Şimdi Ara

==Ati Tray Tools ve Expertool HD4850/4870 İçin Oc-Fan Kontrol==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle Ati Tray Tools ile Hd4xxx sahipleri kontrolü ele geçirmiş oldular bu 1.5.8.1250 sürümü beta Atitoolda umarız yakında elimizde olur.......
    4870x2 ilede kullanılabilir........Vista64de çalıştırmak için fix veya fix2.......

HD 4xxx serisi destekli Ati Tray Tools.......

http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive.live.com/self.aspx/Public/attsetup.exe

Ve Experttool
    http://en.expreview.com/img/software/0808/Expertool-ati.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 17 Ağustos 2008; 3:37:14 >

• Yavaş yavaş gelio program destekleri..Voltaj kontrollü ati tool u bekliyoruz artık ...
  • teşekkürler paylaşım için
  • yavas yavasda olsa guzel....

daha fazla cesit daha fazla detay....
  • En sonunda ati tray tools 4xxx serisiyle uyumlu sürümü çıktı demek , stok ve özel çözüm fan kullananlr için iyi haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 16 Ağustos 2008; 20:54:24 >
  • ikisini de denedim calisiyor ancak expertool ile %50 nin altina indiremiyorsunuz.att ile fani kapatabiliyorsunuz.ccc'nin hotkeyleri varken cok da pratik degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Ağustos 2008; 21:02:18 >

• ATT desteği gelmesi çok güzel.

Rezil CCC'den kurtuluş, demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki stok fanlı hd4850'ye ati tray toll ile nasıl bi sıcaklık-fan hızı ayarlaması yapsak verimli olur?
  • ooo süper haber eve gidince indiriyorum ztn fan hızını ayarlayamıodum oleyyyyyy
  • Ati tray Tools O/C menüsünde voltaj seçeneği var, yükleniyim mi karta arkadaşlar ne diyosunuz, zara gelmez dimi

• quote:

Ati tray Tools O/C menüsünde voltaj seçeneği var, yükleniyim mi karta arkadaşlar ne diyosunuz, zara gelmez dimi

yuklen icinde kalmasin nasilsa bir ise yaramiyor.
  • Ati Tray Tools Bu program gerçekten çok güzel fan ayar seçenekleri çok güzel olmuş sabit devirde değilde sıcaklığa göre istediğimiz deviri verebiliyoruz.
    Catalays Control Center i tamamen kaldırsam sadece bu programı kullansam bi' sakıncası olurmu.Kartın performansına + veya - bi değişiklik olur mu.?
  • Merhaba ATI Tray Tool da Profil yaratmak çok kolaymış ,bu programı ilk kez kullandım. Bu linkten yararlandım ve tüm aynıntıları anlatılmış http://forum.donanimhaber.com/m_19721128/tm.htm 4xxx Sahipleri kursunlar tümü ile karttan istediğimiz gibi ayarlama yapabiliyoruz.
    Ben mesela masaüstünde varsayılandayken, oyuna girince yapmış olduğum profili otomatik oyunu açar açmaz tanıyoR ve kart masaüstündenyken fuzuli bi şekilde çalışmıyor. (2D moduna ayarlıyoruz )Özellikle stok fanın rahatsız edici sesinden yakınanlara birebir.(örn: Masaüstünde %40 Oyuna girince %60 gibi vs..)O.C. da hiçbir problem çıkartmadı . İstediğim diğerleri verebildim ve kusursuz çalışıyor . Voltajını 1.263 den 1.276 değerine yükselttim hiçbir problem olmadı .

Önerilir..

ayrıca @Andrew

quote:

Orjinalden alıntı: Andrew

Ati Tray Tools Bu program gerçekten çok güzel fan ayar seçenekleri çok güzel olmuş sabit devirde değilde sıcaklığa göre istediğimiz deviri verebiliyoruz.
    Catalays Control Center i tamamen kaldırsam sadece bu programı kullansam bi' sakıncası olurmu.Kartın performansına + veya - bi değişiklik olur mu.?

Herhangi bir problem olmaz bizzat denedim .Sadece CCC yi kaldır diğerleri kalabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 17 Ağustos 2008; 2:08:53 >

• quote:

Ati Tray Tools Bu program gerçekten çok güzel fan ayar seçenekleri çok güzel olmuş sabit devirde değilde sıcaklığa göre istediğimiz deviri verebiliyoruz.

Bence Kalite Düşer Orda Görüntü Özelliklerinin Ayarlıyosun Programı Silersen Onlar Gider VVe Kalite DÜşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky2007

quote:

Bence Kalite Düşer Orda Görüntü Özelliklerinin Ayarlıyosun Programı Silersen Onlar Gider VVe Kalite DÜşer

Aynı ayarlar fazlası ile Ati Tray Tools da mevcut..
  • İlginizden dolayı teşekkür ederim.Programdan görüntü özellikleri vb bir ayar yapmadım.Default ayarlarında kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Sky2007

quote:

• Çok teşekkürler ,hemen indirdim ve kurdum.
  • att de find max gpu dedim fan hızı %65 de ike ve mavi ekran aldım :S

benzeri sorun yaşayan var mı?
  • Merhaba,

ATT gercekten super bir program... CCC'den kurtariyor bizi ama maalesef hala CrossFire destegi olmadigi icin benim isime yaramiyor... Tek GPU kullananlar kesinlikle kullansin derim...

Tesekkurler,

Hicks
  • Overclock için CCC olduğu gibi sınır var mı Ati tray tools'da? 800 üstüne ayarlayabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.