Şimdi Ara

==Ati Tray Tools ve Expertool HD4850/4870 İçin Oc-Fan Kontrol== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4850 toxic ile expert tool da fan ayarı yapan varmı?
  • vista64 e yükleme tekniği nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

Overclock için CCC olduğu gibi sınır var mı Ati tray tools'da? 800 üstüne ayarlayabiliyor muyuz?

Sınır yokmuş arkadaşlar, çok kullanışlı ve güzel bir program. Kendilerini takdir ettim, kartlar çıktıktan yaklaşık 2 ay sonra en nihayetinde adam gibi bir tool çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

vista64 e yükleme tekniği nedir?

• vista 64 ile att yi nasıl kullanacağız tam anlatabilecek yok mu ya
  • experttool iyi oldu att yi çalıştıramamıştım vistada çok sağol kardeşim
  • arkadaşlar şu fix i nasıl kullanacağız anlatırmısınız.
    vista 64 te driver signature ı tamamen kapama ile bir sürü dökuman buldum ama çalıştıramadım bir türlü

vistabootpro da işe yaramadı
  • Bende Vista 64 kullanıyorum ve problemleri aşamadım malesef.Birisi bir çözüm bulursa buraya yazsın lütfen.
  • verilen fix nasıl kullanıyor yapamadım bi türlü
  • Vista 64 bitte kullanmak için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıyoruz, işletim sistemi menüsü çıkan yerde (Safe mode vs olan yer) Driver Signature'ı disable ederek windowsu aç gibi birşeyler yazan seçenek ile açınca program çalışıyor, her seferinde öyle açacaksınız windowsu Bunu otomatik yapan bir program vardı ama tam hatırlamıyorum driverready gibi birşeydi, bulursam linki ile beraber veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

Vista 64 bitte kullanmak için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıyoruz, işletim sistemi menüsü çıkan yerde (Safe mode vs olan yer) Driver Signature'ı disable ederek windowsu aç gibi birşeyler yazan seçenek ile açınca program çalışıyor, her seferinde öyle açacaksınız windowsu Bunu otomatik yapan bir program vardı ama tam hatırlamıyorum driverready gibi birşeydi, bulursam linki ile beraber veririm.

arkadaşım ilk mesaj da verilmiş o dediğin driverready ama uyuglayamıyorum. cd ye yazdım boot ettim ama flash diske nasıl yazılıcak çözemedim
  • arkadaşlar olayı an itibariyle çözmüş bulunmaktayım.
    ama windows açılışına tahmini +3sn zaman kaybı oluyor ama her açılışta f8 yapmaktan iyidir.

eğer tek windows vista64 kullanıyorsanız vereceğim programı sadece next>next diyerek kurmanız ve restart yapmanız yeterli olacaktır. eğer birden çok işletim sisteminiz warsa kurulum sırasında sizden Keystroke numarası soracak oraya vista işletim sisteminiz boot ekranında kaçıncı sıradaysa o sıra numarasını keystroke olarak göstermeniz. yani xp ve vista kullanıyorsunuz diyelim boot ekranında da vistanız 2. sırada o zmn kurulumda 2 keystroke u seçin.(ama bu benim tahmin yürüterek ve okuduğuma göre yaptığım bir yorum olmassa yeni bi xp kurup bizzat denerim.)

programın yaptığı işlem sizin f8 e basıp disable signature seçmenizi otomatik olark yapıyor ve ATT çalışıyor.

### - işaretini silip programı download ediniz ###

http://rapid-share.com/files/141492979/SetupReadyDriverPlus.rar.html

• Ben de vista x64 kullanıyorum. readydriverplus la uğraşmaktansa ccc ın hotkeyi veya kısayolu ile fanı %40ta kullanıyorum sıcaklık desktop altında 45 yük altında max 55e çıkıyor fanın sesi de hiç rahatsız etmiyor vista x64cüler uğraşmayın derim
  • Riva tuner yenisi çıktı 4870 için fan olayını çözüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Riva tuner yenisi çıktı 4870 için fan olayını çözüyor

Keşke ati tool'un da yenisi çıksa. Sıcaklığa göre fan devir ayarı iyiydi...
  • Ati tray tools beta kullandım bi sure oyunlarda nedense arctifact ler oluşuyor sildikten sonra problem duzeldi sanırım programın beta olmasından kaynaklanıyor expertooldada fan hizini sicakliga gore ayarlayamıyoruz ayrıca ben expertool da fan hızını fixed yaptigimda %50 nin altına dusuremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

arkadaşlar olayı an itibariyle çözmüş bulunmaktayım.
    ama windows açılışına tahmini +3sn zaman kaybı oluyor ama her açılışta f8 yapmaktan iyidir.

eğer tek windows vista64 kullanıyorsanız vereceğim programı sadece next>next diyerek kurmanız ve restart yapmanız yeterli olacaktır. eğer birden çok işletim sisteminiz warsa kurulum sırasında sizden Keystroke numarası soracak oraya vista işletim sisteminiz boot ekranında kaçıncı sıradaysa o sıra numarasını keystroke olarak göstermeniz. yani xp ve vista kullanıyorsunuz diyelim boot ekranında da vistanız 2. sırada o zmn kurulumda 2 keystroke u seçin.(ama bu benim tahmin yürüterek ve okuduğuma göre yaptığım bir yorum olmassa yeni bi xp kurup bizzat denerim.)

programın yaptığı işlem sizin f8 e basıp disable signature seçmenizi otomatik olark yapıyor ve ATT çalışıyor.

### - işaretini silip programı download ediniz ###

http://rapid-share.com/files/141492979/SetupReadyDriverPlus.rar.html

teşekkürler bu çok işime yarayacak

• Ati Tray Tools bunu bi türlü beceremedim
    sadece üstteki program yeter mi yoksa expertool da lazım mı?
  • expertool nasıl kullanılır? açıyorum fan speed control yazıytor ama çözemedim işi. kurcalamakta istemiyorum. yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.