Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 ile overclock çılgınlığı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.121
Cevap
4
Favori
135.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • varmı nvidia iyi ati den diyen heleki 3d mark 2005 deki yenilgiden sonra ati ati ati
  • BEN VARIM.
  • ben yokum..:)
    bu nasıl bi karttır yaw.
  • ucuz ekran kartı olarak çıkardıkları 9550 dışında nvdia yı yenebilecekleri hiç bir seviye yok.Ama bu dediğim şimdi için geçerli değil çünkü henüz ps3.0 destekli ağır bir oyun hiç yok.o oyunlar çıktığında nvdia atiye öyle bir darbe vuracak ki anlatamam.Zaten bu 2005 ten acayip pis kokular geliyor.Sanırım ati gerçekten future yi satın aldı.Çünkü şu an nvdia nın yumuşak karnı olan dx 9.b ve ps2.0 dan adamlar bir test yapmışlar.hele bir yeni oyunlar çıksın görün 6600gt ler 6800gtler vs.. nasıl mahvediyor ati yi.
  • hayaller ile yaşanmaz ilhami..
    gerçek bilgiler edinmen gerekir..
    nvidia ne zaman atiyi geçtiki?
    dx9 testlerinde 44.03 driverinda hile yapan nvidia idi..
    nesse sonu gelmez bu oyunun.
    üzülen biz oluruz..
  • arkadaşlar o/c güzel bişide masraflı ve riskli bence yani 4-5 daha fazla fps için ekstra bir soğutucu alacaksın gerekirse ki performans istiyorsan ram i soğutacaksın tabi bunları yapmazsan kasadan çıkan yeşil dumanlar odana yayılınca son pişmanlık fayda etmez bence bularla uğraşacağımıza 130$ lık kart yerine 200 $ lık alalım daha avantajlı bence...

• overc. ile aynı performansı alıyosun, parana yazık
    2500+ 256 ddr 400 ile full ayarlarda unreal 2003 40fps yapıyorum aynı şekilde underg.
    ama frycry da 10-20 fpslerde sürünüyo sistem

quote:

Orjinalden alıntı: gunay74

9600 PRO ların fiyatı ne kadar(satılıyosa tabi)??
  • KARDEŞ BENDE ATI RADEON 9550 ALACAĞIM BANA BU KART HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN.MEMNUNMUSUN KARTINDAN
  • LOSER ben şimdi yada önce demiyorum ben bir süre sonra diyorum.Şu an kral yine ati ama bu sefer ki krallığı eğer yeni bir mimari getirmezse heba olacak.hemde çok büyük darbe yiyecek.
  • Sonuç olarak SAPPHIRE - 256 MB 9550 GE ( 89 USD ) mi ? ASUS - A9550 GE TD ( 83 USD ) mi?
  • Ben yeni computer topluyorum ve bu karttan alacam bu kartla ilgili en az 10 post açılmış okuyabilirsiniz...
  • Asus 9550 aldım bu kartın driverını bir türlü yükleyemedim 98 kullanıyorum ve 9550 die bir driver yok asusun kendi cdsinde ve atinin yeni indirdiğim driverından kurmaya çalıştığımda böyle bir kart yok diyor makine. kart 98 yerine xp de mi çalışıyor bu bana saçma geldi ama artık yapacak bişeyimde kalmadı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Guzel kart ama almaya deymez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Narg

Guzel kart ama almaya deymez

git 5200 al onu almaya değer (64 bit olsun mümkünse onlar müthiş )
  • ilhami kardeş boşuna yorulma.
    ati bi çıkış yolu bulacaktır..
    bu arada fx 5200 64 bitler süper
    yanına bide athlon 64bit off..
    .
  • ASUS - A9550 GE TD ( 83 USD ) .budur
  • ekran kartındn yarın alacağım bu gidişle...

Peki...cd sindeki driverları filan yükledikten sonra.....

Gelelim...o /c yapmaya...fan man almadan..sistemi zorlamadan çok.nasıl performans attırcağım ben buna??Lütfen ayrıntı yazarsanız sevinirim...

Gönüllü öğretmek isteyen varsa...Özelden de mesaj atabilir
  • ara
    quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

ekran kartındn yarın alacağım bu gidişle...

Peki...cd sindeki driverları filan yükledikten sonra.....

Gelelim...o /c yapmaya...fan man almadan..sistemi zorlamadan çok.nasıl performans attırcağım ben buna??Lütfen ayrıntı yazarsanız sevinirim...

Gönüllü öğretmek isteyen varsa...Özelden de mesaj atabilir

arama kısmından istediğin tüm bilgileri bulabilirsin(9550 , ati tool ve overclock kelimelerini arat ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 11 Ekim 2004, 19:16:26 >

• ram hızları 5200 le aynı ama 5200lerin 128 bitliği bulunamıyor..

aslında 9550 nin rakibi tam olarak fx 5500.. doğru değil mi arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.