şu.Atiker bayileri niye bana şunu yapalım bunu yapalım şöyle deneyelim demek yerine ikide bir gaz ayarı yapıp yolluyorlar? Ben niye marka fanatiği olayım ki? Fanatik olsam söktürürdüm atikeri takardım başka marka.Yani niye BRC kullanırken sorun çıkmıyorda atikerde her Allahın günü sorun çıkıyordu? BRC olmayabilir prins de sorunsuz diyorlar misal.Niye atiker bu kadar sorunlu niye ustalar bişeyden anlamıyor? Ustalar anca buraya gelip ahkam kesmeyi çok iyi biliyorlar.Misal kendin diyorsun 206 lar uyumlu değil çok diyosun ama yine kendin diyorsunki bazı 206 kullanan arkadaşlar sorunsuz atiker kullanıyor.Demekki sorun 206 da değil.Yani olay kendini usta zanneden ve hiçbirşey bilmeyen insanlarda bitiyor.Kusura bakmasınlar.

• Kite kızmıyorum diyorsunuz ancak başlığı bir kez daha okumanızı rica ediyorum sizden... Bende 2,5 sene boyunca 307 aracımda Atiker kullandım. Sattığım zamana kadar inanın en ufak bir sorun bile yaşamadım. Sadece 1 kez sanıyorum 20000 ayarında takan usta haricinde başka bir usta ayarını yapmıştı aracım zengin karışıma düşüp anti pollution foult hatasını verdi. Gidip asıl ustama ayar yaptırınca düzeldi. Sonuç olarak yeni aldığım megane 2 aracıma aynı yerde yine Atiker taktırdım. 307'den önceki aracım polo 6n idi. O zaman yine bu forumlarda çok araştırıp KME marka sistem taktırmıştım. İnanın o kadar zaman ve emek harcadımki ustaların yanında. Hemde Atikerden pahalıydı bu sistem....

Diyorsunuz ki BRC ile sorun çıkmıyor Atikerde her allahın günü sorun çıkıyordu. Aynı araçta kullansanız dediğiniz doğru ancak birisi 206 birisi jazz burada karşılaştırma yanlış olmuş sanki ki BRC ile hiç mi sorun yaşamayan olmuyor?

"Misal kendin diyorsun 206 lar uyumlu değil çok diyosun ama yine kendin diyorsunki bazı 206 kullanan arkadaşlar sorunsuz atiker kullanıyor.Demekki sorun 206 da değil." diyorsunuz . 2. cümleyi silip "Demekki sorun Atikerde değil" yazsak anlam bozuluyor mu sizce? Sonuç olarak bu işlerde hem araç hem kit olmak üzere 2 değişken var ve siz maalesef fanatiklik seviyesinde 1 değişkene yıkmışsınız işi.

Arkadaşın da dediği gibi eleştiri yapmak sizin hakkınız. Bundan en çok faydalanacak kişiler bizleriz ancak temcit pilavı gibi arada sırada sayfayı sırf yukarı taşımak için yukarı taşımanız inanın itici olmaya başlıyor. Aracınızda sorun yaşamışsınız, satmışsınız yeni aracınızda da ne güzel sıkıntısız kedersiz biniyormuşsunuz oh ne güzel işte keyfini çıkarmaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Kite kızmıyorum diyorsunuz ancak başlığı bir kez daha okumanızı rica ediyorum sizden... Bende 2,5 sene boyunca 307 aracımda Atiker kullandım. Sattığım zamana kadar inanın en ufak bir sorun bile yaşamadım. Sadece 1 kez sanıyorum 20000 ayarında takan usta haricinde başka bir usta ayarını yapmıştı aracım zengin karışıma düşüp anti pollution foult hatasını verdi. Gidip asıl ustama ayar yaptırınca düzeldi. Sonuç olarak yeni aldığım megane 2 aracıma aynı yerde yine Atiker taktırdım. 307'den önceki aracım polo 6n idi. O zaman yine bu forumlarda çok araştırıp KME marka sistem taktırmıştım. İnanın o kadar zaman ve emek harcadımki ustaların yanında. Hemde Atikerden pahalıydı bu sistem....

Diyorsunuz ki BRC ile sorun çıkmıyor Atikerde her allahın günü sorun çıkıyordu. Aynı araçta kullansanız dediğiniz doğru ancak birisi 206 birisi jazz burada karşılaştırma yanlış olmuş sanki ki BRC ile hiç mi sorun yaşamayan olmuyor?

"Misal kendin diyorsun 206 lar uyumlu değil çok diyosun ama yine kendin diyorsunki bazı 206 kullanan arkadaşlar sorunsuz atiker kullanıyor.Demekki sorun 206 da değil." diyorsunuz . 2. cümleyi silip "Demekki sorun Atikerde değil" yazsak anlam bozuluyor mu sizce? Sonuç olarak bu işlerde hem araç hem kit olmak üzere 2 değişken var ve siz maalesef fanatiklik seviyesinde 1 değişkene yıkmışsınız işi.

Arkadaşın da dediği gibi eleştiri yapmak sizin hakkınız. Bundan en çok faydalanacak kişiler bizleriz ancak temcit pilavı gibi arada sırada sayfayı sırf yukarı taşımak için yukarı taşımanız inanın itici olmaya başlıyor. Aracınızda sorun yaşamışsınız, satmışsınız yeni aracınızda da ne güzel sıkıntısız kedersiz biniyormuşsunuz oh ne güzel işte keyfini çıkarmaya bakın.

Kite kızamazsın kit insan yapısı bişey.Ama bunu monte eden ustalar ve ayrıca kitin kalitesi çok önemlidir.Defalarca yazdım tekrar yazmıycam.Atiker ve ustlarının kalitesi ortadadır.Ben hangi forum olursa olsun bundan sonra insanlara atiker aldırmamak için elimden geleni yapacağım.Ayrıca fanboy felan değilim.Hangisi benim ihtiyacımı karşılarsa o benim için en iyisidir.Param olsa ilk taktıracağım kit Prins dir.Olmadı teleflex.Bunlardan sonra lovato ve BRC gelir benim için.Atiker sırf ucuz diye kullananı çok ama bu kadar kalitesiz olamaz gerçekten.Bakın şikayetvar coma girin.En çok şikayet olan kit atiker...Sadece tek bir örnek koycam ki nette yığınla var bu şikayetlerden.Yazan kişi sitenin adminlerinden birisi buyrun link ve ss.

ATİKER İLE YAŞADIĞIM ve ARABA SATTIRAN SORUNLAR

http://hondakolik.com/lpg-arizalari/kalkista-devir-dusuklugu/

• @666,

Israrla aynı art niyetinizi sürdürme peşinde olduğunuzu görmek endişe verici. Sizin adınıza üzülüyorum. Girdiniz, paylaşımınızı yaptınız, kendinizce gerekli nedenlerinizi sıralayarak insanlara burda atiker ile ilgili uyarılarınızla bişeyler anlattınız. Buraya kadar herşey tamam. Bundan sonrasında topiği ilk açtığınız günden sonrasında aradan 3 ay geçmiş ve siz hala aynı kötüleme, karalama uygulamanıza devam ediyorsunuz, buna fanatiklik denir, marka fanatikliği, ama ters yönde. Bu yaptığınız forum kurallarının dışına çıkıyor, etik değil, önce de demiştim, paylaşım değil artık çamur atma politikası. Bir de üstte demişsiniz ki "hangi forum olursa olsun bundan sonra insanlara atiker aldırmamak için elimden geleni yapacağım". ne kadar olayı büyüttüğünüz ortada. Bunlara hiç gerek yok ki, yani bu kadar olayı kasmaya lüzum yok, bence mesaj anlaşıldı. Bundan sonrasında benim gibi olaya tarafsız bakan birinin bile tepkisini aldığınıza göre gerisi de hoş olmayacak diyalog ve kalp kırıcı konuşma ortamları yaratacaktır. Gerisi malum.

Bu 4 yıllık süre içinde şunu da öğrendim, atiker, ilk ortaya çıktığı günlderdeki gibi değil, son zamanlarda yeni jenerasyon lpg kitlerinde sorun çıkma ihtimali ilk çıkardığı kitlere göre daha problemli. Ancak burda çok önemli kriterler var. Lpg kitinin kendisi, onu montaj yapacak usta ve kullandığınız araçla uyum.

3 aydır atiker ustalarına vermiş veriştirmişsiniz, bu kadar usta arasında sizin derdinizi çözebilecek olan çıkmadığından hepsi kötü usta olmuş, işten anlamayan olmuş, hatta burdakileri bile küçümsemişsiniz, peki bu ustalar bulunduğunuz şehirde sadece sizin aracınıza mı atiker takmışlar? Yüzlerce araç arasından sizin aracınızda kronik, çözülemeyen, herbir arızanın nedeni bir diğerine bağlı olabilecek bir sürü sorun çıkıyorsa sadece ustaya suç bulduğunuzda oluyor mu? O kit ile sizin aracınızın uyumsuzluk sorunu olamaz mı? Usta elinden geleni yapmış, gerisi kronik sorun olamaz mı? Diğer araçlarda hiç sorun çıkmıyorsa da mı o ustalar kötü size göre?

Bakın ben demişim ki, paegeot araçlarda sıralı sistem lpg kit montajında araç şansa bağlı olarak seçici davranıyor, bunu hangi farklı marka lpg ustasıyla görüştüysem böyle dedi. Fransız araçlarında bu ihtimal daha yüksek diyen de var. Ama tümünde böyle değil.

Tekrar ediyorum, sizin tamamen atikere veya başka bir kite suç bulabilmeniz için aracınızdan söktürüp başka araçta denettirmeniz gerekirdi. Veya o araçta başka bir kit denettirmeniz lazımdı. Bunu yapma imkanınız artık olmadığı için ısrarla hala marka kötülemeye devam etmeniz çok saçma. Siz yaşadınız diye herkeste aynı şey olacak diye de bir başka saçmalık da olamaz yani.

Accent aracı olup da hiç çözdüremediği bir sorunu olan bir arkadaşım vardı, en sonunda şans eseri gittiği bir usta, buji kablolarının birbirine çok yakın durduğunu, onları olması gerektiği gibi ayrması gerektiğini söylemiş, bundan sonrasında da tüm sorunlar ortadan kalkmış, bazen çok büyük sorunların nedeni çok basit ama bulunması şansa bağlı olabiliyor.

Bu topicte şahsen başka bir yorum yazmayacağım artık çünkü sizin gibi topic açıp konuyu bu kadar uzatanı görmedim. Konuyu açarsınız, paylaşımda bulunursunuz, olay biter.

Yarın bir gün aracı sizden alan kişi tüm o sorunları hallettirirse ne diyeceksiniz?

Herkese iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

@666,

Israrla aynı art niyetinizi sürdürme peşinde olduğunuzu görmek endişe verici. Sizin adınıza üzülüyorum. Girdiniz, paylaşımınızı yaptınız, kendinizce gerekli nedenlerinizi sıralayarak insanlara burda atiker ile ilgili uyarılarınızla bişeyler anlattınız. Buraya kadar herşey tamam. Bundan sonrasında topiği ilk açtığınız günden sonrasında aradan 3 ay geçmiş ve siz hala aynı kötüleme, karalama uygulamanıza devam ediyorsunuz, buna fanatiklik denir, marka fanatikliği, ama ters yönde. Bu yaptığınız forum kurallarının dışına çıkıyor, etik değil, önce de demiştim, paylaşım değil artık çamur atma politikası. Bir de üstte demişsiniz ki "hangi forum olursa olsun bundan sonra insanlara atiker aldırmamak için elimden geleni yapacağım". ne kadar olayı büyüttüğünüz ortada. Bunlara hiç gerek yok ki, yani bu kadar olayı kasmaya lüzum yok, bence mesaj anlaşıldı. Bundan sonrasında benim gibi olaya tarafsız bakan birinin bile tepkisini aldığınıza göre gerisi de hoş olmayacak diyalog ve kalp kırıcı konuşma ortamları yaratacaktır. Gerisi malum.

Bu 4 yıllık süre içinde şunu da öğrendim, atiker, ilk ortaya çıktığı günlderdeki gibi değil, son zamanlarda yeni jenerasyon lpg kitlerinde sorun çıkma ihtimali ilk çıkardığı kitlere göre daha problemli. Ancak burda çok önemli kriterler var. Lpg kitinin kendisi, onu montaj yapacak usta ve kullandığınız araçla uyum.

3 aydır atiker ustalarına vermiş veriştirmişsiniz, bu kadar usta arasında sizin derdinizi çözebilecek olan çıkmadığından hepsi kötü usta olmuş, işten anlamayan olmuş, hatta burdakileri bile küçümsemişsiniz, peki bu ustalar bulunduğunuz şehirde sadece sizin aracınıza mı atiker takmışlar? Yüzlerce araç arasından sizin aracınızda kronik, çözülemeyen, herbir arızanın nedeni bir diğerine bağlı olabilecek bir sürü sorun çıkıyorsa sadece ustaya suç bulduğunuzda oluyor mu? O kit ile sizin aracınızın uyumsuzluk sorunu olamaz mı? Usta elinden geleni yapmış, gerisi kronik sorun olamaz mı? Diğer araçlarda hiç sorun çıkmıyorsa da mı o ustalar kötü size göre?

Bakın ben demişim ki, paegeot araçlarda sıralı sistem lpg kit montajında araç şansa bağlı olarak seçici davranıyor, bunu hangi farklı marka lpg ustasıyla görüştüysem böyle dedi. Fransız araçlarında bu ihtimal daha yüksek diyen de var. Ama tümünde böyle değil.

Tekrar ediyorum, sizin tamamen atikere veya başka bir kite suç bulabilmeniz için aracınızdan söktürüp başka araçta denettirmeniz gerekirdi. Veya o araçta başka bir kit denettirmeniz lazımdı. Bunu yapma imkanınız artık olmadığı için ısrarla hala marka kötülemeye devam etmeniz çok saçma. Siz yaşadınız diye herkeste aynı şey olacak diye de bir başka saçmalık da olamaz yani.

Accent aracı olup da hiç çözdüremediği bir sorunu olan bir arkadaşım vardı, en sonunda şans eseri gittiği bir usta, buji kablolarının birbirine çok yakın durduğunu, onları olması gerektiği gibi ayrması gerektiğini söylemiş, bundan sonrasında da tüm sorunlar ortadan kalkmış, bazen çok büyük sorunların nedeni çok basit ama bulunması şansa bağlı olabiliyor.

Bu topicte şahsen başka bir yorum yazmayacağım artık çünkü sizin gibi topic açıp konuyu bu kadar uzatanı görmedim. Konuyu açarsınız, paylaşımda bulunursunuz, olay biter.

Yarın bir gün aracı sizden alan kişi tüm o sorunları hallettirirse ne diyeceksiniz?

Herkese iyi forumlar..

Kardeş sen ne dersen de.Ben kötüleyecem bu markayı kimsenin almaması için elimden geleni yapıcam kusura bakma ve nasıl istersen öyle anla.Ayrıca şunu da ekleyim.Benden aracı alan şahıs 1 ay sonra sattı aracı.yani o da çözememiş nedenini üstelik söyledim bu araç kısa mesafelerde çok fazla yakabilir dedim yok biz ustayız felan deyince iyi dedim.Adamlar motor ve kaporta ustasıydı ama nerdeyse aynı fiyata sattılar aracı.İstersen her türlü ispatlarım çünki hem benim satarken hem de onların satarkenki ilanları SS olarak elimde mevcut.Ben Ocak 13 de sattım onlarda 26 Martta koymuşlardı ilana.Plaka olduğu için SS koymuyorum ama çok ısrar edersen yollarım.Dediğim gibi araç da sorunlu olabilir kitde sorunlu olabilir.Ama her haltı her arızayı GAZ AYARINDA arayan adamlara kusura bakmada ben usta diyemiyorum diyememde zaten.Atiker beni süründürmüş sen hala "aynı art niyetle" felan diyosun valla güzel.İki günde bir sanayiye gitmek hoşuna gider miydi tek bunu cevapla? Ve hiçbir sonuç alamayacağını bile bile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 20 Mayıs 2012; 20:08:13 >

• tüm lpg yedek parça fiyatları lpgyedekparca..com da
    ben atiker yerine olsam burdaki arkadaşa dava açardım.

bu arada hiçbir aracımda atiker kullanmış değilim,
    burda atikerin çok kaliteli olduğunu falan da iddia etmiyorum...

Orijinalden alıntı: ergungur

atiker denen zımbırtı sorunlu bir ürün olsa bugün yüzbinlerce araca takılıyor olur muydu?
    bir kaç vakadan yola çıkarak atiker'i dandiker ilan etme hakkını kendimizde nasıl bulabiliriz?
    üstelik garantisi biten bir ürünün kullanıldığı, lpg ile uyumda sorunlar yaşadığı bilinen bir otomobil markasında, küçük bir şehirde, bir kaç ustanın çözemediği sorundan yola çıkarak..

Tabi ki dava açabilir.Hatta sende avukatı olursun fena mı? Hiçbir arabamda atiker kullanmadım diyorsun o zaman neye göre yorum yapıyosun şaka mısın nesin? Sorunlu bir ürün olsa o kadar araca takılır mıydı diyosun al bak kaç tane şikayet var hakkında? Daha buraya yazılmayanlar var sen bunu 5 le çarp.

Atiker 263

BRC 57

Lovato 45

zavoli 43

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

atiker denen zımbırtı sorunlu bir ürün olsa bugün yüzbinlerce araca takılıyor olur muydu?
    bir kaç vakadan yola çıkarak atiker'i dandiker ilan etme hakkını kendimizde nasıl bulabiliriz?
    üstelik garantisi biten bir ürünün kullanıldığı, lpg ile uyumda sorunlar yaşadığı bilinen bir otomobil markasında, küçük bir şehirde, bir kaç ustanın çözemediği sorundan yola çıkarak..

Tabi ki dava açabilir.Hatta sende avukatı olursun fena mı? Hiçbir arabamda atiker kullanmadım diyorsun o zaman neye göre yorum yapıyosun şaka mısın nesin? Sorunlu bir ürün olsa o kadar araca takılır mıydı diyosun al bak kaç tane şikayet var hakkında? Daha buraya yazılmayanlar var sen bunu 5 le çarp.

Atiker 263

BRC 57

Lovato 45

**** 43

Şikayetin fazla olması sence atikerin kötü olmasımı yoksa bariz ölçüde atikerin fazla araca uygulanmasımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Atiker 263

BRC 57

Lovato 45

**** 43

Şikayetin fazla olması sence atikerin kötü olmasımı yoksa bariz ölçüde atikerin fazla araca uygulanmasımı?

Emin ol çevremde artık hiç kimse atiker taktırmıyor.ucuz etin yahnisini yemiyor artık bu millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.