Şimdi Ara

Atiker Atikfast di+ modül Hyundai Tucson gdi Stop Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önce aracıma atikfast taktım. Bu arada aracım Tucson gdi otomatik 2015. İlk kullanımlarda hiç sorun yoktu ancak çok benzin kullanıyordu neyse sonradan tasarruf modülü çıktı dediler Youtube da ballandıra ballandıra anlattı ünlü bir otogaz montaj firması. Bende bunu görünce hemen ustama gittim artı 200 tl ile bağlattık cihazı. Ama sonra araç düzensizleşti defalarca servise gitti değişik değişik sorunlar çoğu düzeldi ama bir tanesi hala benimle. Araç rölantide ve akan trafikte kırmızı ışıklarda ya da beklemelerde stop ediyor. Konya ya bağlanıldı çıkan son yazılımlar atıldı ama nafile bu stop etme sorununu bir türlü çözemedik. Bağlattığım ustada çaresiz ne yapacağını bilmiyor. Ne yapmalıyım. Nasıl yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim sizce. İlacı nedir bu sorunun neden yapar bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler.







  • Kimse taktırmadı mı bu meredi yav 😃
  • Ben de 1.6 fsi touran aracıma atikfast di taktırdım. Modül yok. Söylediğiniz şikayetlerin aynısı benim araçta da vardı. Ayrıyeten sabah ilk çalışmada 1 dk kadar dengesiz çalışıyordu. Epey uğraştan sonra enjektörlerin manifolda gaz sızdırdığı anlaşıldı. Enjektörler söküldü yenisini sipariş ettiler bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subotey

    Ben de 1.6 fsi touran aracıma atikfast di taktırdım. Modül yok. Söylediğiniz şikayetlerin aynısı benim araçta da vardı. Ayrıyeten sabah ilk çalışmada 1 dk kadar dengesiz çalışıyordu. Epey uğraştan sonra enjektörlerin manifolda gaz sızdırdığı anlaşıldı. Enjektörler söküldü yenisini sipariş ettiler bekliyorum.
    ŞU an son durum nedir bende servis önerisiyle atiker taktırmayı düşünüyorum
  • ecztolga kullanıcısına yanıt
    Sorunlar çözülmedi, komple söktürdüm tesisatı
  • geçen hafta bende tucson aracıma (2018 sizinki le aynı model ) atker lpg kiti taktılar takılmasının akabinde benim araçtada aynı problemler başgösterdi hemen servise gidip yeni yazılım attılar yaklaşık 1 haftadır şehir içinde kullanıyorum kısa mesafeli olarak şimdilik 1 defa stop etti .
    Sizin son durum ne hocam olmazsa yol yakınken dönelimmi.
  • Ya arkadaşlar böyle bir arabaya LPG takılır mı yazık günah ya valla, 2005 model eski arabamiza dahi takmaya kıyamıyorum.lpg motorun arabanın anasını ağlatıyor, arabanın butun rijitligi kayboluyor.actigi masraflar sorunlar zaten sağladığı ekonomiyi alt üst ediyor.sinir stres kalıyor geriye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 20 Aralık 2018; 19:52:37 >
  • Merhaba , bende ix35 arabama atiker taktırdım . benim ustam modül arıza çıkarıyor dedi takmadı 1 hafta oldu hiç sıkıntı yaşamıyorum
    modül benzin tüketimini azalttı mı ?
    benzini ölçemedim daha gaz iyi yaktı 100 km de 9,48 litre yaktı
  • Atiker daha sıralı sistemi beceremedi ki bu araçlara kit yapsın, en kalitesiz marka beşpara etmez, paranızı çöpe atmışsınız.
    Söktürün kurtulun..
  • Cuma günü atiker e gidip sorunu anlattım onlarda aracı alıp servise soktular merak etmeyin sorununuzu çözeceğiz dediler. Yarım saat sonra abi bi daha sorun olmaz dediler benzin harcamasını biraz arttırdık gaz ayarını kıstık dediler artık ne yaptılarsa belkide kiti söktüler tam bilemiyorum ama şu sıralar bir sorun çıkartmadı. Birkaç hafta daha deneyip yeniden bilgi vereceğim.
  • ecztolga kullanıcısına yanıt
    Son yazımdan bu güne kadar son yapılan lpg ayrından sora araçta herhangi bir sıkıntı veya daha öncki arızalar olmadı.Şu son günlerdeki kış şartlarına rağmen lpg de bir sorun yok.Tek sıkıntım araç açlışır halde beklemedeyken araç içine gaz kokusu girmesi bir dahaki sefere de servise bunu ileteceğim.
  • Arkadaşlar bu kit de benzin tüketimi biraz fazla olursa sorun olmaz. Bu da diğer markalar 10 bine taktırdığınız markalar yüzde 40 tasarruf sağlarken bu kit fazla benzin kullandığından yüzde 30 olur. Bence benzin biraz fazla kullanması motor ömrü için gerekli
  • neşter61 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yaklaşık 8 aydır kullanıyorum yakıt tüketimi 1/3 oranında tahminimce kuru sistemlere göre daha sağlıklı gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.