Şimdi Ara

Ati X550 PCI-E Ekran Kartı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben pc me Gta Vice City kurdum. Oyunu açtım biraz oynadım. Sonra Turk City Mod unu kurdum ve oyuna tekrar girdim.

Oyunda Kartal SLX ile dolaşıyordum ki karşıma resimdeki error çıktı. Oyun simge durumuna geçmişti. Hata raporu

gönder dedikten sonra oyuna tekrar girip oyuna devam edebildim. Ama son zamanlarda Ekran Kartımdan biraz

kuşkulu olduğum için bunun nasıl bi sorun olup olmadığını merak ettim. Sizce bunun sebebi ve çözümü nedir?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Ati X550 PCI-E Ekran Kartı...

• Eğer normal catalyst sürücüsü kullanıyorsan softmod kullanmayı deneyebilirsin(omega veya dna da olabilir tabii). Yüklü olanı silip kur.

http://dl.techpowerup.com/softmod/softmod.6-2_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_30152.exe

Gerçi senin sorun farklı gibi. Yine de daha önce 9550 ve normal catalyst ile bu sorunu yaşadığım için bir önereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Şubat 2006; 2:47:41 >
  • ati bazı oyunlarda sorun yaratabilir.bu da atinin azizligi yani dezavantajı..
  • arkadaslar

ilk önce tavsıyelerınız ve dusuncelerınızı paylastıgınız ıcın tesekkur edıyorum. sızce donanımsal bı sorun olabılır mı?

tesekkurler
  • bence donanımsal deil bu karttan tanıdıkta var aynı şeyi arada bir yapıo.bu arada seninkinin markası ne?
  • powercooler
  • vpu recover kapat

bi de sadece kartalla dolaşırken mi oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>> FX 5500 PCI EKRAN KARTI <<<
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok sadece kartalla dolasırken değil... Vpu recover ı kapatmam sence bı soruna yol acmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.