Şimdi Ara

Atik Elektronikten xbox ntsc-u Aldım bugun Yalnız....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar atik elektronikten xboxımı aldım bi sevinç heyecan içinde geldim kurdum cihazı ama yalnız şöle bi sorun var taktığımda ekran siyah beyaz sanırım bizim tv ler pal , makınada ntsc oldğu için tv çözümleyemedi aradım onun için rgb kablosu al dediler yalnız bulamadım bizim buralarda siz biliyomusunuz arkadaşlar nasıl bişe resmi falan varmı yada bu sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl halletti yardım edersiniz sevinirim

bu arada forza suxx

• hayır ondan değil aynısı bende de oldu tv için renklendirici alman gerek
  • ÇOK KLASİK BİR SORUN...40 - 50 YTL ARASINA ORJİNAL X360 RGB KABLO ALACAKSIN..PAL NTSC SORUNUNU ÇÖZEN BİR KABLO.SCART KABLOYA BENZEYEN BİRŞEY,HEM TV'NDE RENKLİ HEM DE İYİ BİR GÖRÜNTÜ VERİR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

hayır ondan değil aynısı bende de oldu tv için renklendirici alman gerek

o nasıl bişey kardeş renklendirici kablomu scartmı nedir resim falan varmı
  • ARKADAŞ...www.gittigidiyor.com sitesine gir,veya üye değilsen üye ol,orda x360 aksesuarlarını tıkla..55 ytl peşin fiyastına 3 taksit ile orjinal x360 rgb kablo var..hatta satıcı ile aynı şehirde isen daha ucuza elden alabilirsin.
  • bende aldım resmini bulamam ama Ankarada JJApon oyuncak pazarında saatılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox360 2.kol u baglama acil!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaşlar sğolun alıyım hemen
  • arkadaşım ntsc-u larda RGB kablo desteği yoktur.. RGB kablo alırsan ekranın siyah beyaz yerine yeşil renk gosterecektir....(eğerki tv nin PAL ise)
    ntsc-u xbox 360 larda S-VİDEO desteği vardır....bunun için TV nin S-VİDEO desteğine sahip olması lazım...

yada;

artık yeni cıkan tum tuplu tv ler(STANDART TV LER) NTSC-PAL ayırımı yoktur...bu tarz bir TV alacaksın....Sadece kutunun içinden cıkan component kablonun sarı-kırmızı-beyaz ucu ile baglayacaksın....

bak ben sana ornek vereyim.....

1)bizim evde SONY 55 ekran 2001 yılında alınmıs bir tv var..hem pal hemde ntsc destekli...ntsc-u xbox 360 ı component kablodaki o sarı-beyaz-kırmızı ucları takınca pırıl pırıl gosteriyor...

2)yine diğer bir tv 2002 yılında alınmıs arçelik tv sadece PAL destekli bunda ntsc xbox 360 normal component kablo ile siyah beyaz; RGB kablo ile de yeşil renk gosterdi...tv de S-VİDEO cıkısı olmadıgından kullanamıyorum bu tv de...

bu yuzden ya TV ni değiştir...yada tv nde S-VİDEO çıkışı varsa S-VİDEO kablo al....oda gittigidiyorda var zaten....

uyarayım....boşuna alma....

not:ntsc-j lerde RGB kablo desteği vardır...kullanabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 30 Eylül 2007; 16:01:27 >

• bu kablonun sahte olduğunu farketmedinmi gerçekten?hemen anlaşılıyor bu .bu sadece orjinal microsoft kutusunda olan sahte bir rgb kablosu bunlardan çok fazla var piyasada ve gerçek değerleri çok daha duşuk bu fiyat bu kablo için pahalı, dikkat etmenize oneririm .gerçek orjinal microsoft kabloların ustunde kesinlikle microsoft logosu ve kablonun ozelliklerini yazan etiket bulunuyor .kutunun içinden klavuzu falan çıkar bunlara dikkat edin.
    quote:

Orjinalden alıntı: kahram80

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX360-RGB-CABLE_W0QQidZZ5675133

• quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

arkadaşım ntsc-u larda RGB kablo desteği yoktur.. RGB kablo alırsan ekranın siyah beyaz yerine yeşil renk gosterecektir....(eğerki tv nin PAL ise)
    ntsc-u xbox 360 larda S-VİDEO desteği vardır....bunun için TV nin S-VİDEO desteğine sahip olması lazım...

yada;

artık yeni cıkan tum tuplu tv ler(STANDART TV LER) NTSC-PAL ayırımı yoktur...bu tarz bir TV alacaksın....Sadece kutunun içinden cıkan component kablonun sarı-kırmızı-beyaz ucu ile baglayacaksın....

bak ben sana ornek vereyim.....

1)bizim evde SONY 55 ekran 2001 yılında alınmıs bir tv var..hem pal hemde ntsc destekli...ntsc-u xbox 360 ı component kablodaki o sarı-beyaz-kırmızı ucları takınca pırıl pırıl gosteriyor...

2)yine diğer bir tv 2002 yılında alınmıs arçelik tv sadece PAL destekli bunda ntsc xbox 360 normal component kablo ile siyah beyaz; RGB kablo ile de yeşil renk gosterdi...tv de S-VİDEO cıkısı olmadıgından kullanamıyorum bu tv de...

bu yuzden ya TV ni değiştir...yada tv nde S-VİDEO çıkışı varsa S-VİDEO kablo al....oda gittigidiyorda var zaten....

uyarayım....boşuna alma....

not:ntsc-j lerde RGB kablo desteği vardır...

tv'm pal ve s video çıkışı yok malesef aldığım yerde bi kaç kişinin daha başına gelmiş onlarda rgb kablo ile halletmişler zaten bu sorunu söleyince bana direk rgb kablo alman lazım tv'n ntsc desteklemıyor dediler bende ondan sorayım dedim ama senin dediklerin kafamı karıştırdı şimdi forumdada bi kaç kişinin başına gelmiş ve onlarda rgb kablo ile halletmişler senin kabloda sorun olmasın ? birde tv yerine lcd ye baglasak nasıl bi sonuç alırız vga kablosu ile

• arkadaşlar bugun aradım vga kablosu bulamadım pcgold a fln baktım ama xbox girişi uymuyo hiçbirinde göremedim.alanlar nerden aldı acaba bu kabloyu? ve fiyatı kaça
  • bence ntsc to pal cevirici almalisin.
  • başka düşüncesi olan varmı?
  • benim tv pal bg..:( profilo 72 ekran..eger bende ntsc j alirsam siya beyaz mi gostericek baska sansi yokmu cozumu bunun?
  • cihazı alırken şu tv de kullanıcam diye bilgi verirsiniz satıcı arkadaşa, satıcı arkadaşta oşekilde kablolarıyla birlikte satar size cihazı, ntsc ve pal makineleri ayırt edebiliyorsak televizyonumuzuda araya katmakta yarar var.
  • RGB bilmem ne kablosu yerin VGA kablo al, 720p monitorde oyna..Çok daha iyi
  • mönitor varsa vga.tv in varsa rgb kablo sorunu giderir. faho adli arkadaş sorunu güzel anlatmış.bize bok yemek düşer :)
  • bende zaten bugun vga kablo alıcam ama yan sanayisini bulamadım bir türlü.aslında bitane buldum ama ucları farklı anlamadım.sizin kullandıklarınızın tek ucu lcd girişi diğer ucu kırmızı ve beyaz kablo giriişimi arkadaslar?
  • kırmızı beyaz ses çıkış kabloları onların ucu erkektir. öyle alman lazım zaten yoksa sesi nerden alacan :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.