Şimdi Ara

PALIT GF-210 1GB 128BIT DDR2 Hangi Siteden Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartı alıcam ama hangi site en güvenilirdir yorumlarınızı bekliyorum.

GOLD'da buldum ama siparişlerin geç geldiği yönünde şikayetler de okudum sikayetvar'da.

Adres:http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91621&ad=PALiT-GF-210-1GB-128BiT-DDR2-CRT-DVi-Ekran-Kartlari

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • GTA4 açıyor arkadaşım bu kart ile. Maksimum bütçem 110 TL o yüzden bu kartı seçtim.

DDR2 zaten anakartım. PSU çok iyi 450W.

Orijinalden alıntı: batuhancakir

GTA4 açıyor arkadaşım bu kart ile. Maksimum bütçem 110 TL o yüzden bu kartı seçtim.

gta4 açıyor fakat hep aynı görüntüye bakıyoruz
    bari bunu al o karttan daha iyidir
    http://www.vatanbilgisayar.com/vtx3d-vx4650_1gbd2-hd4650-ddr2-1gb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44680

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

• Anakartının DDR2 olmasıyla ekran kartının bir alakası yok. Sen hapocod'u dinle.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Anakart DDR2 olsa ben ddr3 taksam olur mu yani ?

Ama bütçem zaten kısıtlı 120 ye çıkamam gibi görünüyor :( Palit GF210 satan güvenli biryer önerirseniz daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

GTA4 açıyor arkadaşım bu kart ile. Maksimum bütçem 110 TL o yüzden bu kartı seçtim.

gta4 açıyor fakat hep aynı görüntüye bakıyoruz
    bari bunu al o karttan daha iyidir
    http://www.vatanbilgisayar.com/vtx3d-vx4650_1gbd2-hd4650-ddr2-1gb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44680

1 fps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geç diye açmadım bu konuyu. Senin sistemin iyi olabilir ama herkesin öyle olacak diye bir zorunluluk yok.

High'ta arkadaşım 30 FPS alıyor. 1 değil

Anakart DDR2 olsa ben ddr3 taksam olur mu yani ?

Ama bütçem zaten kısıtlı 120 ye çıkamam gibi görünüyor :( Palit GF210 satan güvenli biryer önerirseniz daha iyi olur.

arkadaş pcıe slotu olduktan sonra istersen ddr5 tak
    hala gf 210 diyorsun crysis te 1024*768 de 4 fps alan bir karttır kendileri

• quote:

Dalga geç diye açmadım bu konuyu. Senin sistemin iyi olabilir ama herkesin öyle olacak diye bir zorunluluk yok.

highda 30 mu alıyor hemen ikinci ele gidiyorum gf210 takaslık GTX460 konu aççam

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

Dalga geç diye açmadım bu konuyu. Senin sistemin iyi olabilir ama herkesin öyle olacak diye bir zorunluluk yok.

referans olarak beni gösterebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

referans olarak beni gösterebilirsin

eyw

• Diğer parçaların da etkisi vardır ya :D

Valla 120 TL yi geçmezse alırım, DDR problemi yüzünden ben bu kartı seçmiştim. Ama GDDR5 bile olurmuş

Diğer parçaların da etkisi vardır ya :D

Valla 120 TL yi geçmezse alırım, DDR problemi yüzünden ben bu kartı seçmiştim. Ama GDDR5 bile olurmuş

evet olur good morning

• gf-210 da diretme amacını çözemedim daha ? İkinci el ilanlarına bak 8800gtler var elindeki paraya al bitane Gf 210 dio ya

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

gf-210 da diretme amacını çözemedim daha ? İkinci el ilanlarına bak 8800gtler var elindeki paraya al bitane Gf 210 dio ya

İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

gf-210 da diretme amacını çözemedim daha ? İkinci el ilanlarına bak 8800gtler var elindeki paraya al bitane Gf 210 dio ya

• GF 210 alcana git ob kullan :) arkadaşları dinle 2.el8800lere bak olmadı 4650 al hic olmadı 1 ay daha bekle 30 40 bırıktırırsın gt 240alırsın en azından ekran kartı alırsın (şaka bi yana ciddiye al bu msjı)
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • İkinci el GT240/9600GT/8800GT
    Sıfır 4650, 9500GT

GF 210 oyun kartı olmayla uzaktan yakından alakası yok üstte tavsiye edilenlerden ya da benim yazdıklarımdan birini al.

Biz enayiyiz, bir arkadaşın akkıllı ondan kartlara 400-500 TL veriyoruz high'de oynamak için, GF 210 high'da 30 FPS'de oynatsaydı herkes o kartdan alırdı merak etme bir tek sen ve arkaşın akıllı değil.

O kartda oyun kartı filan değildiğr, sadece multimedya işlemler için ekrana 2D görüntü vermeye yarar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.