Şimdi Ara

Ati HD5750 1GB....PALIT GTS 250 Green 1GB..Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün açtığım bi konu ile Gts 250 green almaya karar vermiştim ki bi arkadaşım HD 5750'yi önerene kadar. Kafam karıştı gts 247 TL radeon ise 267 TL

bunlarda linkleri

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2286

http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2571

Ati nin ekstradan sanırım DirectX 11 i destekleme gibi bi artısı var. Aradaki 20 TL fark ile Ati almalımıyım yoksa Gts 250 de karar kılmalımıyım.. Cidden kafam karıştı bi yardım eli lütfen...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 5770 gtx 260 la ayni performansi veriyor. 5750 gts 250 le ayni performansi vericekltir en kotu ihtimalle. aradakı 20 tl farka deger. hem ısınma hem elelkirik tuketimi hem dx11 hem shader 5 daha uzun omurlu ve performansli bir kart. ben 5750 diyorum.
  • 5750 tabiki daha ağır basıyor ben olsam 5750 alırım
    @Exxcrea
    5770 in gtx 260 ı falan geçtiğ yok lütfen insanları yanlış yönlendirmiyelim !!
  • Performans olarak (dx11 oyunlarını bilmiyorum) GTS250 HD5750 den biraz daha önde görünüyor testlerde. Ama bende HD5750 tercih ederdim. Güç tüketimi olsun, dx11 desteği olsun, tercih nedeni olabilir.

Ama eski oyunlar için alıyorsanız physx desteğinide gözönüne alarak GTS250 tercih edebilirsiniz.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• GTS 250 al tabiki, o kadar düşük bir performansda bir kart dx11 olsa ne olur olmasa ne olur.

5750 alırsan oyunları artık 5 fps'de dx11 oynarsın . DX11 yüzünden aklın gitmişya. Tabi 5 fps'ye oynanmak deninirse...

• sadece directx 11 düşünülerek alınmamalı.ama güç tüketimi benim için çok önemli mesela o nedenle ben olsam 5750 alırım.
  • gtx260 yada gts250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 18 Aralık 2009; 0:33:36 >
  • 250 liraya 5750 alacağına 70 lira daha ekle 5770 al 5750 i almanın anlamı yok. dx11 diyorlar ama piyasada adam gibi dx11 oyun olmadığı için bunun söylendiğini unutma dx11 gerçekten kullanan oyunlar çıkmaya başladığında belki 5770 işine yarar. 5750 kesinlike 250 liralık kart değil.
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

GTS 250 al tabiki, o kadar düşük bir performansda bir kart dx11 olsa ne olur olmasa ne olur.

5750 alırsan oyunları artık 5 fps'de dx11 oynarsın . DX11 yüzünden aklın gitmişya. Tabi 5 fps'ye oynanmak deninirse...

düşükmü allah aşkına bu kadarda saçma yorum yapmayın komik duruma düşüyorsunuz
    http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3658&p=5
    burdan veya benzer yerlerden testlerine bi göz atın ondan sonra gts 250 ile kıyaslayın.yalan yanlış bilgiler verip durmayın.siz bu karta gts 250 yanında çok düşük performans veriyo diyosanız ki benim bu sonuçları gördükten sonra gts 250 yi sobaya atılacak odun niyetine almam yada bir başkasına aldırmam salaklıktır veya kötü niyetliliktir.varın gerisini siz anlayın.arkadaşım sen gönül rahatlığı ile al her şekilde gts 250 den üstün 5750.safsatalarada fazla kulak asma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miharbi17 -- 18 Aralık 2009; 2:30:57 >

• _____________________________
  • 5750 alınız hem daha az ısınır.
    seçim yapması zor.
    şahsen bende bu fiyat aralığında yeni bir kart düşünüyorum ama acelem olmadığından bu segmentte yeni nesil nvidia kartları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 20 Mart 2010; 0:53:38 >

pazartesi günü Powercolor HD5750 aldım. ilk başta önemsemediğim bir sorun desktop yada film sırasında görüntü bozulmasıydı dün akşam iyice test ettim ve bunun anlık hata olmadığını ve sürekli olduğunu gördüm.

Şimdi bu ürünü geri verip Palit 1GB GTS 250 almayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Confusion

dün buna dair konu açacaktım ama fırsat olmadı.

pazartesi günü Powercolor HD5750 aldım. ilk başta önemsemediğim bir sorun desktop yada film sırasında görüntü bozulmasıydı dün akşam iyice test ettim ve bunun anlık hata olmadığını ve sürekli olduğunu gördüm.

Şimdi bu ürünü geri verip Palit 1GB GTS 250 almayı düşünüyorum

Eğer ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldıysanız,

PALIT GTS250 E-Green 1GB 256bit DDR3 DX10 Ekran Kartı - 239 TL
    MSI GTS250 Twin Frozr GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı - 246 TL

Aradaki 7 TL farka kesinlikle değer. MSI çok kalitelidir ayrıca özel soğutmalı bu model. Palit yerine MSI çok daha iyi bir seçim olacaktır bence.

• ekran kartı: default
    win xp sp3
    driver 10.2
    codec: k-lite codec pack

5770 lerde karelenme sorunu şeklinde birşeyler okudum ancak HD5750 de hiç denk gelmemiştim. "SS" aldım ama evde gerekirse akşam yayınlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.