Şimdi Ara

Ati 9550 orb#1 world record :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartın aşagıda gozeken hızlarda sistem default olarak aldığı 2003 skoru , ram de single channel elixir....

Ati 9550 orb#1 world record  :)
  • sende fazladan işlemci önbelleği var, sen yarısını bana ver idare edelim beraber
  • sistemi o/c yapmadan single channel ram ile orb#1 e yetiştim 2003 de...
  • skorların devamını dilerim.kim tutar
  • olm sen şimdi fsbyi 220 yap, düşecek bak o skor

• bakalım ben 9550 alınca kaç puan alacam
  • fx i olan birisi tutabilir mesela
  • Brandy tebrikler 3 gun kaybolduk rekor bırakmamışsın
  • Sistemi o/c'suz skor kabul etmiyoruz

Lütfen şansınızı bir daha deneyiniz
  • brandy katrti yakmassan bikac gun sonra 80$a satsana bana :D ama yanar yanar en iyisi ben yenimi alsam napsam cok guzel ya bende 9550 istiyorum..
  • Bu arada tekbrikler agzim acik kaldi hala bakiyorum yani olecene...Super hehrangi bir mod varmi bu 800mhzlik hizda birde gunluk 500e 750mhzde falan kullanililmasi mumkunmu? Sogutmada bir degisiklik yaptinmi tanrim bende isteremm :D
    Tebrixxx
  • Ti4200'cüler nerde, ben onu merak ediyorum
  • bende otes var suan aslinda denesemmi ne ile deniywyim mi ne kullanayim prog olarak karitn sogutma iyi zaten :) ama msi ti4200 fani taktim otess fan sesli dikye arka yuzeye atariz bi fan sogur herahdle :D
  • Ti4200'lerin 9550'lerden daha hızlı olduğunu savunan arkadaşlar vardı, ben onlardan bahsediyordum aslında.
  • yok ben savunmuyorum :D aslinda 2k1de gecer rahatlikla 2500mhzlik amd ile 16k yapiliyordu simdilerdede alini bi 17k falan ama 2k3de cosmus bu 9550 super :)
  • bu işlemci ile birde ti4200 ile test yapılsında öyle konuşun isterseniz. Burda işlemcinin P4 3,2EE olduğunu unutmamak lazım.
  • heather senin islemci nedir oyle ya.. :D onunlada bikac bench yapsak :) sogutma ne senin??
  • Abı gene patlatmıssın bombayı.
  • biraz önce 9550 ile 3dmark 2001 : 17700 yaptım , 3950mzh EE ile...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.