Şimdi Ara

ATİKER İLE YAŞADIĞIM ve ARABA SATTIRAN SORUNLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
15.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_kan teknik

Aracınızın plaka bilgilerini ve kontrol eden bayi ismini verir iseniz pm inceleme yapmam gerekecek
    Benzin sarfiyatını bilmeden cok yakıt tüketiyor kelimesi bence yanlış aracınızın benzin sarfiyatını ş.içi ölcümlerini ölçmeniz gerekir bundan sonra aracın tüketimi ele alınır ve aynı marka aynı model bir araçla kıyaslama şansınız gine yoktur

Kontrol edenler Kırıkkale Biçerler firması.Sanayinihn içinde ama hiç plakamı almadılar.Herhangi bir işlem kaydı tutmadılar.Tek yaptıkları gaz filtre değişim ve paso gaz ayarıO yüzden plakayı veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Aracınızın plaka bilgilerini ve kontrol eden bayi ismini verir iseniz pm inceleme yapmam gerekecek
    Benzin sarfiyatını bilmeden cok yakıt tüketiyor kelimesi bence yanlış aracınızın benzin sarfiyatını ş.içi ölcümlerini ölçmeniz gerekir bundan sonra aracın tüketimi ele alınır ve aynı marka aynı model bir araçla kıyaslama şansınız gine yoktur

Kontrol edenler Kırıkkale Biçerler firması.Sanayinihn içinde ama hiç plakamı almadılar.Herhangi bir işlem kaydı tutmadılar.Tek yaptıkları gaz filtre değişim ve paso gaz ayarıO yüzden plakayı veremiyorum.

sn 666
    Aracınız için firma yetkilisi murat bey ile görüşüldü.
    Aracınızın problemlerini söyledigimde aracın stop problemi bogaz kelebegi ve adaptasyon kaynaklı oldugunu ve bu arızaları müşterilerine bildirdiklerini belirmektedir,
    lpg geciş süresini geçmiş aylarda montaj yapmış oldugu diger markalar olmak kayidesi ile 3. km kadar cıktıgını belirmektedir bu da bulundukları ilin iklim koşullarının kış aylarında cok düşük sıcaklıklar gördügünü belirmektedir

Detaylı Bilgi için murat beyle görüşe bilirsiniz .BİÇERLER OTO LPG ARAÇ BAKIM ONARIM SERVİSİ

saygılarımla ...

• quote:

quote:

quote:

sn 666
    Aracınız için firma yetkilisi murat bey ile görüşüldü.
    Aracınızın problemlerini söyledigimde aracın stop problemi bogaz kelebegi ve adaptasyon kaynaklı oldugunu ve bu arızaları müşterilerine bildirdiklerini belirmektedir,
    lpg geciş süresini geçmiş aylarda montaj yapmış oldugu diger markalar olmak kayidesi ile 3. km kadar cıktıgını belirmektedir bu da bulundukları ilin iklim koşullarının kış aylarında cok düşük sıcaklıklar gördügünü belirmektedir

Detaylı Bilgi için murat beyle görüşe bilirsiniz .BİÇERLER OTO LPG ARAÇ BAKIM ONARIM SERVİSİ

saygılarımla ...

Hocam plakayı felan vermemiştim benim aracım olduğunu nerden anladılar hemen? Muratı tanıyorum.

• Şu da var.Kırıkkalede sadece biçerlere götürmedim.Nerdeyse bütün yetkili ve yetkisiz servisleri dolaştım hiçbiri çare olamadı.
  • sn 666
    yazıma dikkat ettiyseniz vurgulama yaptım ,,,müşterilerine bildirdiklerini belirmektedir.
  • quote:

sn 666
    yazıma dikkat ettiyseniz vurgulama yaptım ,,,müşterilerine bildirdiklerini belirmektedir.

Anlayamadım ??
  • Bugün gaz ayarı için atiker servisine gittim..filitreler değişecek dedi..yeni değişti daha 500 km olmadı dedim..kontrol etmemiz lazım dediler..filitreleri söktüler..söktükten sonrada bunlar yeni değişöiş ama geri takamayız yenisini takmamız gerekiyor dediler..filitre değişimi ve ayar için toplam 50 lira aldılar..yuh dedim yaaa insaf biraz..atiker servisimi soyguncumu anlamadım..atiker ana bayi şubelerin denetimini hiç yapmıyor herhalde..servissen bir standartın olmalı..herkes kafasına ve arabaya göre fiyat veriyor...İNŞALLAH ATİKER İFLAS EDER..BU KADAR SORUNLU ve BİR O KADARDA TECRÜBESİZ BİLGİSİZ USTA OLURMU YAA..USTALAR BİRBİRLERİNE SORUYOR BU AYARI KAÇ YAPALIM DİYE..ARALARINDA BİR SAYIDA KARAR VERİP TAMAM DİYİP GÖNDERİYOLAR..BİZDE ANLAMIYOZ TABİ TAMAM DİYİP ÇIKIYORUZ ORDAN..2 GÜN SONRA YİNE ORDAYIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEODestek -- 8 Mart 2012; 23:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay006

Bugün gaz ayarı için atiker servisine gittim..filitreler değişecek dedi..yeni değişti daha 500 km olmadı dedim..kontrol etmemiz lazım dediler..filitreleri söktüler..söktükten sonrada bunlar yeni değişöiş ama geri takamayız yenisini takmamız gerekiyor dediler..filitre değişimi ve ayar için toplam 50 lira aldılar..yuh dedim yaaa insaf biraz..atiker servisimi soyguncumu anlamadım..atiker ana bayi şubelerin denetimini hiç yapmıyor herhalde..servissen bir standartın olmalı..herkes kafasına ve arabaya göre fiyat veriyor...İNŞALLAH ATİKER İFLAS EDER..BU KADAR SORUNLU ve BİR O KADARDA TECRÜBESİZ BİLGİSİZ USTA OLURMU YAA..USTALAR BİRBİRLERİNE SORUYOR BU AYARI KAÇ YAPALIM DİYE..ARALARINDA BİR SAYIDA KARAR VERİP TAMAM DİYİP GÖNDERİYOLAR..BİZDE ANLAMIYOZ TABİ TAMAM DİYİP ÇIKIYORUZ ORDAN..2 GÜN SONRA YİNE ORDAYIZ..

oha 50 tl alınır mı? o filtre 5-10 lira civarında.hemen şikayet edin affetmeyin.

• quote:

Bugün gaz ayarı için atiker servisine gittim..filitreler değişecek dedi..yeni değişti daha 500 km olmadı dedim..kontrol etmemiz lazım dediler..filitreleri söktüler..söktükten sonrada bunlar yeni değişöiş ama geri takamayız yenisini takmamız gerekiyor dediler..filitre değişimi ve ayar için toplam 50 lira aldılar..yuh dedim yaaa insaf biraz..atiker servisimi soyguncumu anlamadım..atiker ana bayi şubelerin denetimini hiç yapmıyor herhalde..servissen bir standartın olmalı..herkes kafasına ve arabaya göre fiyat veriyor...İNŞALLAH ATİKER İFLAS EDER..BU KADAR SORUNLU ve BİR O KADARDA TECRÜBESİZ BİLGİSİZ USTA OLURMU YAA..USTALAR BİRBİRLERİNE SORUYOR BU AYARI KAÇ YAPALIM DİYE..ARALARINDA BİR SAYIDA KARAR VERİP TAMAM DİYİP GÖNDERİYOLAR..BİZDE ANLAMIYOZ TABİ TAMAM DİYİP ÇIKIYORUZ ORDAN..2 GÜN SONRA YİNE ORDAYIZ..

bende atiker taktıralı 12000 km oldu. 10000 de filtre değiştirmeye gittim gerek yok diye değiştirmediler. arabamda tekleme ve durma sorunları oldu. ve hala ısıklarda ve dönemeçlerde stop ediyor. yine gidiyorum. filtre değiştirelim diyorum ama değiştirmiyorlar. gerek yok diyorlar. gaz ayarı yapıp gönderiyor

• Bence markayı hemen karalamak yanlış bir tutum. Ayrıca yaptığınız masrafların çoğunun LPG ile alakası yok. Benim 2003 model otomatik focus aracım var. 118000de Atiker taktırdım şu an 145000de sadece 2 kez 10000 bakımı yaptırdım LPG'ye. O da toplamda 60 TL. Bence sorun LPG'de değil araçtaymış. Ben bulunduğum ilde -40 derecede arab kullanıyorum. Daha 1 kez bile stop etmedi. Ayrıca hiç bir şekilde benzin ve LPG arasında çekiş farkı yok... Bence sorun araçta ya da montajı yapan ustada. Dönüşüm kitinde Atiker LPG'de ise AYGAZ veya MOGAZ'dan vazgeçmem...
  • 1999 model renault megane aracım var orjinal 100 binde bakımlı bujisine kadar herşey yeni değişti..atiker kullanıyorum beşbin km önce kendim taktırdım ciddi silkeleme sorunu var..gazcıya götürdüm süper hiç sorun yok dediler. daha önceki aracıma zavoli taktırmıştım bir defa tık demedi..atiker son derece kötü bir marka kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
  • Yeni arabamda BRC var 2 ay oldu alalı ya bi kere stop etsin bi kere teklesin bi kere ilk basışta çalışmasın yok arkadaş.Adam yapmış kardeşim.Allah atikerden uzak eylesin bizi Aminnnnn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 29 Mart 2012; 12:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elffth

Bence markayı hemen karalamak yanlış bir tutum. Ayrıca yaptığınız masrafların çoğunun LPG ile alakası yok. Benim 2003 model otomatik focus aracım var. 118000de Atiker taktırdım şu an 145000de sadece 2 kez 10000 bakımı yaptırdım LPG'ye. O da toplamda 60 TL. Bence sorun LPG'de değil araçtaymış. Ben bulunduğum ilde -40 derecede arab kullanıyorum. Daha 1 kez bile stop etmedi. Ayrıca hiç bir şekilde benzin ve LPG arasında çekiş farkı yok... Bence sorun araçta ya da montajı yapan ustada. Dönüşüm kitinde Atiker LPG'de ise AYGAZ veya MOGAZ'dan vazgeçmem...

Yaptırdığım masrafların lpg ile alakası yok mu??? Çok komiksin kardeş.PEki hangi bakımların lpg ile alakası var çok merak ettim söylede bilelim.Ayrıca bu listede yok ama lpg filtresi de değişti.Daha neyin değişmesini istersin mesela??

ATİKER İLE YAŞADIĞIM ve ARABA SATTIRAN SORUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 29 Mart 2012; 12:34:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elffth

Bence markayı hemen karalamak yanlış bir tutum. Ayrıca yaptığınız masrafların çoğunun LPG ile alakası yok. Benim 2003 model otomatik focus aracım var. 118000de Atiker taktırdım şu an 145000de sadece 2 kez 10000 bakımı yaptırdım LPG'ye. O da toplamda 60 TL. Bence sorun LPG'de değil araçtaymış. Ben bulunduğum ilde -40 derecede arab kullanıyorum. Daha 1 kez bile stop etmedi. Ayrıca hiç bir şekilde benzin ve LPG arasında çekiş farkı yok... Bence sorun araçta ya da montajı yapan ustada. Dönüşüm kitinde Atiker LPG'de ise AYGAZ veya MOGAZ'dan vazgeçmem...

Yaptırdığım masrafların lpg ile alakası yok mu??? Çok komiksin kardeş.PEki hangi bakımların lpg ile alakası var çok merak ettim söylede bilelim.Ayrıca bu listede yok ama lpg filtresi de değişti.Daha neyin değişmesini istersin mesela??

ATİKER İLE YAŞADIĞIM ve ARABA SATTIRAN SORUNLAR

sn 666

Demiş oldugunuz gibi verdiginiz rapor lpg'den Kaynaklı arızalar.

-selenoid valfler şanzıman yagı -lpg kaynaklanan kesin bir arıza-
    -triger değişimi -lpg kaynaklı -
    -rotlar,bilyeler,aks-bunlar kesin ve kesin lpg kaynaklı-
    -akü-lpg kaynaklı
    -devirdaim-lpg bozar-
    -kalerifer petegi-lpg petekleri tıkar
    -gaz kelebegi temizlik-
    -motor takozu-lpg en sevmedigi manzeme hemen bozar
    -alarm-
    -fren müşürü
    -hava filitresi

Bence ilk olarak aynanın karşısına gecin ve kendinizi yargılayın elinizi vijdanınıza koyun.
    Lpg den kaynaklı arızalar oluşabilir,sonuçta Allah yapısı değıl kul yapısı kaldıki insan oğlu bile hastalana biliyor.
    Niyet önemlidir,burda maşalık yapmak gercek dışı olan bir olayları varmış casına göstermek polemik yaratmak cok kolay
    Kimse cahil degildir burda gercekten bir problem olursa burdaki kullanıcılar ürünlerinin adreslerini iletişimlerini biliyor şikayetleri her firma kontrol ve kayıt altına alınıyor

Yazılarım da yanlış bir kullanım oldu ise forum üyelerinden özür diliyorum
    Söylenecek söz cok fakat kısa tutmakta fayda var cönkü bu yazdıklarıma bile nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum .

• quote:

sn:kutlay
    şiyaketiniz içinwww.atiker.com.tr
    tlf:444 22 85 hattı araya bilirsiniz

şunu belirmek isterim yukarıdaki yazınızda
    -İNŞALLAH ATİKER İFLAS EDER- =PEKİ soruyorum şuan ATİKER FİRMASIN'DA calışmakta olan sadece lpg ATİKER AUTOGAS sistemlerinde 1000 aşkın calışan ve bağlı oldugu 590 bayi
    ve bu dalda istihnam sagladıgı diger firmalar,bence bunu yazmanız cok yanlış olmuş.

• Arkadaşım sen anlamadın ben diyorumki arabada değişmesi gereken herşey değişti sen gelmiş diyosunki bunların lpg ile ne alakası var? bEnde sana diyorumki evet bunlarla bi alakası yok çünki sorun bunlar değil.Sorun lpg sisteminin bizzat kendisi şimdi anladın mı? Yani lpg kiti dandik veya bozuk.kaldı ki bozuk olsa değiştirmeleri lazım ama bozuk bile diyemiyorlar.bu kadar değişimden sonra araç hala aynı lpg sorununu veriyorsa sence neresi arızalı bu aracın söyle bakalım? ayrıca aşşağıda yazdıklarımın lpg ile hiç alakası yok öyle mi??

YAĞ VE FİLTRESİ (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    HAVA FİLTRESİ (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    BUJİLER (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    LPG FİLTRESİ
    TRİGER VE DEVİRDAİM (SU YETERİNCE ISINMAZSA ARAÇ LPGYE GEÇER Mİ? )
    GAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ VE SÜBAP AYARI (LPG İLE HİÇ ALAKASI YOK DİYOSUN )
    TERMOSTAT (SUYUN SICAKLIĞINI AYARLAR YANİ LPGYE GEÇİŞTE EN ÖNEMLİ PARÇADIR)

Yukardaki parçaların lpg ile alakası olmadığını söyleyen arabalar hakkında konuşmasın lütfen.

• quote:

Arkadaşım sen anlamadın ben diyorumki arabada değişmesi gereken herşey değişti sen gelmiş diyosunki bunların lpg ile ne alakası var? bEnde sana diyorumki evet bunlarla bi alakası yok çünki sorun bunlar değil.Sorun lpg sisteminin bizzat kendisi şimdi anladın mı? Yani lpg kiti dandik veya bozuk.kaldı ki bozuk olsa değiştirmeleri lazım ama bozuk bile diyemiyorlar.bu kadar değişimden sonra araç hala aynı lpg sorununu veriyorsa sence neresi arızalı bu aracın söyle bakalım? ayrıca aşşağıda yazdıklarımın lpg ile hiç alakası yok öyle mi??

YAĞ VE FİLTRESİ (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    HAVA FİLTRESİ (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    BUJİLER (LPG İLE ALAKASINI ARAŞTIR)
    LPG FİLTRESİ
    TRİGER VE DEVİRDAİM (SU YETERİNCE ISINMAZSA ARAÇ LPGYE GEÇER Mİ? )
    GAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ VE SÜBAP AYARI (LPG İLE HİÇ ALAKASI YOK DİYOSUN )
    TERMOSTAT (SUYUN SICAKLIĞINI AYARLAR YANİ LPGYE GEÇİŞTE EN ÖNEMLİ PARÇADIR)

Yukardaki parçaların lpg ile alakası olmadığını söyleyen arabalar hakkında konuşmasın lütfen.

Yazılarınızı tekrar okuyun aracınıza açtıgı sorunlar diyorsunuz.
    Ben bahsi gecen parcaların ne işe yaradıgını biliyorum merak etmeyin.
    Yaptırdığım masrafların lpg ile alakası yok mu??? Çok komiksin kardeş.PEki hangi bakımların lpg ile alakası var çok merak ettim söylede bilelim.Ayrıca bu listede yok ama lpg filtresi de değişti.Daha neyin değişmesini istersin mesela?? ---(bunu ben yazmadım )siz yazdınız.

Zaten gaz kitinin marka fanatikliği mi olur? okuyucu arkadaşlar sizin yazılarınızı takip ederse gercekten fanatik olmadıgınız COK belli

Aracınızın plakasını hayla göndermediniz neden acaba ?
    ATİKER ile görüşüldü ise pm mail adresinizi atarmısın bir kontrol ettirmek istiyorum ve ya plaka (gercekten dedikleriniz gibi kayıdınız varmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan teknik -- 29 Mart 2012; 16:49:24 >

• arabayı sattım araç Fethiyede plaka değişti ayrıca adamlar birkez bile plakaya bakmadılar.Ne kaydı kuydu?? Neyse tartışmıycam.Ben BRC taktırın demiyorum atiker taktırmayında ne taktırırsanız taktırın diyorum umarım anlaşılmışdır.
  • quote:

arabayı sattım araç Fethiyede plaka değişti ayrıca adamlar birkez bile plakaya bakmadılar.Ne kaydı kuydu?? Neyse tartışmıycam.Ben BRC taktırın demiyorum atiker taktırmayında ne taktırırsanız taktırın diyorum umarım anlaşılmışdır.

Sonuçda bu araçda lpg mevcut dediginiz gibi ise lütfen atikere bildirmiştiniz şikayeti öyle diyordunuz gercekten kayıt varmı baktırmak istiyorum .
    Eger sattıgınız araçda bu problemler gercekten var ise şuan aynı sorunları yaşıyordur,fethiye yetkili servisine yönlendirelim o yüzden yeni plakası ve ya eski plakasıda olur sonuçta
    lpg kullanıcısı müşterimiz problem yaşamasın
    saygılar diliyorum size

• bendede atiker var 4 yıl oldu ilk çıkanlardan fast.şeytan kulağına hiçbir problem yok.iş arkadaşlarımdan dört tanesindede atiker var onlardada problem duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.