Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu olay bana biraz karışık geldi ve yanlış bişey yapmak istemiyorum.imzamdaki ekran kartını kullanıyorum.ben şimdiye kadar bu dediğiniz siteden yeni sürüm filan indirmemiştim.bugune kadar hep asus un sayfasından ekran kartının son driver ını indirip kurarım.en son olarak da 8.282.1 versiyonunu yuklemiştim.isterseniz linkten bakabilirsinizi.

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

bu driver tam olarak 207.98 (MBytes) . bunu kurduğum zaman catalyst center otomatik olarak kuruluyor.siz 6.10 sürümü deyince merak ettim ve bendekinin sürümüne baktım.

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı

heralde bendekinin sürümü baya eski.doğrumudur?
    şimdi benim anlamadığım bir soru var.ben e.kartının son driverını indirdiğim halde nasıl oluyorda catalyst in versiyonun da bir artış olmuyor?yani nasıl kartın driver ını guncelliyor isem aynı şekilde ati nin sitesinden de catalyst in güncellemesinide yapmam mı gerekiyor?

şimdi muhtemelen bu güncelleştirmeyi yap diyeceksiniz.

High Speed
    (Cable / DSL) kısmında 1 of 2 ve 2 of 2 kısımlarını indirip sırası ile kurup işlem tamamlanıyormu? yoksa en altta Additional Downloads kısmı var.ordaki AVIVO Package ı da yuklememiz gerekiyormu?

bunlardan başka bi işlem varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

• hadi arkadaşlar az bi yardım edin.

birde ben program ekle kaldır dan ati-yazılım kaldır yardımcı programından güvenle kaldırdığımda ekran kartının ana driverı olan display driverı da kaldırmış mı olurum?

• bende kutudan çıkan 5.8 sürümü vardı 6.6 yı yüklediğimde bariz performasn düşüşü oldu tekrar kaldırıp yüklemeye çok uğraştım format bile atıcaktım bıktım en sonunda ondan sonra da yeni sürücü yüklemiyorum bu yeni olanın faydası olur mu 6.10 un
  • yukleyelm bakalm 6.10u
  • o yeni çıkan catalyst driverleri 6 serisinden bahsediyorum Radeon 9xxx serisi için pek de etkili değil arkadaşlar genelde daha üst x1xxx serisi için. Yani 9600xt niz varsa 6.9 ile 6.10 arasında performans açısından hiç bir fark olmadığını görebilirsiniz
  • yaw benim sorularımı cevaplayacak bi babayiğit yokmu ?
  • @nokya6260
    dostum sen ATI yardımcı yazılım kaldırıcı ile sürücülerini kaldır daha sonra ati nin de önerdiği ATI CAT UNINSTALLER ile sistemini bir güzel temizle...
    daha sonra amd&ati nin sayfasından çek sürücülerini kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

@nokya6260
    dostum sen ATI yardımcı yazılım kaldırıcı ile sürücülerini kaldır daha sonra ati nin de önerdiği ATI CAT UNINSTALLER ile sistemini bir güzel temizle...
    daha sonra amd&ati nin sayfasından çek sürücülerini kur.

ok saol.ben en iyisi ilk önce ati cat uninstaller ı bulıyım bi.
  • arkadaslar benım ekran kartım his 9600xt
    his fırmasının web sayfasında aynen sunlar yazıyor 6.10 surucusu ıcın

Official Radeon X1300/X1600/X1650/X1800/X1900/X1950XTX
    Package Version: ATI Catalyst: 6.10 8.301-060926a-036791C-ATI with WHQL
    Note: Users must have Microsoft's .NET Version 1.1 Framework prior to installing the ATI driver/Catalyst Control Centre(CCC) components.

gordugunuz gıbı ustte ekran kartları modellerı var bu surucu sadece bu kartlar ıcın mı uyumlu ?
    ama atı nın web sıtesıne baktıgımda derstekledıgı modellerın ıcınde 9600 serısıde var

acaba his ın web sıtesınden ındırdıgımde uyumsuz mu olur
    olursa atı nın web sıtesınden mı ındırmelıyım surucu yu
  • X serisini destekliyor diye biliyorum.
  • Official Beta Radeon 9500/9550/9700/9600/9800/X300/X550/X600/X700/X800/X850/X1300/X1600/X1800/X1900 series
    Package Version: ATI Catalyst: 6.6 8.252-060503a-032465C-ATI with WHQL
    Note: Users must have Microsoft's .NET Version 1.1 Framework prior to installing the ATI driver/Catalyst Control Centre(CCC) components.

ben su an bu surucuyu kullanıyorum
    6.10 hisin web sıtesınde x serısını desteklıyor dıye bende yuklememıstım

atı nın web sıtesınde altta gecen modellerı gorunce ıkıleme dırdım
    # Radeon® X1900 series
    # Radeon® X1800 series
    # Radeon® X1600 series
    # Radeon® X1300 series
    # Radeon® X850 series
    # Radeon® X800 series
    # Radeon® X700 series
    # Radeon® X600 series
    # Radeon® X550 series
    # Radeon® X300 series
    # Radeon® 9800 series
    # Radeon® 9700 series
    # Radeon® 9600 series
    # Radeon® 9500 series

bu arada ivermetal kardesımın kullanıcı onunla baglı kalmıs onunla yazmısım sorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 6 Kasım 2006; 14:25:40 >

• kardeş bende de atı var ama benimkinin modeli ATI Radeon IGP-320M onuda bulurda eklersen çok yardımcı olmuş olursun.şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

hadi arkadaşlar az bi yardım edin.

birde ben program ekle kaldır dan ati-yazılım kaldır yardımcı programından güvenle kaldırdığımda ekran kartının ana driverı olan display driverı da kaldırmış mı olurum?

nokya6260 kardes bende x1650 e.kartı aldım gecen hafta driver cd sini otomatik kurarken bu encoder yazan kisima gelince bayagi bi süre bekliyor 20dk kadar bende bi sorun var diye iptal edip manuel kurdum driveri ama encoder felan kurmadim..sende kurulu görünüyor ve 4 gb yer kaplamis galibaa ...uzun süre beklemem mi gerekli kurmasi için..kurmazsak ne olur bilen varsa yazarsa sewvinirim..tşkler...

• quote:

Orjinalden alıntı: tcoalngsau

nokya6260 kardes bende x1650 e.kartı aldım gecen hafta driver cd sini otomatik kurarken bu encoder yazan kisima gelince bayagi bi süre bekliyor 20dk kadar bende bi sorun var diye iptal edip manuel kurdum driveri ama encoder felan kurmadim..sende kurulu görünüyor ve 4 gb yer kaplamis galibaa ...uzun süre beklemem mi gerekli kurmasi için..kurmazsak ne olur bilen varsa yazarsa sewvinirim..tşkler...

öncelikle hayırlı olsun . ben bu encoder ı kendim kurmadım.yani demek istediğim encoder diye bişey indirip kurmadım.benim tek yaptığım.asus un sitesinden kendi ekran kartımın en son driverını indirmek ( bu 207mb ) dl bittiğinde ise rar ın içine girip setup a tıklamak.kurulum 3-4 dk sürüyor.sonra restart yapıyorum.olay bitiyor.bu resmi eklerken ben acayip şaşırdım.4gb ı görünce afalladım . indirdiğim driver ın içinden çıkıyor galiba. bu driver daki setup a tıklayınca o resimde gördüklerinin hepsi kurulmuş oluyor.anlatabildim inş.

• ben suanda x1650pro ekran kartimin ayarlarindan tam veril aldigimi sanmiyorum..Gerekli püf noktalar ve yapilmasi gerekenler nelerdir arkadaslar bilen yokmu..yardim ltfn...şu an sistemimde sadece driver yüklü ne ATI catalist ne parantel kontrol nede baska eklenti vs kurulu da degil...

acaba bu catalist 6.10 yüklememiz tek başina yeterlimidir?
  • su 6.10 u notebook için kullanabiliyoruz değil mi ben x700 var ama bir yerden yüklenmiştim görüntü de renk kayması oldu ve reset atıp driver ı silince sorun çözüldü sorunla karşılasan varmı ve bu 6.10 u yükleyelim mi şimdiii
  • Ati ile ugrasilmaz yemin ediyorum.
  • 6.11 çıktı.

• dostlar ATI X1400 için catalyst te son sürüm ne? Galiba catalyst 6.11 masaüstü bilgisayarlar için, yoksa laptoplar içinde geçerlimi?
  • Arkadaşlar bi yardım edin.6.11 çıkadursun ben daha 6.10 u kuramadım.Resimde de göreceğiniz gibi ilk önce .NET Framework 2.0 uzantılı proğramı kurarken resimdeki uyarıyı veriyor.Ve yüklenmiyor.Ne yapmalıyım.Lütfen bi yardım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.