Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 ile overclock çılgınlığı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.121
Cevap
4
Favori
135.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kart FX5600'den hızlı olmakla beraber (o/c ile tabi) 9600 pro'ya rakip bir kart... Neden diyenler FX5600 le önce bir 3D Mark 2005 alsınlar sonra da boylarının ölçüsünü...

O fiyata daha ne olsun...

Dip not: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=156278 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 19 Ekim 2004, 20:38:26 >

• oc yapıldığında 9600XT ile yarışabiliyor bu kart :)
  • Bu arada alttaki linkteki skor da en yüksek FX5900 3D Mark 2005 skorunun linki...

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=82019 FX5900...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

ram hızları 5200 le aynı ama 5200lerin 128 bitliği bulunamıyor..

aslında 9550 nin rakibi tam olarak fx 5500.. doğru değil mi arkadaşlar..

linke bir göz at
    http://www.tweaktown.com/print.php?docId=649
  • şu o/c yi yapamadık bir türlü

o/c yi açmak için...bir driver önerdi arkadaş..yükledim...

ati tool a gidiyorum...değerlerle azıcık oynayınca...sapıtıyor alet...

anlamadım nasıl yapıyorsunuz..nerde yanlışlık yapıyorum yada.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

ram hızları 5200 le aynı ama 5200lerin 128 bitliği bulunamıyor..

aslında 9550 nin rakibi tam olarak fx 5500.. doğru değil mi arkadaşlar..

5500 onun yanında yavaş kalır.
    ocsuz 5600
    oclu 5700 civarı
  • Bence uygun fiyatıyla şu anki durumda alınacak en iyi kartlar arasındadır. Bende gigatek e geldiği ilk hafta almıstım ve kart cok hosuma gitti herkese tavsiyem olunur
  • 82+kdv ye rahatlıkla bulabilirsiniz.Gigatekte var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkpala

82+kdv ye rahatlıkla bulabilirsiniz.Gigatekte var sanırım

fiyat/performansı manyak güzel bea
  • Arkadaşlar bu ekran kartını rıvatuner kullanarak ta o\c edebiliyoruz diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ÇÜnkü bir arkadaşım bu karttan almış bende rıvatuner yardımıyla Gpu ve ram hızlarını yükseltebileceğini söylemiştim bu sebeple emin olmak istedim Bu arada linki dayanak alarak bu yorumu yapmıştımhttp://www.turkishoverclockers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1146

• kaçırmayın fiyat 81+kdv ye inmişwww.gigatek.com.tr
  • arkadaşlar bende bu karttan almak istiyorum ben bu kartı evkur dan almayı düşünüyorum yanlız bu ekran kartının 64 yada 128 bit olduğunu nasıl anlarım çünkü 64 bit lik bi kart kakalarlar diye korkuyorum alırken nelerine bakmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Merhabalar Arkadaşlar,

Ben bu kartı izmirden 79 usd + kvd'e aldım..

Kutusunda gamer edition yazıyor ve kutu arkasında 9550 ile 9950 ge / td performans karşılaştırılması yapılıyor..ayrıca pcbisi üzerinde 9550 ge/td yazıyor..

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 21 Ekim 2004, 9:43:21 >
  • Siz olsanız hangisini alırdınız?
    kart fiyat
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUSTEK A9550GE/TD ATI RAD.9550 128MB TVOUT DVI 8X 82
    PCOLOR ATI RAD.9600PROEZ(128BIT)256 MB TV DVI 8X 135
    ASUSTEK A9600XT/TVD ATI 128MB TVOUT V-IN DVI 8X 189
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    kartlardan hangisi en iyi fiyat/performans kuralına uygundur. POWERCOLOR nasıldır ? kafam karıştı?yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tears -- 21 Ekim 2004, 11:12:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Couragix

arkadaşlar bende bu karttan almak istiyorum ben bu kartı evkur dan almayı düşünüyorum yanlız bu ekran kartının 64 yada 128 bit olduğunu nasıl anlarım çünkü 64 bit lik bi kart kakalarlar diye korkuyorum alırken nelerine bakmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

üzerinde yazar 128 bit ddr memory( bellek) diye.hiç bir şey yazmıyorsa kesinlikle alma çünkü ,yazanlar övmek için yada (yada nadiren ahlaklılıkları tutar) satabilmek için (kötü reklam olmasın diye ) yazmaz.

@tears
    asus ge 9550 128 bit al gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 21 Ekim 2004, 23:33:22 >
  • Cılgın bişiy bu yawf!...
  • selam arkadaşlar ne alsam ne alsam diye araştırırken bunu gördüm ve çok hoşuma gitti sizin abartmanız da buna eklenince kartı almaya karar verdim. bursa'dayım. nasıl alabilirim? internetten nasıl alabilirim? daha önce hiç netten alışveriş yapmadım. kargo olayları falan nasıl oluyor? nerelere güvenebilirim?
  • ASUS - A9550 GE TD 81.00 USD + KDV
    SAPPHIRE - 256 MB 9550 GE 86.00 USD + KDV

biri 128mb biri 256mb, özellikler aynı gibi görünüyor. bunların ne farkı var? fiyatları da farklı değil?
  • ya kardeşler bende daha 3 gün oldu Xpert Vision Radeon 9550 128 bitlik 256 mb ddr modelini aldım. Başta powercolor istemiştim fakat bilgisayarcım bunun resim kalitesi daha net dedi ve bunu aldım. Sizce markalarda bu kadar farklılık olur mu?? Ayrıca Bende Ati Tray Tools programı var fakat ekran kartımı 360-540 a kadar zorladım ve F1 2002 oyununun Benchmark testinde orjinal saat hızlarıyla aynı performansı aldım. Amaba ben mi beceremedim o/c işini.. Sizce başka hangi program kullanmalıyım.. Yoksa yol yakınken Asus 9550 Ge felan mı alayım.. Lütfen gerçekten bilginiz varsa bu konuda beni aldınlatın.. Yoksa enayi gibi boşuna para vermiş olmak istemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahirmete

ya kardeşler bende daha 3 gün oldu Xpert Vision Radeon 9550 128 bitlik 256 mb ddr modelini aldım. Başta powercolor istemiştim fakat bilgisayarcım bunun resim kalitesi daha net dedi ve bunu aldım. Sizce markalarda bu kadar farklılık olur mu?? Ayrıca Bende Ati Tray Tools programı var fakat ekran kartımı 360-540 a kadar zorladım ve F1 2002 oyununun Benchmark testinde orjinal saat hızlarıyla aynı performansı aldım. Amaba ben mi beceremedim o/c işini.. Sizce başka hangi program kullanmalıyım.. Yoksa yol yakınken Asus 9550 Ge felan mı alayım.. Lütfen gerçekten bilginiz varsa bu konuda beni aldınlatın.. Yoksa enayi gibi boşuna para vermiş olmak istemiyorum...

benimde 9200' de aynı problemim vardı ! driver'da oc kiliti varmış ! o ati tool'dan sağ altında settings'e gircen ! ordan miscellaneous'u seç ve "remove 9000/9200 vs... clock lock "diye bişi var onu işaretle ! olur o zaman ! tabii inşallah !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.