Şimdi Ara

Ati 9550 orb#1 world record :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer sadece 3D Mark 2003 ve 2005 ekran kartını tam olarak test ediyor olsaydı o zaman şuna ne dersin:

GF FX 5950Ultra kartlar 3D Mark 2005'ten anca 1680 puan gibi alırken -orb#1 den bahsediyorum- Ati 9550'lerin orb#1'i 1820 puan almış...

Şimdi hangi tür bir zeka 9550 fx 5950 ultra dan daha hzılı bir karttır diyebilir...

Yani en adam gibi test bence de 3D Mark 2001'dir... Eh 2k3 te idare eder.... Ama önemli olan genel sistem performansıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: mortalcombat123
    birgün toplansanız da biryerlerde görüşmüş olsak forumdaki en iyi oc cularla hem türkiyede de ilkkez olur sizlerin tecrübesinden yararlanırdık yüzyüze hemde bi tanışma olur herkesiçinde iyi olur özellikle benim için

panel düzenleyelim, Brandy, Arbiter, Yazıcıoğlu, Korkutkaya, Java panelde konuşmacı olsunlar.

meke sen de moderatör ol

• @meke sanırım aynı görüşleri savunuyoruz... yalnız son yazdığın cümle bana mantıksız geldi...Bende şööle deli para olsa alsam şööle bi gazlı soğutma ozaman neler olurdu Para olmadan o/c olmuyor nekadar materyal okadar performans...Ucuz etin yahnisi yavan olur ama mühim olan onuda güzelleştirebilmek ve bizim çabalarımızda bunu gösteriyo zaten...

Şu forumda bişeyler yapmaya çalışan herkesi tebrik ediyorumm

• bende arkadaşın kartı ile denedim ama kart sizinkiler kadar iyi çıkmadı orb 6da kaldım.

belki temiz bi format felan atsam yükselir ama kim uğraşcak.
  • püüüfff
    ne diyo bu gerzek gene ya
  • şimdi operacıumut arkadaşım sen beni tümden OC'ye karşı sanıyorsundur.Buradaki birçok OC şampiyonun daha ağzı süt kokarken biz dx4-100 leri 120 yaparken daha fazla ne yapabiliriz diye kafa patlatırdık.

Benim takıldığım konu OC yapılması değil.Olayı tek bir parçaya indirgeyerek kendini ilahi bir kuvvet gibi neye dokunsa altın yapıyor sanan insanlara karşıyım ben.

Mesela senin açmış olduğun konudaki başlık tam 4 4lüktü.Yaptığın Fsb'yi belirtmişsin ve diğer bileşenlerde yaptığın OC leride belirtmişsin yani orada ekran kartımı şöyle yaptım dünya birincisi oldum dememişsin.
    Sana niye birşey dememişim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebi_gokhan

püüüfff
    ne diyo bu gerzek gene ya

senin gibi küçüklerin benim söylediklerimi algılayabilmesi için önce büyüyüp olgunlaşması gerek.
    Boşver sen şimdi kafa yorma git erken yat uykunu al bol bol.

• quote:

Orjinalden alıntı: operaciumut

Yauv şaban arkadaşım hakketen adına yakışır yorumlar yapıyosun....Seni 1-2 aydır bu forumda takip ediyorum her topicte bişeyler bulup insanlara sataşıyosun ve hor görüyosun..Amacını anlamış deilimmm...

Öncelikle iyi bir o/c ci tek bir parçaya o/c yapmaz,Bütün parçalarda dener ve uygulanan o/c yi en iyi test etmeye yarayan uygulama 3dmark 2001 dir...

Sadece vga etkenli testten nekadar iyi o/c ci olduğuna karar verebiliyosan bi insanın ozaman alırsın bitane x800xt yaparsın bide 03 testi al sana güzel skor, 5600ere iki bastım hatta 9800lere fark attım diye övün dur ondan sora..Noldu en baba o/c ci sen oldun öölemi??? Oooooooooooh ne ala....

İnsanların gayretlerine laf atmak kolaydır...Önemli olan yapıcı eleştiri yapabilmek

ezildim burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 21 Kasım 2004, 0:32:48 >

• gerzek şaban kardeşim , sana ilk ve son kez yazıcam , extrem o/c oyle kartı sisteme takıp saat hızlarını arttırmakla olmuyor , tabi bunu yapan bilir seni suclamıyorum ..
    Sadece anakartı extrem bench alır hale getirip voltaj modifikasyonu ve izolasyon yapmak ve sistemi oturtmak bazen gunler alıyor, uykusuz geceler , maddiyat , vs... bizim yaptıgım benchlerde soğutma dahil tamamen el yapımı emek ve zaman istiyor..
    sistemi bu hale getirmek için cok ugrastım , ve şimdi senin eleştirilerine maruz kalıyorum sağlık olsun ben bildiğim yoldan devam ederim...
    yalnız biraz emeğe saygı lutfen kırıcı olmayalım..
    bu arada 3dmark 2003 den 4700-4800 civarı alır sistem , saat hızlarına dikkat etmedin sanırım , 250/400@ 567/800...
  • 800? nası ya ram leri ne ile soğtuyon herhlde onları da waterbox ile deil
  • Maaşallah ALLAH nazardan saklasin o guzel kartlari ve ustasini :) tebrikler brandy nerde oturuyordun sen ? bi ara benim 9600'e bi ayar cekelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

Maaşallah ALLAH nazardan saklasin o guzel kartlari ve ustasini :) tebrikler brandy nerde oturuyordun sen ? bi ara benim 9600'e bi ayar cekelim

Soulfly@ , İstanbul Bahçelievlerdeyim her zaman beklerim...
  • Saban kardesim sana tek bir soru sorayim o halde ... - Sadece ekran kartinin hizlarini yukselterek aldigin, sadece ekran karti ile ugrastigin test mi kiymetlidir ? Yoksa Ekran Karti + islemci + Anakart + Ramlerinin devreye girdigi, tum bu bilesenler ile ugrasip hepsinden en iyi performansi almanin gerekli oldugu test mi kiymetlidir ? Sen israrla ilk secenegi savunuyorsun ki bu da "ben kolayi severim" anlamina gelir ... Tum dunyada halen en sevilen benchmark yazilimi 3DMark2001 dir arkasindan bircok yazilim cikmasina ragmen ... Hatta Xtremesystems forumlarinda futuremark'in 3DMark2001 e destegini cekmesi durumunda futuremark benchlerini kullanmayacaklarini aciklayan bir suru insanin topiclerine gidip bakabilirsin ...
  • yazılanları hayretle izliyorum

• herkese hayırlı olsun
    tebrikler
  • brandybuck kardeş bende ist/bahçelievlerdeyim kartı alırsam bu hafta bana yardım edebilirmisin. .dijitalcentera sordum dün akşam getirmiyormuş palit 9550 yi.bi getirseler halbuki bayağı satarlar ama ben birde abitinkini
    merak ediyorum .
  • ne dijital de mi getiriyo palit allah allah

• Dikkatimi çekiyor da şaban arkadaşımız böyle devamlı değil de arada bir ortaya çıkıyor. Neden acaba

Biri ikinci nickle mi giriyo yoksa Git başkalarıyla uğraş

Boşuna kendini rezil ediyorsun

• Gerzek şabana gönülden(!) destek veriyorum dön arkanı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.